Qrde 0 Napisano Październik 18, 2006 Juz nie moge poradzić sobie ze swoją skórą, uzywam delikatnych żeli do skóry mieszanej i suchej a nadal twarz mam okropnie ściągnietą i robią się takie suche łuski, które odchodzą:O Wygląda to okropnie i nawet jak nałoże krem nawilzający nic to nie daje. Nie mogę nałożyć fluidu na twarz, bo jeszcze bardziej widac te przesuszone miejsca. Co robić?? Może alantan?? Ale czym myć twarz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewelacja. 2 Napisano Październik 18, 2006 physiogel sprobuj :) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qrde 0 Napisano Październik 18, 2006 A gdzie go mogę kupić?? I za ile?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olena 0 Napisano Październik 18, 2006 hydrativ z Tołpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żel OLIWKOWY Ziaja Napisano Październik 18, 2006 REWELACJA:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewelacja. 2 Napisano Październik 18, 2006 physiogel kupisz w aptece - hipoalergiczny zel myjacy dla skory wrazliwej i delikatnej, nie wymaga uzycia wody. do tego jest krem :) nie pamietam ceny ale w kazdej aptece sprawdzisz :) w aptekach sa tez probki pakowane po 2szt. - 2x zel i 2x krem. popros o probke to przetestujesz sobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qrde 0 Napisano Październik 18, 2006 Rewelacja---> dzięki wielkie Innym też dziękuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewelacja. 2 Napisano Październik 18, 2006 nie ma za co :) dodam jeszcze, ze do bardzo suchej skory sa dostepne bardzo fajne kremy: - wspomniany wczesniej physiogel - lichtena (droga dosyc ale teraz ma byc w promocji, dostepne probki), ladnie pachnie ale na skorze juz jakos zapach nie bardzo - dardia, bardzo fajny kremik i bez zapachu, tez sa probki - cutibaza, najtanszy bo 5zl i tez bardzo fajny wszystkie sa polecane przez dermatologa do skory suchej, wrazliwej, alergicznej, luszczacej sie po zabiegach dermatologicznych. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do elisabeth1 Napisano Październik 18, 2006 kiedy bedzie zapowiadana promocja?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Październik 20, 2006 A ja poradziłabym zrezygnowanie z mycia twarzy wodą. Spróbuj np. przez tydzień myć ją mleczkiem i tonikiem potem, albo 3 w 1, np. firmy Eveline albo Jonson&Jonson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frostka 0 Napisano Październik 20, 2006 j.w -też radzę zrezygnować z mycia twarzy wodą. Używaj mleczka, smietanki do suchej skóry, na koniec można przetrzec buźke tonikiem - też do suchej cery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maija Napisano Październik 20, 2006 Hello przede wszystkim jak masz suchą skórę to nie polecam stosowania żeli do mycia ani pianek bo one jeszcze bardziej wysuszają i ściągają skórę. Jeżeli coś do mycia twarzy to w twoim przypadku mleczko i dobry krem nawilżający:) Miałam kiedyś podobne problemy ze skórą ale wtedy byłam młodsza.Żadne maści od dermatologa nawet nie pomagały,zadziałał dobiero krem dr Ireny Eris do skóry ok.20 roku życia (biale opakowanie z 20). Nie wiem czy on jeszcze jest. W tej chwili mam 26 lat i używam delikatnego peelingu z drobinkami z Vichy (taki zielony),mleczka do demakijażu AA i kremów Talgo i Vichy na zmianę. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qrde 0 Napisano Październik 20, 2006 Dzieki wszystkim za radę, napewno skorzystam z waszych wskazówek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewelacja. 2 Napisano Październik 20, 2006 seria physiogel nie wymaga uzycia wody :) dla skory suchej i wrazliwej :) pozdrawiam :) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość D34r3ds Napisano Listopad 8, 2009 Ja stosuje kremowe mydło kakakowe-wspaniale nawilża, oprócz tego krem nanobase Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 1, 2014 gooowsrek, spamerko!!! :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 15, 2017 Zerknij tutaj, podane są prawidłowe zasady mycia skóry suchej http://www.basiasmoter.pl/2017/10/pielegnacja-skory-suchej-oczyszczanie.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 15, 2017 od dłuzszego czasu zmywam twarz płynem micelarnym rose care, dwufazowy, dobrze zmywa zanieczyszczenia, na promocji mozna dorwać bardzo tanio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grejse Napisano Listopad 19, 2017 Żaden żel, który ma w składzie mydło czy inne takie ;) Bo to własnie wysusza. Spróbuj emulsji micelarcnej cetaphil, kupisz w aptece. Ja używam i dla mnie rewelacja. Zupełnie inna skóra niż kiedyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa_1985 0 Napisano Listopad 19, 2017 Polecam Ci tonik nawilżający Dr Konopki https://od-natury.pl/dr-konopkas-tonik-nawilzajacy-do-twarzy oraz peeling do twarzy z firmy Sylveco https://od-natury.pl/sylveco-odzywcza-maseczka-peeling-do-twarzy-75ml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elatives Napisano Listopad 20, 2017 Zobacz peelingi od Efektimy. Nie tylko oczyszczą, ale nawilżą i odżywią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PonyTale Napisano Listopad 29, 2017 Super jest żel do mycia Elodermu efekt gładkiej i nawilżonej skóry utrzymuje się na długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dagaes Napisano Grudzień 27, 2017 Do demakijażu używam obecnie płynu micelarnego eveline 3w1 z olejkowym serum, bardzo fajny kosmetyk, polecam wypróbować. Następnie twarz myję mydłem Aleppo, ono dobrze nawilża skórę. Pamiętajcie też o regularnym złuszczaniu martwego naskórka, to podstawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2017 WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! WON ściero ze spamem sreveline!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gardenka 0 Napisano Grudzień 3, 2021 Jak mam wam polecić dobry żel do mycia twarzy zdecydowanie z linii Eco Nature od bielendy żel nawilżający do oczyszczania twarzy. Super oczyszcza i nawilza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SOUVRE 0 Napisano Grudzień 7, 2021 Dnia 18.10.2006 o 14:56, Qrde napisał: Juz nie moge poradzić sobie ze swoją skórą, uzywam delikatnych żeli do skóry mieszanej i suchej a nadal twarz mam okropnie ściągnietą i robią się takie suche łuski, które odchodzą:O Wygląda to okropnie i nawet jak nałoże krem nawilzający nic to nie daje. Nie mogę nałożyć fluidu na twarz, bo jeszcze bardziej widac te przesuszone miejsca. Co robić?? Może alantan?? Ale czym myć twarz?? Ja polecam kosmetyki na bazie kolagenu naturalnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adela2115 0 Napisano Wrzesień 25, 2024 Jeśli masz taką wrażliwą twarz, to spróbuj delikatnej pianki z prebiotykami i probiotykami od Skin79:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach