Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paczi

po ilu tabletkach anty mogą mi urosnąc piersi?

Polecane posty

po ilu tabletkach anty mogą mi urosnąc piersi? Ja właśnie skończyłam pierwszą paczkę mam teraz przerwe,zauważyłam,że stały się bardziej okrągłe,ale nie wiem czy to przez to,że jestem przed okresem,wiem,że już był taki temat,ale proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

Gość kochana to sa
tabletki antykoncepcyjne ktore sluza temu zeby nie zajsc w ciaze a nie powiekszeniu piersi

do kochana... -> tak wiem do tego też mi służą i do mniejszych bóli przed okresem,ale mam małe piersi,a przez hormony sie powiększają,więc może i mi jeszcze podrosną:P heh a wam po ilu paczkach urosły piersi?

Gość kochana mi nie urosly wcale
:)

Gość a no tak przypomnialo mi sie
piersi sie powiekszaja jak sie powieksza cale cialo gdy sie grubnie po tabletkach :D

apetyt mi rośnie wiec szanse są ;) a jak przytyje to nic sie nie stanie,pare kilo by mi sie przydało,piszcie dalej dziewczyny! :P

Hej Mam koleżankę \"Pan Bóg stworzył ją dla hecy. Z tyłu plecy, z przodu plecy\". Bierze pigułki od kilku lat. Jak była płaska, tak jest nadal :) Więc lepiej nie zatruwaj sobie niepotrzebnie wątroby.

Gość aaa miiii
urosly o rozmiar w ciagu okolo 2 miesiecy.no i ogolnie przytylam ze 3 kg ale utrzymuje ze to dlatego ze teraz moje piersi waza kazde po 1,5 kg wiecej:D:P

Gość Savi
piersi - przynajmniej mnie - na tabletkach (nie wszystkich - trochę ich już brałam) nie tyle rosną, co "puchną", robią się takie rozpulchnione, pełne, zmienia się ich struktura. Dodam, że mam bardzo bardzo małe piersi :) Aktualnie biorę Dianę, piersi trochę bolą, ale zmiana już jest, po 2 opakowaniach. Ja gdzieś czytałam, ze komuś piersi na tabletkach o 2 rozmiary się powiększyły, ale jakoś trudne to dla mnie do wyobrazenia ;) Wielu kobietom biust powiększa się po ciąży, moja mama biorąc ślub w wieku 19 lat była podobno tak samo płaska jak ja teraz, miała stanik "zerówkę" (cokolwiek to znaczy - teraz już chyba takich nie ma /?/) - po porodzie biust jej urósł do miseczki B i ma kilka razy większy ode mnie :P

Gość Musisz zjeśc 4 opakowania
za jednym, zamachem pomoże :P

Gość asdfsad
Ja biore prawie trzy lata i mi wcaale nie urosły

Gość -----------------------
piersi po tabletkach nie rosna, tylko sa nabrzmiale, po odstawieniu tabletek wracaja do normy!!!!! ale pamietaj o jednym: skora zostaje!!!! potem trzeba naprawde wiele cwiczen i masazy by ich ksztalt byl znowu ladny, watpie bys chciala brac anty przez cale zycie, wiec sie lepiej zastanow, mojej kolezance urosly o jeden rozmiar, ale potem... tragedia