Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karynna

nie wiem co zrobić

Polecane posty

Gość Karynna

Jestem z facetem 4 lata, niby jest ok ale strasznie nudno. Poznałam kogoś z mojego miasta ale przez internet i zastanawiam sie czy sie z nim spotkac. boję sie jednak zostawic mojego obecnego bo wiem ze strasznie by było mu przykro. nie umiem tak myslec tylko o sobie. co mi poradzicie?

Gość treyer
mam ten sam problem...Pamietaj "nie liczy sie zadne inne szczescie poza Twoim" życie bowiem jest zbyt krótkie...

kochasz ? to zapomnij... nie kochasz to rzuć gościa a później się zastanawiaj co dalej... :)

głupia babo, że tak powiem. A próbowałaś coś zmienić sama z siebie, żeby nie było nudno w starym związku?

Gość pulcia
Jak Ci jest teraz nudno to co bedzie za 10 lat??? Potem zranisz go jeszcze bardziej. Lepiej sprobuj ozywic wasz zwiazek a jak nie wyjdzie to zerwij bo to dalej nie ma sensu!

Gość Karynko droga
nie chcesz go zostawic bo bedzie mu przykro? Zobacz jakie to chwalebne...(sarkazm) jezeli chociaz troche masz szacunku do swojego obecnego partnera to daj mu wolnosc zeby mogl szukac szczescia a Ty frun za glosem, serca, ale na milosc Boska nie zastawiaj swojego strachu tekstami Matki Teresy, to nie zalosne.

Gość Karynna
sorry nie obrażaj mnie. Ja wiem ze mu zależy i nie umiem egoistycznie myśleć o sobie. nie wszyscy są tacy sami niestety. nie mogę go zostawić, boję się. Nie wiem czy go kocham a tamtego nawet nie znam.

Gość ciocia rada dobra
up