Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna w rozterce

sytuacja bez happy end-u

Polecane posty

jestem wolna osobą. w wakacje spotykałam się z pewnym chłopakiem. Miało być coś z tego ale się wycofałam. To był właściwie romans bo on kogoś miał. Gdybym sie nie wycofała to na 100% bym z niim była. teraz żałuję powoli swojej decyzji i chcialabym jeszcze raz spróbować, ale ponieważ ostatnio nasze spotkania wynikły z mojej inicjatywy, a następnie go zostawiłam to nie wiem jak teraz do tego podejść. Nadal sie widujemy codziennie i jestesmy przyjaciółmi, ale ja tęsknię za nim choć charakterami bardzo sie różnimy. Co robić pomóżcie.(w sobote bedę się z ni widziała na imprezie)!!!!!!!!!!Z góry wdzięczna za sensowne porady : dziewczyna w roztece =)

prosze piszcie bo nie wiem co mam mysleć !!!!!

Gość co mamy Ci poradzic
Nie za bardzo rozumiem, chcesz z NIm byc to badz.

Gość panna na katafalku
Wycofałaś się, więc czego się teraz sppodziewasz? Dałaś mu kopa i teraz chcesz to dokręcić?

Gość a co to
Hm. Ja to bym najpierw dowiedziała się czy dalej kogoś ma...Chyba, że wolisz być tą drugą...

cóż on dalej jest z ta laska ale ja znam go dłużj i wiem że od kiedy sie znamy to cos do mni miał. tylko że ja nic wtedy nie czułam ale kiedy go straciłam jako chłopaka to bardzo za nim tęsknię

Gość a co to
No cóż...człowiek docenia to co ma dopiero gdy to straci...Ja bym na Twoim miejscu nie rozwalała związku...Miałaś swoje 5 minut, nie wykorzystałaś...

Gość waswa
Trudno,Twój czas minął i tyle.Daj sobie spokój

no tak tylko świadomość tego że wiem ze on tamtej nie kocha (bo sam mówił) ni daje mi spokoju ;/ i zastanawiam sie czy próbować bo przecierz każdy zasługuje na drugą szansę

Gość waswa
Taka jesteś pewna że jej nie kocha?

Gość a co to
No tak samo jak nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki...Moim zdaniem to nie jest najlepszy pomysł, ale zrobisz jak będziesz uważała...

cholera już nie wiem ale w każdym rzie dziękuję za dotychczasowe obiektywne porady :) aczkolweik czekam na następne

Gość dodo autorki
że jej nie kocha? a co Ci niby miał mówić, żeby Cię zaciągnąć do łóżka? Jest z nią, bo chce z nią być a ty się kobieto nie karm złudzeniami!

do po pierwsze to nie zaciągną mnie do łóżka bo nie jestem z tych a po drugie nie karmie sie złudzeniami tylko rozważam możliwości

Gość waswa
a z tych co odbijają facetów jesteś?

nie z tych też nie, ku wyjasnieniu jestem z normalnych dziewczyn które nie chcą rozbijać związków poprostu on miał ja zaostawić i zrobiłby to zanim by sie nawet ze mną pocałował ale ona wyjechała. Ja nie naległama to była jego decyzja o tym czy sie bedziemy spotykać.Przecierz mógł odmówić

Gość hmh
piszesz że bardzo różnicie sie charakterami więc moim zdaniem daj sobie spokój.. kiedy skończy sie miłość a zacznie przyzwyczajenie będzie problem.. znam z autopsji :(

moim zdaniem powinnas z nim szczerze porozmawiac o swoich uczuciach i lekach..pamietaj strach ma wielkie oczy...

dziekujue za słowa otuchy Just_me81 to prawda że boje sie 2 raz burzyc jego spokój :(