Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczony człowiek

Gdzie i za ile...

Polecane posty

Nie oceniajcie mnie. Po prostu jest dla mnie za wcześnie na dziecko, nie jestem jeszcze na to gotowa. Tak zabezpieczałąm się , ale jak widać i to czasem zawodzi. Jestem zdecydowana na zabieg. Jaki to koszt i czy będę mogła mnieć dzieci w przyszłości. Proszę o rady dziweczyn, które mają to za sobą. Agata :(

Gość przykro mi
nie zabijaj go, lepiej oddaj do adopcji,da sie tak???mam nadzięję, że jeszcze zmienisz zdanie. Dlaczego nie możesz mieć dziecka?? Wiek?? Pieniadze?? Partner??

Gość błagam założ ten topik na
antykoncepcji! Tutaj sa same mamusie, ciężarne i te, które planują! Nie zrozumieją Cię!

Hi hi to nie prowokacja

hmmmm zachwile pewnie wszyscy po Tobie pojada... ale to Twoje sumienie.. wiele kobiet pozniej zaluje, przezywa kryzys... a jak Ty spojrzysz po tym w lustro?

prezerwatywy, juz zamiescilam na formu, dzieki za rade,

Gość przykro mi
zrozumiemy Cie, przynajmniej niektóre, to ze mamy dzieci, czy jesteśmy w ciązy to nie znaczy, że nie mozemy zrozumiec innych

Normalnie spojrze, a co niby

jezeli teraz podjelam taka decyzje i moge spojrzec w lustro to mam nadzieje ze bedzie tak dalej, a poza tym to nasza wspolna decyzja moja i mojego partnera.

jezeli wykona ci to ktos dobry to chyba nie powinnas miec problemu zeby miec jeszcze kiedys dziecko.... ale zadko kto jest w tej dziedzinie naprawde super doswiadczony! potem mozesz miec problem zeby zobaczyc na tescie te dwie kreski!

kto sie podszywa!!!!

Gość gisia
to po co sie ruchalisci? wiedzieliscie jakie moga byc konsekwencje!

Gość okokokokokokokoko
zrozpaczona. nie wiem czy normalnie jedna spojzy normalnie druga nie po aborcji zdarza sie czesto depresja. ale z drugiej storny czasem tak bywa w zyciu ze trzeba wybrac jedno albo drugie. zycze zebys miala sile. a co do szukania lekarza. szukaj w gazeta. np ginekolog zabiegi.

Gość przykro mi
nie masz naprawde innetgo wyjścia??to nie spływa z człowieka takjak woda po kaczce uz niegdy nie bedziesz taka jak teraz zastanów się

Gość gisia
trzeba bylo zaiwestowac w tabletki a nie zabijac teraz tej malej niczemu nie winnej kruszynki!!!

Gość okokokokokokokoko
gisia a ty sie ruchasz? ile masz lat ze takiego slownictwa uzywasz? masz dziecko? chcialas byc matka od samego poczatku jak zaczelas sie jak to nazwalas ruchac z facetem czy moze tez balas sie ciazy i n ie chcialas wpasc?

Gość przykro mi
gisia__ale z Ciebie babsztyl😠

lekarza mam zaufanego, u niego sie lecze juz od jakiegos czasu. to dla mnie trudna decyzja, bo chce mniec z partnerem dzieci, ale jeszcze nie teraz i decyzje juz ja podjełam.

Gość dumka*
niektore kobiety po porodzie wpadaja w depresje. co za bzdury wypisujecie. to jest jasne i kazdy o tym wie, ze po aborcji mozna miec problemy z zajsciem w ciaze - niektore kobiety maja je mimo ze nigdy aborcji nie mialy. mozna miec depresje , a rownie dobrze mozna jej nie miec.

to zalezy od psychiki kobiety...a mysla ze moja jest silna i dam rade...mam wsparcie u faceta a to jest ważne ze nie jestem z tym problemem sama....

Gość Twoj facet
to tez morderca! tak jak Ty!!!!!!!!!! para mordercow!!!! 8 przykazanie: nie zabjaj!!!!!!!!!!

Gość przykro mi
spróbuj pomysleć o tym dziecku, nie tylko o sobie

Gość Twoj facet
jestescie siebie warci:)

Gość okokokokokokokoko
---> twoj facet kto nigdy nie zgrzeszyl niech pierwszy rzuci kamien. nie tobie oceniac skoro powolujesz sie na przykazania pozwol ze ta dziewczyna zostanie osadzona gdy przyjdzie na nia czas i to na pewno nie przez ciebie/.;

Gość Twoj facet
pomysl ze gdyby Cie matka kiedys uzunela to nie poznalabys tego swojeo mordercy bez sumienia:)

Gość Twoj facet
---------> okokokoko ja tylko chce uratowac tej kruszynce zycie, bo mi jej zal!

Gość przykro mi
dlaczego nie widzisz innej opcji??

Gość a ja usunelam
5 lat temu to bylo, bylam mloda i gliupia, moj facet chcial zebym to zrobila... mialam silna psychike( tak mi sie wydawalo) wpadlam potem w depresje!!!