Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wizowaaaa

wizy do USA

Polecane posty

Gość wizowaaaa

Witam Mam do Was pytanie,otoz moja mama z moim przyszlym ojczymem ktory ma obywatelstwo w USA starali sie o wize w zeszlym grudniu,mama ją dostala wyjechali,po czym wrocili tego roku w polowie czerwca,wrocila na czas juz po raz drugi.Natomiast juz w polowie wrzesnia ponownie starali sie o wize-dostali odmowe,nie tracili zapału i zlozyli apelacje,dzis byli ponownie i po raz kolejny odmowa....tak wiec wpadli na kolejny pomysl aby po prostu wziaść nagle slub tak wiec moje pytanie brzmi-od momentu zlozenia pozwu kolejny raz o wize ale tym razem juz na podstawie swistka matrymonialnego ile trzeba czekać na termin ?

Gość mieszkanka USA
mie trzeba czekac nic, od razu skladasz

Gość Druzynowy Dobra Rada
Nie mozesz wejsc na strone ambasady ?

Gość wizowaaaa
ja rozumiem ze sklada sie od razu ale ile trzeba czekac na wyznacenie od nich terminu?

Gość wizowaaaa
patrzylam na ich stronie,sa rozne rodzaje wiz ale takiej nie ma :(

Gość alcatel
Poproszę o sprecyzowanie pyt. bo go nie rozumiem

Gość wizowaaaa
najprosciej spytam- w wypadku jak beda juz po zawarciu malzenstwa,nastepnie zloza pozew o wize-ile czeka sie na termin? niedawno slyszalam ze na rozpatrzenie w takim wypadku czeka sie 3 miesiace

po zlozeniu dokumentow czeka sie w zaleznosci od ilosci spraw i laski konsula ;-)trzeba bedzie zrobic badania lekarskie w wyznaczonej placowce. zajmuje to 3-4 mies, zalezy... mama ubiega sie o wize narzeczenska K, zeby wjechac di Usa i tam na miejscu cala reszta z immigracja(dopiero zabawa sie zacznie) powodzenia

Gość wizowaaaa
czyli od momentu zlozenia czeka sie az tyle czasu? to w takim razie czemu normalnie czeka sie zaledwie kilka dni :|

Mam do sprzedania poradnik w formie elektronicznej \"jak zdobyć zieloną kartę i wizy czasowe do usa\". Jeżeli ktoś jest zainteresowany kupnem bardzo proszę o maila. Na życzenie wyślę również spis treści. Poradnik zawiera 226 stron. W wersji oryginalnej kosztuje 170zł u mnie śmieszne 30zł.

Gość wizowaaaa
poradnik?to juz chyba musztarda po obiedzie,niebawem weselicho sie szykuje;) tak wiec pytam tylko ile czeka sie

Wesele swoją drogą........ :) W poradniku jest wiele ciekawych informacji nawet dla tych co już są na miejscu i niekoniecznie też do końca legalnie. Dla tych co chcą zawrzeć właśnie związek małżeński dla takich celów i wszystko co robić potem. Ja dowiedziałam się wiele ciekawych rzeczy. Jest określony czas oczekiwania i jakie papiery kiedy trzeba składać.

Gość sdddd
A wiecie ze do zeby dostac wize trzeba zrobic badanie na HIV!!!

nie tylko na HIV, ale na wszelakie choroby weneryczne, gruzlice i inne kwiatki;-))

Gość uuuuup