Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nixe

moja lista piosenek dla DJa polskie

Polecane posty

hej, a tu mam dla Was do przejrzenia polskie hity biesiadne i muzyke dla mlodszych i starszych co myslicie o takim doborze kawalkow? sa typowo weselne,mysle ze kazdy znajdzie cos dla siebie a nawet przy tych kiczowatych mozna sie niezle bawic PISZCIE CO WAM SIE PODOBA A CO ZDECYDOWNAIE BYSCIE WYWALILY Z LISTY Andrzej Rosiewicz 40 lat minęło Ich Troje A wszystko to bo Ciebie kocham Magma Aisha Maryla Rodowicz Ale to już było Perfect Autobiografia Karin Stanek Autostop Renata Przemyk Babę zesłał Bóg Wilki Baśka Mannam Bez Ciebie umieram Krzysztof Krawczyk Bo jesteś Ty De Press Bo jo kochom Cie Połomski Cała sala Sylwia Wiśniewska Cała Ty Zbigniew Wodecki Chałupy Welcome to Kasia Kowalska Chce zatrzymać ten czas Andrzej Rosiewicz Chłopcy radarowcy Stahursky Cholerny czas Zbigniew Kurtycz Cicha woda Kolor Co ty na to że lato Wały Jagielońskie Córka rybaka Cudownych rodziców Urszula Sipińska Manam Cykady na Cykladach Ivan & Delfin Czarne oczy Brathanki Czerwone korale Bayer Full Ćma Bolter Daj mi tę noc Majka Jeżowska Dłonie Urszula Dmuchawce... Blue Cafe Do nieba Czerwone Gitary Dozwolone od lat 18 Górniak & Szcześniak Dumka Czerwone gitary Dzień jeden w roku Maryla Rodowicz&Stan Borys Dziś prawdziwych cyganów... BigCyc Facet to świnia Brathanki Gdzie ten który.. Natalia Kukulska Im więcej Ciebie tym mniej Chłopcy z placu broni Irlandia The End Jak się masz Ryszard Rynkowski Jedzie pociąg... Univers Jestem obok Ciebie Boys Jesteś szalona Budka Suflera Jolka Jolka ONA Kiedy powiem sobie dość Maanam Kocham Cię kochanie moje Markowscy Kołysanka Urszula Konik KOMBI Królowie życia Lady Pank Kryzysowa narzeczona BigCyc Makumba Maryla Rodowicz Małgośka Madonna Material Girl Eleni Miłość jak wino Robert Rozmus Mówili na nią słońce Anna Jurksztowicz Na dobre i na złe Urszula Na sen Seweryn Krajewski Najpiękniejsza Anna Jantar Najtrudniejszy pierwszy krok Ryszard Rynkowski Nie budźcie marzeń ze snu Seweryn Krajewski Nie jesteś sama Andrzej Rybiński Nie liczę ... Perfect Nie płacz Ewka Robert Chojnacki Niecierpliwi Chlpocy z placu broni Och Ela Krzysztof Krawczyk Ostatni raz zatańcz ze mną Krzysztof Krawczyk Parostatek Varius Manx Piosenka księżycowa Varius Manx Pocałuj noc Kombi Pokolenia Ich troje Powiedz Robert Chojnacki Prawie do nieba Kayah & Bregowic Prawy do lewego Anna Jantar Przetańczyć z Tobą chce Varius Manx Ruchome piaski Rudy rydz Vox Rycz mała rycz Kombi Słodkiego miłego Annna Jantar Staruszek świat DeMono Statki na niebie Bajm Ta sama chwila Krzysztof Krawczyk To co dał nam świat Edyta Górniak To nie ja Anna Jantar Tyle słońca Szwagierkolaska U Cioci na imieninach Brathanki W kinie w Lublinie UNIVERSE W perły zmienić deszcz DŻEM W życiu piękne są tylko chwile Bayer Full Wakacyjna dziewczyna Seweryn Krajewski Wielka miłość Ich Troje Wypijmy za to Brathanki Za wielkim morzem... Reni Jusis Zakręcona Varius Manx Zamigotał świat Varius Manx Zanim zrozumiesz A.Rosiewicz Dni których nie znamy Strachy na lachy Dzień dobry, kocham Cię Verba Chce tu zostac disco polo kaczuszki disco polo kawiarenki d-bomb o Ela Kayah & Goran Bregovic Prawy do lewego Anna Jantar Najtrudniejszy pierwszy krok A. Rybiñski Nie liczac godzin i lat Perfect Nie moge Ci wiele dac Perfect Nie placz Ewka K.Krawczyk Pamietam Ciebie z tamtych lat Czeslaw Niemen Pod papugami Poszla Karolinka Ich Troje Powiedz Cz.Gitary Powiedz stary, gdzies ty byl Lombard Przezyj to sam K.Pashalska Przyjaciel potrzebny od zaraz K.Krawczyk, M.Staszczyk Przytul mnie ¿ycie - Zbigniew Wodecki Pszczólka Maja Urszula Sipinska Sa takie dni w tygodniu Golec uOrkistra Sciernisko Kombi Sen sie spelni M.Koterbska Serduszko puka Vox Szczesliwej drogi juz czas Lombard Szklana pogoda Szla dzieweczka M.Fogg Ta ostatnia niedziela Cz.Gitary Takie ladne oczy Budka Suflera Takie tango M.Fogg Tango Milonga Ich Troje Tango straconych Stachursky Typ niepokorny Bajm Nie odnajdzie nas ta sama chwila Bialy mis Biesiadne polskie: Budka Suflera Bo do tanga Czarne oczy Czerwone Gitary Anna Maria Czeslaw Niemen Mamo nasza mamo Fatamorgana Góralu, czy ci nie żal Graj Piekny Cyganie Hej sokoły Hej tam pod lasem Helena Majdaniec Bilet w jedna strone (One way ticket) Irena Jarocka Kawiarenki Perfect Kazdy oddech twój Piotr Szczepanik Kochaæ Czerwone Gitary Kwiaty we wlosach K.Krawczyk & Staszczyk Lekarze dusz Golec uOrkistra Lornetka Jak się masz kochanie Jestes szalona Kaczuszki Kasa Maczo Bayer Full Majteczki w kropeczki Maryla Rodowicz Malgoœka Czerwone Gitary Matura Waly Jagielloñskie Monika, dziewczyna ratownika Krawczyk&Bregovic Mój przyjacielu My cyganie M.Drozdowska Mydelko Fa Kombi Black&White Bajm 2 serca Ich Troje A wszystko to bo Ciebie kocham £zy Agnieszka Maryla Rodowicz Ale to juz bylo S.Borys Anna Shaza Bajobongo A.Jantar Baju baj (Jambolaya) B.Suflera Bal wszystkich Œwiêtych Wilki Baœka Kukiz & Borysewicz Bo tutaj jest jak jest Bystra woda Piersi Caluj mnie Boys Chlop z Mazur 2+1ChodŸ pomaluj mój œwiat Z.Kurtycz Cicha Woda Dzem Czerwony jak cegla Bajm Do lata Blue Cafe Do nieba Czerwone Gitary Dozwolone od lat 18 Doda Dwie bajki M.Rodowicz Dzis z prawdziwych cyganów juz nie ma Virgin Dzaga Gdybym mial gitare Gdzie strumyk plynie M.Rodowicz Jada wozy kolorowe K.Krawczyk Jak min¹³ dzieñ Happy End Jak siê masz kochane R.Rynkowski Jedzie pociag Boys Jestes szalona Kukiz & Borysewicz Jeœli tylko chcesz Budka Suflera Jolka Kombi Juz Ci nie wybacze Irena Santor Juz nie ma dzikich plaz Juz taki jestem zimny drañ Krajewski Wielka miłość, Nie jesteś sama Krzysztof Krawczyk Trudno tak Latawce, dmuchawce, wiatr Lista utworow na wesele Luciolla Malinowy król Maryla Rodowicz Kolorowe jarmarki My cyganie Nie liczę godzin i lat Nie ma jak u mamy... Oni temu winni Panno Walerciu (Bella Marie) Przepijemy naszej babci domek cały Rynkowski Jedzie pociąg z daleka Siekiera, motyka Stachursky do końca moich dni Urszula Sipińska cudownych rodziców mam Farba chce tu zostać Symptuasic A ja będę twym aniołem Szwagier Kolaska U cioci na imieninach Ukraina K.Kowalska Widze twoja twarz Takie ładne oczy Univers W Taka ciszę Wawele Biały latawiec Farba Chcę tu zostać Simptuastic Kołysanka Wodecki Oczarowanie Jantar Przetanczyc z tobą chcę Natalia Kukulska Zakochani Krzysztof Krawczyk Bo jesteś ty Kiljański, Kajah Twoja dłoń Perfect Kołysanka dla nieznajomej Univers W perły zmienić deszcz Wodecki Z tobą chcę oglądać Swiat Univers Zostań ze mną Niemen Świat obok nas Jennifer Rush The power of love Krawczyk Tobie Szcześniak Spoza nas Anna Jantar moje jedyne marzenie Kayjah, Kiljański - prócz ciebie nic Olga Szamanska, Przemysław Brany niech mówią, że to nie miłość Szcześniak miłość nie ustaje Krystyna Giżowska złote obrączki Krawczyk wierzę w miłość Jarocka wymyśliłam cię Wodecki tylko ty J.Różycki Zatańcz ze mną choć raz J.Zieliński Gdzieś w nas K.Giżowska Zapowiedź pięknych dni B.Smoleń Klub wesołego szampana Floryda Dance band Sto lat E.Skrzypek Przytulanka M.Durecka Życie ma tak wiele barw K.Krawczyk Pamiętam Ciebie z tamtych lat J.Różycki Naucz mnie żyć Stachursky Gdy zapłaczesz Lady Pank Zawsze tam gdzie Ty Johan Stauss Nad pięknym, modrym Dunajem Seweryn Krajewski Czekasz na tę jedną chwilę Andrzej Zaucha Czarny Alibaba Andrzej Rosiewicz Czy czuje pani cza-czę Andrzej Rosiewicz Najwięcej witaminy Anna Jantar Najtrudniejszy pierwszy krok Anna Jantar Przetańczyć z Tobą chcę całą noc Anna Jantar Tyle słońca w całym mieście Bartosiewicz i Krawczyk Trudno tak Borysewicz i Kukiz Jeśli tylko chcesz Brathanki Czerwone korale Brathanki Siebie dam po ślubie Budka Suflera Bal wszystkich świętych Wszystkie rybki R.Rynkowski Wypijmy za blêdy Ich Troje Wypijmy za to W.Gasowski Zielone wzgórza nad Solina B.£azuka Zimny drañ K.Gizowska Zlote obraczki R.Rolska Zloty pierœcionek VIRGIN Znak Pokoju Stachursky Zostañmy razem Zasiali Górale Zloty Krazek Zołte kalendarze Zorba

Gość justaaaaaaaaaaaaaa
jak dla mnie rewelacja:) chyba sobie skopiuje:P

Gość śmiszne
a mozesz mi to przeczytac na głos? :P

Gość justaaaaaaaaaaaaaa
tylko ze ja wole zeby te utwory spiewal zespol muzyczny , a nie puszczal DJ, przy zespole jest calkiem inna zabawa-lepsza oczywiscie

Gość super składanka
:-D

z zespolem mozna wtopic jest 2 razy drozszy moze zepsuc ulubione kawalki wokalistki sa kiczowate a ja mam sprawdzonego DJa i ciesze sie ze zagra to co wybierzemy, ciagle uzupelniam moja liste wiec czekam na Wasze komentarze czy jakies piosenki nie pasuja na wesele, albo sa nietaneczne itp a moze wywalic Dode i Stachurskyego i Univers-to takie tandety, ale zabawa moze byc smieszna dzieki nim, jak myslicie?

Gość no to tak ja piszę
Madonna nie jest polska, to po ierwsze :P wywaliłabym Ich troje, Boys-ów, renatę przemyk, bayer fulla, Bajm "nie odnajdzie więcej nas..." i to chyba tyle

dzieki!!! masz racje Boys i Bayerfull to porazka ale z 2strony super sie mozna posmiac przy Szalla Szalala albo Moja Mala Blondyneczko te utwory bylyby takim smiesznym watkiem, moim znajomi moze najpierw by je wysmiali ale roztanczyli by sie przy disco polo, wiec byloby zabawnie a przy takim KOMBI to tanczyc trudno

Gość przyszla zona
DZIEKI ZA ZAMIESZCZENIE TYCH LIST WLASNIE CZEGOS TAKIEGO SZUKALAM... PROPONUJE WIECEJ PIOSENEK MARKA GRECHUTY, SA CZASAMI SMUTNE ALE DO PRZYTULANCA WE DWOJE IDEALNE...

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko nie wywalaj tych boysow i bayer full bo przy tym bedzie najlepsza zabawa tylko niech ten dj nie puszcza ich od razu tylko jak juz goscie beda lekko podpici:P bo wlasnie przy takiej muzyce dobrze sie bawi , tylko wiadomo bez przesady

o dziekuje, rzeczywiscie dodam Grechute- Jesteś moją panią moze zaczniemy kulturalnie Krawczykiem i Czerwonymi Gitarami, a po kilku drinkach Boysy rozruszaja towarzystwo :-) czekam na PIOSENKI O KTORYCH NIE MOZNA ZAPOMNIEC PISZCIE!!!

Nie wywalaj Przemyk!!! Babę zesłał Bóg- jest świetna:-D ja bym dorzuciła: goniąc kormorany - szczepanika mówili na nią słońce -rozmusa kruchego świata echem -de su moja wolnośc -nazar happysad-miłość grabaż i starchy na lachy- mamy tylko siebie hurt-załoga GI dzika plaża-czerwone gitary krawczyk-zatańczysz ze mną jeszcze raz rodziewicz-niech żyje bal skaldowie-wszystko mi mówi, ze mnie ktoś pokochał

dodalam jeszcze: Rynkowski: Szczęśliwej drogi, Dziewczyny lubią brąz, Jedzie pociąg, Za młodzi, za starzy Dżem Whisky Pod Budą \"Na całość\" jest podobno niezłe nad ranem

Gość przyszla zona
De Su » Życie cudem jest nie zapomnij o tejk piosence jest cudna...

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a myslicie ze te same piosenki nadawaly by sie na studniowke?????

Gość przyszla zona
bo raczej utwory uniwersalane... na wszystkie imprezy taneczne... i naj;lepsza jest zabawa przy takich kawalkach...

co jeszcze dziewczyny piszcie!!! a cos nie pasuje do tej listy? np jak mozna tanczyc do W kinie w Lublinie? albo W zyciu piekne sa tylko chwile? jak myslicie?

Gość ocelot2525
bardzo piekna jest kochac szczepanika, nie powinno jej zabraknac