Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nożyczka... zła

a feee z tesciową

Polecane posty

Gość nożyczka... zła

dziewczyny kurcze bylam wczoraj u moijeo narzeczonego w domku razem z nim..po pracy ..i jest problem bo ini maja dwie kuchnie..ale oczywsice korzystaja tylko ztej która jest w piwnicy:9 a tam ziimno no podpalaja w piecyku gazowym ale...kurde czy tak napietrze jest tylko do ozdoby..a moje kochnaie mowi ze dlaczego maja byc dwie wypaorane ze czemu ejgo mama ma sie przemeczac? hehh i oczywsice ejst czestym gosciem wtej kuchni w piwnicy:( poweidzice czy to normalne? snaidanko wpiwnicy, obiad i kolcja tez;( jak to w nim zmienic zeby jadł na górze? bo mnie to wpierdala;(

Gość no to wspołczuje
eeeee nie wiem co powiedziec;(

Gość o żesz w morde.............
no to współczucia dla faceta :-0 jemu to nie przeszkadza, ty nie jesteś jego żoną, a nawet gybyś była to.................co ciebie obchodzi gdzie on chce jeść? jeżeli uważa że rzeczywiście nie ma sensu ,,zaparowywać'' dwóch pomieszczeń to za przeproszeniem chuj ci do tego :-0

Gość nożyczka... zła
no wiesz mi to przeszkadza bo kurwa kuchnia w piwnicy oki do goytowania spoko ale mozna by to potem wziosc na pierto i tam jesc a nie jak popierdoleni;( co bedziemy meic dzieko i babunia bedzie ej brala na tekie zimno na dół?? zjaebiscie to neich na antybiotyki tez daje;(

Gość dafefw
eee... na Śląsku mieszkacie? ;D