Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123dddd

niezapalcenie racunku w erze

Polecane posty

Gość 123dddd

czy ktos wie moze jakto jest w erze jesli nie zaplace racunku w terminie...tzn ok 10 dni od terminu zaplaty.....

Gość dr von klesck
phhhh bez przesady, wyślą ze dwa smsy przypominająco-straszące o odłączeniu połączeń wychodzących i tyle...

Gość 123dddd
czy przyjdzie mi jakas kara..????nie mam narazie skad wziasc pieniedzy...a mam do zaplaty 800 zl...

Gość 10 dni
to za mało, jak się spóźnisz trochę dłużej to Cie odetną niestety...tzn zablokuja wychodzące

nic sie nie stanie, upomnienie przysyłaja dopiero po jakis2-3 tyg., połoączenia wychodzące blokuja dopiero po 2 niezapłaconych. przynajmniej ja tak miałam, a zdarza mi się nawet 2 mies spóźnić.

Gość żadna katastrofa
ja różnie płacę: najpierw dostaniesz sms,że przypominają o niezapłaconym rachunku jak nie zapłacisz jeszcze to wysyłają list i piszą,że jak nie zapłacisz to zablokują połączenia wychodzące

Gość 123dddd
tylko tyle??naprawde??bo sie boje ze mi nmaloicza duze odsetki.....a ja bede miala pienioadze ok 10 dopiero a termin zapapty rachunku mam do 23 pazdziernika...

Gość żadna katastrofa
luz, sprawdzone na własnej skórze:D

Gość dr von klesck
olej, ja nigdy nie płącę w terminie bo nie chce mi sięprzelewu puścić prze znet :D nie ma co ich przyzwyczajać do dobrego.

Gość 123dddd
stasrcilam parce jestem na chorobowaym..i stad ten problem z archunkiem....malo tego tel od jutra mi zablokuja bo juz za ten nowy okres pzrekroczylam limit niby..i mam wplacic kaucje 400 zk do jutra..ale nie wplace oczywiscie jak starego rachunku zaplacic nie moge nawet jeszcze,,,,:(boje sie ze mi nalicza duze odsetki i kare zapalce ogromna...i sie wkoncu z tego nie wyplace...a tel juz mi od jutra zablokuja...no wiec co mi mog zrobic jak rachunku ktory mam do zaplacenia do 23 nie bede wstanie zaplacic..

Gość 123dddd
prosze napiszcie cos jeszcze........ja juzod jutra bede miala zablkoowany...boje sie ze beda myslce ze jestem niewyplacalna....i sie dozcepia do mnie:(:(:(:(:(:(:

Gość dr von klesck
nic ci nie naliczą

ale jaką kaucje? ja też mam wysokie rachunki, często się spóźniam z zapłaceniem i nic, najwyzej smsem mnie upominają. zadzwoń do biura obslugi klienta najlepiej.

Gość 123dddd
bo teraz mam juznowy okres rozliczeniowy....i juz wydzownilam 400 zl.....i jak nie zaplace kaucji... do jutra to mi kom blokuja.....a logiczne ze nie zaplace jak ja musze jeszzce za stray rachunek zaplacic.....800 zl:(:(i boje sie ze oni pomysla ze jestem niewyplacalna dopiepzra sie i beda mnie meczcy...nalicza odsetki i wtedy to juz wogole.....:(:(

Gość bleblbeleblebelbelebe
Mi się zagubił rachunek z wakacji i zapomniałam o nim zupełnie:) No i najpierw przysłali mi smsa, tak po okolo 1,5 miesiącu i później list z upomnieniem, że jak nie zapłacę w ciągu tygodnia, to wyłączą mi połączenia wychodzące:) Więc 10 to nic wielkiego:)

Gość 123dddd
no i wlasnie obliczylam ze rachunek bede mogla im zapalcic 10 okolo a to od 23 bedzie on 19 dni nie 10:(:(i mi zaczna ogromne odsetki naliczac...:(

Gość 123dddd
a mi kiedys smsa przysllai juz po paru dniach dopiero...:(tez twedy spoznilam sie z terminem kilka dni....ale to bylo kilka....:(a nie az tyle....czyli ok 19 dni,,,a nie 10:(

Gość dr von klesck
qwa qwa qwa i wez sięnie wkur*ij w tym topicu głup*a pindo. Nie dociera do ciebie co tu piszą ?

Gość okokokokokokokoko
nie panikuj idz do ery i skoro mozesz miec problem z zaplaceniem tej kasy. powiedz zeby rozlozyli ci na raty raz na pol roku ci to przysluguje. rozloza i po sprawie. poza tym swoja droga ile ty wydzwonilas i jaka ty masz taryfe ze az 800 zl ci przyszlo?

Gość 123dddd
heh spadaj stad tempaku...po co to czytasz skoro cie to drazni...wspolczuje ogranoczonego toku myslenia jak twoj...

Gość 123dddd
a da sie tak z tymi ratami...?pierwsze slysze....dzwonialm bo musialam mialam problemy zreszta to chyba w tym temacie najmniejw azne

Gość dr von klesck
sama jesteś ograniczona pindo. Piszą o wyrozumiałości, złośliwości na forum; ok - myśle. Pomogę kobiecie - a co. NIe będę prawił zzłośliwości, nie będę się nabijał. I co ? I wielki h*j z tego, trafi się taka sierota losu co to trzeba epopeje napisać żeby zaczęła myśleć o podjęciu decyzji w pytanym zakresie. Jeczy, kręci, pyta zastanawia się i weź się nie wqurwij.

Gość 123dddd
heh super ta twoja pomoc. w obrazaniu mnie chyba...jakim parwem wyzywasz i obrazasz!!!!!!!!!!!!!!wlasniejestes tepy i ogranoczony !!!!!!!!!!!nie napisalam wszystkego pozatym !!!!!!!a zalozylam topik po to zeby miktos pomogl!!aniweobrazal !!!!i nie zagladaj tu skoro tak cie to wkurza co pisze!!!!!!!!!smac mi sie chce ztakich ludzi jak ty!!!!!!!spadaj stad kertynie!!!!!!heh skad sie takie bezmozgi jak ty biora....

Gość okokokokokokokoko
idziesz do ery i rozmawiasz z mila pania konsultantka. albo dzwonisz na 602900 i tam sie dogadujesz i po sprawie rozkladaja na dwie trzy cztery raty. jaka masz taryfe>?

Gość dr von klesck
nad czym tu się zastanawiasz ? Masz kasę płacisz, nie masz nie płacisz. Ciężkie takie to ? A rachunek na 800 złoty to widząc twoje wpisy pewnie wybębniłaś dzwoniąc do teściowej i pytając jaki słoik majonezu kupić, tyle śię qwa zastanawiałaś ...

Gość 123dddd
watpie czy u mnei sie tak da....ja jestem nowym abonentem...umowe podpisalam niedawno.....a to chyba przysluguje stalym abonentom..