Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankhaaaraha

Z NIEMIECKIEGO NA POLSKI....

Polecane posty

Gość ankhaaaraha

czy moze mi ktos pomoc? potrzebuje tłumaczenia 3 opisów telefonów...bardzo proszę... opis 1: Sie bieten hier auf ein neues Handy (Mobiltelefon) Dummy Optisch wie das Original - Ausstellungsstück oder zum Sammeln Keine Funktion - man kann damit nicht telefonieren Man kann das Gerät aufklappen, die Tasten bedienen sieht auch aus wie echt! Neu - nur in der Vitrine gewesen! Hinweis: Da es sich hier um eine Privatauktion handelt, kann ich KEINE Garantie/Gewährleistung und Rückgabe des Artikels anbieten. Für Versandschäden übernehme ich keine Haftung. Der Artikel wird verkauft wie abgebildet, die Beschreibung erfolgte nach bestem Wissen und Gewissen. Keine Abholung möglich! Bitte geben Sie bei Überweisung des Betrags auch den Zahlungsgrund, sprich die Artikelnummer und die Artikelbezeichnung an, um eine rasche Abwicklung und flotte Zusendung meinerseits zu ermöglichen! Danke

Gość to zalezy
masz to z ebay.de? daj link to moze ci wiecej powiem,w kazdym badz razie to nie jest prawdziwy orginalny tel.

Gość erotomano gawendziarzo
zjebana imitacja jakiegoś tam phona, bezużyteczna, połączeń nei można wykonywać.

Gość ankhaaaraha
ooo dzieki :-) własnie mialam zamiar kupic, ale cos mi niska cena nie pasowała i szukałam kogos kto by mi pomogł. Mam 3 telkefony na oku ale ten był w najkorzustniejszej cenie...a bylby to problem gdybym dała link do pozostałych dwóch? dzieki za ostrzezenie :-)

Gość fs sfg f
przedostatni ok. Ostatni to również imitacja z kamykami svarowskiego.

Gość ankhaaaraha
dziekuje bardzo :-) a mogłbys mi powiedziec cos o tym przedostatnim? przepraszam...ale znam angielski francuski ale niemieckiego to ni w zab :-)

Gość erotomano gawendziarzo
model: SF65 kolor: czarny Dualband (GSM 900/1800) - dwu zakresowy, o sieć chodzi 65.536-Farben-Display - ilośc kolorów wyświetlacza Integrierte Megapixel-Kamera - zintegrowana kamera 18 MByte Speiche - pojemność/pamięć MMS - mms :S E-Mail-Client - klient pocztowy email Infrarot - podczerwień Maße: 91 x 44 x 23 mm - wymiary Gewicht: 97 g - masa w pudełku: Siemens SF65 TELEFON original Siemens Lithium Ionen Akku - batetria Netzteil - zasilacz Handbuch - instrukcja Software auf CD ROM - oprogramowanie na cd