Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_acha_

Dudziesto--paroletnie---mezatki .....pogadamy ?

Polecane posty

Gość elviska
w takim razie nie nazywaj mnie pasożytem tylko dlatego że mam rodziców a ty nie to nie moja wina ze jestes sama win o to kogoś innego

Gość dorissss
nie mowie, ze jestes winna :O moze zacznij uzywac znakow przestankowych, bo trudno sie polapac o co ci chodzi

Gość w Krakowie kochana to musisz
zapłacic ok 7tys za metr... za 150tyś to sobie można garaz kupic...

Gość elviska
i wyszło na to że nie mam co narzekać, bo przecież w białym są taniutkie mieszkania. moze i tak ale to nie moja wina że gdzies tam trzeba zxapłacic 3 lub 4 razy tyle co u mnie jednak dalej stoje murem przy tym że wcale nie jest u nas tak sielsko i anielsko

Hej🖐️ Jak fajnie,ze sie pojawiłyscie :) Moja córcia mnie absorbuje bardzo swoja osobka,wiec bede wieczorkiem ok 20-21 ....:) Psssss.........Zgniłe pomarancze -----> nie brałam slubu z powodu Julii :) W stanie narzeczenstwa przezylismy z Łukaszem 4 lata ....:) Wiec to chyba nie \"wpadka\" co ? :):):)

OOOO! askoczona jestem zaden pomarancz mnie , nie pojechał jeszcze :P przeciez to standard na kafe ... Laski jestescie ???

Gość o ile mi wiadomo to
płaca minimalna jest w całym kraju taka sama...

Gość alluu
cześć dianusia! pamiętam jak sie wypowiadaąłś we wrzesniu jeszcze przed slubem:) fajnie tak sie spotkać;) ja mężatka od 30 wrzesnia Jak samopoczucie w stanie małżeńskim? ;)

Gość elviska
witam wszystkie mężatki .to jak wam sie podoba w tym nowym stanie. u mnie jest ok, tylko czasami chciałoby sie cos zmienic a tu nici całymi dniami w pracy od rana do zmroku :) a tu jeszcze nie ma tych najkrótszych dni. pozdrawiam

witaj aluu.Jako męzatka czuję sie swietnie:)Chetnie zobaczyłabym twoje fotki ze slubu jesli jest to oczywiscie możliwe-swoje tez wyśle.Niedawno minał nammiesiac bo ślub miałam 16.09.2006 Pozdrawiam ps,literke na koncu mi zjadło i teraz tak musze sie logowac

Gość patichris1
hej dziewczyny!my w marcu bedziemy dwa lata po slubie cywilnym