Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiktok

kobiety w zwiazkach ze stazem wieloletnim

Polecane posty

Gość tiktok

tesknicie czasem do tego, co bylo na poczatku waszej znajomosci? te pierwsze neismiale pocalunki, spotkania o ktorych myslalo sie caly dzien i o tym mega podnieceniu? :)

o tak :) niby to tylko ponad 4 lata minęły a juz tęsknie :(

Gość tiktok
u nas 5 lat :) on jest terazx moim mezem :) ale jak pomysle co sie wtedy dzialo... mmm - tatalny zawrot glowy! spotykalismy sie glownie po to, zeby sie kochac... kurcze - da sie wrocic do tamtych czasow?

u mnie jak tak dalej będzie to chyba nie dojdzie do małżeństwa :P

Gość tiktok
e - chyba nie masz racji... ten ogien nadal jest :) tylko przerodzil sie w inna odmiane :) wtedy byl goracy i nieobliczalny jak wulkan - dzisiaj pewnie jest jako codzienna troska o siebie nawzajem - niby codzienna, ale tez jest objawem najwiekszej milosci.

zazdroszcze jeśli tak jest u Ciebie bo u mnie na pewno nawet tego nie ma :o po 4 latach między nami jest takie przyzwyczajenie że coraz częściej zauważam jak odmienne są nasze charaktery i w jak wielu sprawach sie ze sobą nie zgadzamy :( mój związek wisi na włosku.. stoje przed decyzją czy jest sens walczyć dalej czy dać sobie spokój.. eh życie..

Gość tiktok
mikifiki, trzymam kciuki, zebyscie podjeli ta dobra decyzje... ja podejmowalam ja kilka razy... niestety rzucalam wiele razy pierscionkiem zarecznowym, ale udalo sie wyjsc - na szczescie - na prosta :) jestem najszczesliwsza osoba na swiecie moze i te 4-5 lat to niewiele, ale tego ognia z pierwszego roku juz daaaaawno nie ma. mielismy wtedy oboje glowy w chmurach motylki w brzuchach i w ogole...

Gość tiktok to ty w ciązy jesteś
i myslisz , ze facet bedzie się z tobą kochał 10 razy dziennie...

Gość tiktok
gdzie ja tak napisalam, ze tak mysle? :DDD a w ogole to co to za absurdalne myslenie - nawet jakbym tak myslala, to czemu nie mielibysmy sie tak kochac?

Gość bo kobity w ciązy
z reguły nie są zbyt atrakcyjne...

Gość tiktok
wiesz... nie chce cie urazic... ale jakby ci to powiedziec... nie jestem w ciazy 4 lata :P ale dwa meisiace (jeszcze nic nie widac) :)