Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hamster

Sex z synem kolezanki

Polecane posty

Czy mieliscie takie przezycie? Jezeli tak, to go opiscie. Chamskie uwagi pozostawcie w rodzinie!

Gość nie miałam pojęcia...
a ty jesteś baba czy facet?

Gość facet anal 39
to jest facet który wykorzystal analnie syna kolezanki!!!

Gość filipek suczka
Ja jestem takim synem Kolega mojej mamy kiedyś mial mnie podwieść samochodem ,jednak zjechał dolasu i tam zacząl się do mnie dobierać... Bardzo się zdziwił gdyż ja nie protestowalem ,przeciwnie uleglem i kochałem się z nim....

Gość DAMAZY57
A czemu nie? Kiedyś wiele lat wstecz uprawiałem seks z matka mojego kolegi. Było fantastycznie. Ona dojrzała kobieta, namiętna, nniewyżyta a ja młody, napalony z wielkimi mozliwosciami. To było doskonale doswiadczenie!!

Gość XXL11
No właśnie co sobie bedziesz załować ,o ile on cie chce i o ile ma skończone 15 lat :P , a dla pewności lepiej 18 bo jak mniej to koleżanka może miec do ciebie pretensje że demoralizujesz małolata i że zamiast chodzic z kolezankami bzyka stare ropuchy :P Postaw sie w roli jego matki ,jak jest normalna to by raczej nie chciała żeby jej synalek sie kochał ze starą paszteciarą ,co innego ty - skorzystasz bo zaliczysz młodego ogiera tak wogóle to banalny temat 💤😴