Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenie śmiertelnika

szukam faceta!!!!!!!!

Polecane posty

Gość melllodia
ja nie czekam na ideała, więc mam łatwiej:)

Gość no jestem
melllodia, bierz mnie :p

morświn, każdy z tych podpunktów jest dla mnie bardzo ważny, dlatego szukam takiego, co spełni wszystkie wymagania (chyba nie są aż tak duże ;)) owszem, byłam z facetami, którzy nie do końca pasowali mi we wszystkim, ale myślałam, owszem, mogę przymknąć oko na pewne sprawy. po czasie okazywało się, że jednak nie mogę!!

mellodia, ja też nie szukam ideała :P tylko żeby spełnił te parę nieistotnych punkcików :P

Gość dziwna jesteś
:O, szukasz kogoś kto nie istnieje;)

jak nie istnieje?? ISTNIEJE! :P

Gość no jestem
jak znajdziesz to pochwal się wszystkim :p

Gość melllodia
no jestem -myślisz, że jestem, az tak zdesperowana:)

Gość no jestem
czy tylko zdesperowani kogoś szukają? :(

:D a pochwalę się. a tylko zdesperowani szukają kogoś na necie :P hmm, sama siebie pogrążyłam. no dobra, to prowokacja była. ja nie szukam ideała, szukam tylko przystojnego, bogatego i kochającego :D

Gość Morświn.
Coś mi się wydaje, że te twoje poszukiwania zostaną, jak w twoim nicku, na poziomie "marzenia śmiertelnika". Tak na marginesie to oprócz tych wszystkich cech ten twój wymarzony ma jeszcze w dodatku ciebie słuchać i być ci wierny do końca? - przystojnego (ale nie pięknego -bogatego (ale nie skąpego) -idealnie zbudowanego (ale nie pakera) -inteligentnego(ale nie zarozumiałego Przecież część się wzajemnie wyklucza.

Gość melllodia
nie zrozumiałes mnie, może lepiej, bo byś się jeszcze obraził:) pozachwalaj trochę swoje walory, to zobaczymy co z tego będzie...

morświn, gdzie się wyklucza??? przystojnego, ale nie pięknego, tzn w łazience nie ma spędzać więcej czasu ode mnie, każdy włosek układać z anielską cieprliwością. może chodzić z 2dniowym zaroście, w powyciąganych jeansach, tshirtach, ale ma być męski!!! wtedy będzie i przystojny, dla mnie :P inteligentny, to nie zarozumiały. gdzie tu wykluczenie?? niech jest pewny siebie, ale żeby ludzie nie czuli sie przy nim jak ostatnie osły :P \bogaty, ale chętnie wydający kasę. nie na prawo i lewo, ale żeby nie przeliczał każdego grosika :P idealnie zbudowany, czyli wąskie biodra, szerokie ramiona, ale nie napompowane ciałko :P

Gość keep dreaming babe
taka prawda

no i oczywiście, ma być wierny, wpatrzony we mnie jak w obrazek, ale potrafiący wyjść gdzieś z kumplami, żeby ja i on to były dwie osoby, nie jedna, każda ze swoimi ambicjami, marzeniami. ale tęksniąca i myślaca o drugiej osobie :D

Gość no jestem
-brzydki -biedny -chudy -mało inteligentny -nieczuły -strachliwy -nie ma poczucia humoru -niedoświadczony zalety wymieniłem, o wadach nie chcę tak publicznie :p

Gość melllodia
no jestem- jesli do tego niski, to już się zakochałam:)

Gość no jestem
nie tak szybko maleńka :p

Gość Morświn.
Bogaty zwykle jest i skąpy a nie rozrzutny (chyba że spadek). Inteligentny zwykle jest na swój sposób zarozumiały (przynajmniej na dłuższą metę) Samo połączenie Inteligentny/przystojny/idealnie zbudowany jest tak samo prawdopodobne jak Ładna blondynka/bardzo inteligentna/skromna/miła/uczynna/koleżeńska Dodatkowo jeszcze bogaty, biorąc pod uwagę liczbę populacji ok. 5% + reszta cech.

Gość melllodia
najpierw mi zawróciłeś w głowie, a teraz... mężczyźni:(

Gość no jestem
Zapada zmierzch zanika tętno miast zapalam zapałkę by ujrzeć Twoją twarz..........

Gość Morświn.
No i największa niedorzeczność, że taki osobnik będzie wpatrzony w ciebie jak w obrazek. Przecież na niego będą polować stada kobiet nie przebierających w środkach aby go zdobyć (gdybyś takiego znalazła).

morświn, żyjesz tylko na kafe?? znam nawet kilka ładnych blondynek, bardzo inteligentnych, w doatku skromnych, byś się zdziwił. i poznałam kilku facetów, dobrze zarabiających, ale nie skąpych. nie rozrzutni na prawo i lewo, ale i nie skąpi (co śmieszne, nawet wrzucą biedakowi kilka grosików) człowiek inteligentny nie musi być wlace zarozumiały. chyba zarozumiały tylko głupek jest, myślący że inteligencją grzeszy :)

Gość melllodia
rozbrajasz mnie...:)

morświn, no i co z tego, że polować będą na niego kobiety?? jeżeli mnie pokocha, *prawdziwa miłością) to jego fascynacja moją osobą nie minie. a będzie trwalsza i mocniejsza. a może ja naiwna jestem?? niestety, mam blisko przykład takiego związku, i chyba z zazdrości też stawiam teraz wysoko poprzeczkę :)

Gość majestic
ja ostatnio rozstałam sie z facetem ktory: był przystojny nie był bogaty ale na mnie nie oszczędzał był dobrze zbudowany, i wysoki ( 194 ) miał ciekawą osobowosc w nocy brutal w dzień przenosił mnie przez kałuze rano robił mi sniadanie do łózka miał ogromnie poczucie humoru... oprocz tego miał jeszcze wady był wrazliwy teraz te cechy mam gdzies, jesli znajde faceta to chcę by: nie musi być przystojny, naprawde mnie to nie obchodzi, dobrze jakby był wysoki by mnie słuchał!!!!! by mnie rozumiał nie pił nie palił spokojnego, a nie imprezowicza ktory ma milion kumpli DOJRZAŁEGO EMOCJONALNIE!! cierpliwego te najwazniejsze chyba wymieniłam....

Gość no jestem
rozbrajam spojrzeniem :)

Gość melllodia
chyba...rozbierasz:)

Gość Morświn.
Nie twierdzę, iż takich ludzi nie ma jednak bardzo trudno ich znaleźć z uwagi na małą liczbę. I co najważniejsze aby samemu wzbudzić u nich zainteresowanie. Co do ich "rozrzutności" i zarozumiałości to inaczej zachowuje się facet kiedy jest z dziewczyną/narzeczoną a inaczej kiedy jest sam (kobiety zresztą również ukrywają swoje wady przed nim w okresie narzeczeństwa).