Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wzburzona na maxa

HA HA HA !

Polecane posty

Gość Wzburzona na maxa

Wszyscy faceci sa tacy sami ! Tak dokladnie chocbym nie wiedziala jak bedzie metlil w glowie ze kocha cie nad zycie , i nie wiadomo jak bedzie sie staral - to i tak jak jakas baba bedzie krecila tylkiem np. na dyskotece mu przed nosem to i tak sie zagapi na ta dupe i tak ! A dlaczego? bo faceci lubia takie widoki. Dokladnie, i niech zaden facet mi nie wmawia ze to ja jestem dla niego najpiekniejsza skoro potrafi fascynowac sie innymi babkami. Ja na nikogo sie nie gapie i nikt innymi poza nim mnie nie fascynuje, a tu co sie okazuje... heh faceci !!!! I wlasnie po tym jak sobie to uswiadomilam doszlam do wniosku ze przestane tak tym sie martwic bo nie da sie zmienic ich natury, a sama poswiece wiecej czasu dla siebie, a nie o zamartwianie sie czy on gapi sie na czyjas dupe... Racja nie kobitki???? Tylko czy mi sie to usa..... :((( 3majcie za mnie kciuki ! :)

Gość babeczka D
RACJA! 3mam kciuki

Gość MIE SIEM
mercedesy podobaja,ale czasem na BMW spojrze.......

Gość pf
to że ktoś jest na diecie nie znaczy że nie może spojrzeć w menu :D

Gość Wzburzona na maxa
Oczywiscie ze moze spojrzec w menu ale rzeby to sie kiedys zle nie skonczylo.. :]

Gość Wzburzona na maxa
Bo im wiecej bedzie sie gapil na te menu to wkoncu sie skusi i bedzie koniec z dietą :P :D

Gość kolesiowwwwa
badzmy tacy jak oni ;]

Autorka ma rację. Każdy facet chyba spogląda czasem na inne kobiety. Jednak tylko ten właściwy, potrafi poprzestać jedynie na tym dlatego, że kocha swoją kobietę.

Gość Wzburzona na maxa
Tak dokladnie Anonimek, potrafi poprzestac ale nie ma faceta ktory innymi mimo wszystko nie bedzie sie fascynowac, no nie ma poprostu nie ma.Nie to jak powiedzmy jakis Romeo i Julia :(((((( Nie ma czegos takiego w dzisiejszych czasach ;]

Gość Wzburzona na maxa
a ja sie postaram byc ;] on bedzie sie gapil jak tez bede na gosci a co mi tam ;) powiem przy nim, patrz co za ciaho wlasnie przeszlo :D

Gość ouououo
no i huj to kogo obchodzi

Gość do wzburzonej
Ty nigdy za żadnym głowy nie obróciłaś i oka nie zawiesiłaś ??? a feministka >> toż ty chora psychicznie jesteś !! nienawidzisz facetów to po jaką cholerę ci chłopak ?

Gość Morświn.
--------->do wzburzonej " feministka >> toż ty chora psychicznie jesteś !! nienawidzisz facetów to po jaką cholerę ci chłopak ?" Dobre.

Gość Ale jak to sie mowi
lepszy wrobel w garsci niz golab na dachu ja wiec kocham swoja dziewczyne, a tamte to sa dla mnie do popatrzenia, niedlugo to zabronicie mi gazet czytac bo tam sa modelki ubrane w kapielowe stroje, albo zakazecie mi ogladac wybory miss, bo to nie wypada. A jesli chodzi o moja dziewczyne to jestem po prostu zachwycony jej tyleczkiem nawet nie wiedzialem ze ma taki super tyleczek i jest moj, tylko ja moge ja klepnac i ona mi sie za to odwdzieczy a na te sztywne lale to moge sobie co najwyzej popatrzec i uswiadomic sobie, ze moja dziewczyna to super laska i w dodatku moja. Tamte to nawet telefonu mi nie dadza, bo sa zbyt puste zeby sie mna zainteresowac, ich tylko obchodzi kasa i macho faceci z furami. Znam to z autopsji, im piekniejsze tym bardziej trzeba byc idealnym facetem.

Gość pampamapam
"lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu" ....... co za debil :O

Gość dupa wołowa z ciebie
ciekawe co by an to powiedział ten twoj "wróbel"?

Gość Morświn.
Albo co zrobi kiedy jego "wróbel" trafi w szpony drapieżnego sokoła. Wtedy pewnie będzie nadawał na kobiety jakie to niedobre są.