Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Nixe

moja lista piosenek dla DJa polskie

Polecane posty

hej, a tu mam dla Was do przejrzenia polskie hity biesiadne i muzyke dla mlodszych i starszych co myslicie o takim doborze kawalkow? sa typowo weselne,mysle ze kazdy znajdzie cos dla siebie a nawet przy tych kiczowatych mozna sie niezle bawic PISZCIE CO WAM SIE PODOBA A CO ZDECYDOWNAIE BYSCIE WYWALILY Z LISTY Andrzej Rosiewicz 40 lat min臋艂o Ich Troje A wszystko to bo Ciebie kocham Magma Aisha Maryla Rodowicz Ale to ju偶 by艂o Perfect Autobiografia Karin Stanek Autostop Renata Przemyk Bab臋 zes艂a艂 B贸g Wilki Ba艣ka Mannam Bez Ciebie umieram Krzysztof Krawczyk Bo jeste艣 Ty De Press Bo jo kochom Cie Po艂omski Ca艂a sala Sylwia Wi艣niewska Ca艂a Ty Zbigniew Wodecki Cha艂upy Welcome to Kasia Kowalska Chce zatrzyma膰 ten czas Andrzej Rosiewicz Ch艂opcy radarowcy Stahursky Cholerny czas Zbigniew Kurtycz Cicha woda Kolor Co ty na to 偶e lato Wa艂y Jagielo艅skie C贸rka rybaka Cudownych rodzic贸w Urszula Sipi艅ska Manam Cykady na Cykladach Ivan & Delfin Czarne oczy Brathanki Czerwone korale Bayer Full 膯ma Bolter Daj mi t臋 noc Majka Je偶owska D艂onie Urszula Dmuchawce... Blue Cafe Do nieba Czerwone Gitary Dozwolone od lat 18 G贸rniak & Szcze艣niak Dumka Czerwone gitary Dzie艅 jeden w roku Maryla Rodowicz&Stan Borys Dzi艣 prawdziwych cygan贸w... BigCyc Facet to 艣winia Brathanki Gdzie ten kt贸ry.. Natalia Kukulska Im wi臋cej Ciebie tym mniej Ch艂opcy z placu broni Irlandia The End Jak si臋 masz Ryszard Rynkowski Jedzie poci膮g... Univers Jestem obok Ciebie Boys Jeste艣 szalona Budka Suflera Jolka Jolka ONA Kiedy powiem sobie do艣膰 Maanam Kocham Ci臋 kochanie moje Markowscy Ko艂ysanka Urszula Konik KOMBI Kr贸lowie 偶ycia Lady Pank Kryzysowa narzeczona BigCyc Makumba Maryla Rodowicz Ma艂go艣ka Madonna Material Girl Eleni Mi艂o艣膰 jak wino Robert Rozmus M贸wili na ni膮 s艂o艅ce Anna Jurksztowicz Na dobre i na z艂e Urszula Na sen Seweryn Krajewski Najpi臋kniejsza Anna Jantar Najtrudniejszy pierwszy krok Ryszard Rynkowski Nie bud藕cie marze艅 ze snu Seweryn Krajewski Nie jeste艣 sama Andrzej Rybi艅ski Nie licz臋 ... Perfect Nie p艂acz Ewka Robert Chojnacki Niecierpliwi Chlpocy z placu broni Och Ela Krzysztof Krawczyk Ostatni raz zata艅cz ze mn膮 Krzysztof Krawczyk Parostatek Varius Manx Piosenka ksi臋偶ycowa Varius Manx Poca艂uj noc Kombi Pokolenia Ich troje Powiedz Robert Chojnacki Prawie do nieba Kayah & Bregowic Prawy do lewego Anna Jantar Przeta艅czy膰 z Tob膮 chce Varius Manx Ruchome piaski Rudy rydz Vox Rycz ma艂a rycz Kombi S艂odkiego mi艂ego Annna Jantar Staruszek 艣wiat DeMono Statki na niebie Bajm Ta sama chwila Krzysztof Krawczyk To co da艂 nam 艣wiat Edyta G贸rniak To nie ja Anna Jantar Tyle s艂o艅ca Szwagierkolaska U Cioci na imieninach Brathanki W kinie w Lublinie UNIVERSE W per艂y zmieni膰 deszcz D呕EM W 偶yciu pi臋kne s膮 tylko chwile Bayer Full Wakacyjna dziewczyna Seweryn Krajewski Wielka mi艂o艣膰 Ich Troje Wypijmy za to Brathanki Za wielkim morzem... Reni Jusis Zakr臋cona Varius Manx Zamigota艂 艣wiat Varius Manx Zanim zrozumiesz A.Rosiewicz Dni kt贸rych nie znamy Strachy na lachy Dzie艅 dobry, kocham Ci臋 Verba Chce tu zostac disco polo kaczuszki disco polo kawiarenki d-bomb o Ela Kayah & Goran Bregovic Prawy do lewego Anna Jantar Najtrudniejszy pierwszy krok A. Rybiñski Nie liczac godzin i lat Perfect Nie moge Ci wiele dac Perfect Nie placz Ewka K.Krawczyk Pamietam Ciebie z tamtych lat Czeslaw Niemen Pod papugami Poszla Karolinka Ich Troje Powiedz Cz.Gitary Powiedz stary, gdzies ty byl Lombard Przezyj to sam K.Pashalska Przyjaciel potrzebny od zaraz K.Krawczyk, M.Staszczyk Przytul mnie ¿ycie - Zbigniew Wodecki Pszcz贸lka Maja Urszula Sipinska Sa takie dni w tygodniu Golec uOrkistra Sciernisko Kombi Sen sie spelni M.Koterbska Serduszko puka Vox Szczesliwej drogi juz czas Lombard Szklana pogoda Szla dzieweczka M.Fogg Ta ostatnia niedziela Cz.Gitary Takie ladne oczy Budka Suflera Takie tango M.Fogg Tango Milonga Ich Troje Tango straconych Stachursky Typ niepokorny Bajm Nie odnajdzie nas ta sama chwila Bialy mis Biesiadne polskie: Budka Suflera Bo do tanga Czarne oczy Czerwone Gitary Anna Maria Czeslaw Niemen Mamo nasza mamo Fatamorgana G贸ralu, czy ci nie 偶al Graj Piekny Cyganie Hej soko艂y Hej tam pod lasem Helena Majdaniec Bilet w jedna strone (One way ticket) Irena Jarocka Kawiarenki Perfect Kazdy oddech tw贸j Piotr Szczepanik Kochaæ Czerwone Gitary Kwiaty we wlosach K.Krawczyk & Staszczyk Lekarze dusz Golec uOrkistra Lornetka Jak si臋 masz kochanie Jestes szalona Kaczuszki Kasa Maczo Bayer Full Majteczki w kropeczki Maryla Rodowicz Malgoœka Czerwone Gitary Matura Waly Jagielloñskie Monika, dziewczyna ratownika Krawczyk&Bregovic M贸j przyjacielu My cyganie M.Drozdowska Mydelko Fa Kombi Black&White Bajm 2 serca Ich Troje A wszystko to bo Ciebie kocham £zy Agnieszka Maryla Rodowicz Ale to juz bylo S.Borys Anna Shaza Bajobongo A.Jantar Baju baj (Jambolaya) B.Suflera Bal wszystkich Œwiêtych Wilki Baœka Kukiz & Borysewicz Bo tutaj jest jak jest Bystra woda Piersi Caluj mnie Boys Chlop z Mazur 2+1ChodŸ pomaluj m贸j œwiat Z.Kurtycz Cicha Woda Dzem Czerwony jak cegla Bajm Do lata Blue Cafe Do nieba Czerwone Gitary Dozwolone od lat 18 Doda Dwie bajki M.Rodowicz Dzis z prawdziwych cygan贸w juz nie ma Virgin Dzaga Gdybym mial gitare Gdzie strumyk plynie M.Rodowicz Jada wozy kolorowe K.Krawczyk Jak min¹³ dzieñ Happy End Jak siê masz kochane R.Rynkowski Jedzie pociag Boys Jestes szalona Kukiz & Borysewicz Jeœli tylko chcesz Budka Suflera Jolka Kombi Juz Ci nie wybacze Irena Santor Juz nie ma dzikich plaz Juz taki jestem zimny drañ Krajewski Wielka mi艂o艣膰, Nie jeste艣 sama Krzysztof Krawczyk Trudno tak Latawce, dmuchawce, wiatr Lista utworow na wesele Luciolla Malinowy kr贸l Maryla Rodowicz Kolorowe jarmarki My cyganie Nie licz臋 godzin i lat Nie ma jak u mamy... Oni temu winni Panno Walerciu (Bella Marie) Przepijemy naszej babci domek ca艂y Rynkowski Jedzie poci膮g z daleka Siekiera, motyka Stachursky do ko艅ca moich dni Urszula Sipi艅ska cudownych rodzic贸w mam Farba chce tu zosta膰 Symptuasic A ja b臋d臋 twym anio艂em Szwagier Kolaska U cioci na imieninach Ukraina K.Kowalska Widze twoja twarz Takie 艂adne oczy Univers W Taka cisz臋 Wawele Bia艂y latawiec Farba Chc臋 tu zosta膰 Simptuastic Ko艂ysanka Wodecki Oczarowanie Jantar Przetanczyc z tob膮 chc臋 Natalia Kukulska Zakochani Krzysztof Krawczyk Bo jeste艣 ty Kilja艅ski, Kajah Twoja d艂o艅 Perfect Ko艂ysanka dla nieznajomej Univers W per艂y zmieni膰 deszcz Wodecki Z tob膮 chc臋 ogl膮da膰 Swiat Univers Zosta艅 ze mn膮 Niemen 艢wiat obok nas Jennifer Rush The power of love Krawczyk Tobie Szcze艣niak Spoza nas Anna Jantar moje jedyne marzenie Kayjah, Kilja艅ski - pr贸cz ciebie nic Olga Szamanska, Przemys艂aw Brany niech m贸wi膮, 偶e to nie mi艂o艣膰 Szcze艣niak mi艂o艣膰 nie ustaje Krystyna Gi偶owska z艂ote obr膮czki Krawczyk wierz臋 w mi艂o艣膰 Jarocka wymy艣li艂am ci臋 Wodecki tylko ty J.R贸偶ycki Zata艅cz ze mn膮 cho膰 raz J.Zieli艅ski Gdzie艣 w nas K.Gi偶owska Zapowied藕 pi臋knych dni B.Smole艅 Klub weso艂ego szampana Floryda Dance band Sto lat E.Skrzypek Przytulanka M.Durecka 呕ycie ma tak wiele barw K.Krawczyk Pami臋tam Ciebie z tamtych lat J.R贸偶ycki Naucz mnie 偶y膰 Stachursky Gdy zap艂aczesz Lady Pank Zawsze tam gdzie Ty Johan Stauss Nad pi臋knym, modrym Dunajem Seweryn Krajewski Czekasz na t臋 jedn膮 chwil臋 Andrzej Zaucha Czarny Alibaba Andrzej Rosiewicz Czy czuje pani cza-cz臋 Andrzej Rosiewicz Najwi臋cej witaminy Anna Jantar Najtrudniejszy pierwszy krok Anna Jantar Przeta艅czy膰 z Tob膮 chc臋 ca艂膮 noc Anna Jantar Tyle s艂o艅ca w ca艂ym mie艣cie Bartosiewicz i Krawczyk Trudno tak Borysewicz i Kukiz Je艣li tylko chcesz Brathanki Czerwone korale Brathanki Siebie dam po 艣lubie Budka Suflera Bal wszystkich 艣wi臋tych Wszystkie rybki R.Rynkowski Wypijmy za blêdy Ich Troje Wypijmy za to W.Gasowski Zielone wzg贸rza nad Solina B.£azuka Zimny drañ K.Gizowska Zlote obraczki R.Rolska Zloty pierœcionek VIRGIN Znak Pokoju Stachursky Zostañmy razem Zasiali G贸rale Zloty Krazek Zo艂te kalendarze Zorba

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 justaaaaaaaaaaaaaa
jak dla mnie rewelacja:) chyba sobie skopiuje:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣miszne
a mozesz mi to przeczytac na g艂os? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justaaaaaaaaaaaaaa
tylko ze ja wole zeby te utwory spiewal zespol muzyczny , a nie puszczal DJ, przy zespole jest calkiem inna zabawa-lepsza oczywiscie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 super sk艂adanka
:-D

Udost臋pnij ten post

z zespolem mozna wtopic jest 2 razy drozszy moze zepsuc ulubione kawalki wokalistki sa kiczowate a ja mam sprawdzonego DJa i ciesze sie ze zagra to co wybierzemy, ciagle uzupelniam moja liste wiec czekam na Wasze komentarze czy jakies piosenki nie pasuja na wesele, albo sa nietaneczne itp a moze wywalic Dode i Stachurskyego i Univers-to takie tandety, ale zabawa moze byc smieszna dzieki nim, jak myslicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to tak ja pisz臋
Madonna nie jest polska, to po ierwsze :P wywali艂abym Ich troje, Boys-贸w, renat臋 przemyk, bayer fulla, Bajm "nie odnajdzie wi臋cej nas..." i to chyba tyle

Udost臋pnij ten post

dzieki!!! masz racje Boys i Bayerfull to porazka ale z 2strony super sie mozna posmiac przy Szalla Szalala albo Moja Mala Blondyneczko te utwory bylyby takim smiesznym watkiem, moim znajomi moze najpierw by je wysmiali ale roztanczyli by sie przy disco polo, wiec byloby zabawnie a przy takim KOMBI to tanczyc trudno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przyszla zona
DZIEKI ZA ZAMIESZCZENIE TYCH LIST WLASNIE CZEGOS TAKIEGO SZUKALAM... PROPONUJE WIECEJ PIOSENEK MARKA GRECHUTY, SA CZASAMI SMUTNE ALE DO PRZYTULANCA WE DWOJE IDEALNE...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko nie wywalaj tych boysow i bayer full bo przy tym bedzie najlepsza zabawa tylko niech ten dj nie puszcza ich od razu tylko jak juz goscie beda lekko podpici:P bo wlasnie przy takiej muzyce dobrze sie bawi , tylko wiadomo bez przesady

Udost臋pnij ten post

o dziekuje, rzeczywiscie dodam Grechute- Jeste艣 moj膮 pani膮 moze zaczniemy kulturalnie Krawczykiem i Czerwonymi Gitarami, a po kilku drinkach Boysy rozruszaja towarzystwo :-) czekam na PIOSENKI O KTORYCH NIE MOZNA ZAPOMNIEC PISZCIE!!!

Udost臋pnij ten post

Nie wywalaj Przemyk!!! Bab臋 zes艂a艂 B贸g- jest 艣wietna:-D ja bym dorzuci艂a: goni膮c kormorany - szczepanika m贸wili na ni膮 s艂o艅ce -rozmusa kruchego 艣wiata echem -de su moja wolno艣c -nazar happysad-mi艂o艣膰 graba偶 i starchy na lachy- mamy tylko siebie hurt-za艂oga GI dzika pla偶a-czerwone gitary krawczyk-zata艅czysz ze mn膮 jeszcze raz rodziewicz-niech 偶yje bal skaldowie-wszystko mi m贸wi, ze mnie kto艣 pokocha艂

Udost臋pnij ten post

dodalam jeszcze: Rynkowski: Szcz臋艣liwej drogi, Dziewczyny lubi膮 br膮z, Jedzie poci膮g, Za m艂odzi, za starzy D偶em Whisky Pod Bud膮 \"Na ca艂o艣膰\" jest podobno niez艂e nad ranem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przyszla zona
De Su » 呕ycie cudem jest nie zapomnij o tejk piosence jest cudna...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a myslicie ze te same piosenki nadawaly by sie na studniowke?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przyszla zona
bo raczej utwory uniwersalane... na wszystkie imprezy taneczne... i naj;lepsza jest zabawa przy takich kawalkach...

Udost臋pnij ten post

co jeszcze dziewczyny piszcie!!! a cos nie pasuje do tej listy? np jak mozna tanczyc do W kinie w Lublinie? albo W zyciu piekne sa tylko chwile? jak myslicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ocelot2525
bardzo piekna jest kochac szczepanika, nie powinno jej zabraknac

Udost臋pnij ten post