Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani pedagog...

Radze przeczytać, dobra rada dla dam z tego forum...

Polecane posty

Gość Pani pedagog...

Ostatnio zainteresowałam się tresciami zawartymi na tym forum i otoz stwierdzam, ze wiekszosc z pizacych tytaj osób jest bardzo nie dojrzala :/ i to nie dlatego, ze pyta "czy moglam zajsc w ciaze" ale dlatego, ze czesto te mlode zagubione dziewczeta, szukaja pomocy a jakies aroganckie i bezczelne "damy" je tu wyzywaja oraz rzucaja chamskie impertynecje!Z punkty psychologii, tak naprawde wiek rozpoczecia inicjacji seksulanej jest indywidualna kwestia! I to czy sie ma np. dowod osobisty nie jest tego wyznacznikiem!A to,ze padaj pytania o metody anty to normalne i prosze mi wierzyc, ze takie pytania zadaja nie tylko 15- latki ale i kobiety dorosle. Chca znac ewentulane zagrozenia, szukaja wirygodnych opinii.Jestem naprawde zbulwersowana!Bo prosze mi powiedziec jaka "dorosloscia" wykazuje sie ta odoba, która jest taka wulgarna itd?bo napewno ma kulture osobista na nizszym poziomie niz dziewczeta, ktore zadaja pytanie!Otoz, strach przed "wpadka" jest naturalny i to nie kwestia wieku itp. owszem trzeba byc pewnym partnera, stosowac zabezpiczenie itp. ale w dobie dzisiejszych czasow, sami napedzamy machine o nazwie "niechciane ciaze"!Nie kazda kobieta,ktora stosuje prezerwatywe itd. jest "glupia" wrecz przeciwnie...napewno rozsadzniejsz, gdyz unika powiklan po pigulkach i hormonach!Aby moc brac pigulki trzeba miec idealne markery a i to nie bardzo!Przestrzegam zatem ... ta co bierze pigulki nie jest lepsza ani gorsza, glupsza ani madrzejsza!!!Zastanowcie sie na tym...

Gość na pewno
nie jestes panią pedagog:D:D:D

Gość Pani pedagog...
Dziekuje za :) mam nadzieje,ze to akceptacja przekazanych przeze mnie tresci...pozdrawiam...

Gość Pani pedagog...
Poniewaz?dlaczego nazywasz to amokiem?mozesz mi wyjasnic?

Gość jjjjjjjj
pani pedagog....he he....

Gość Pani pedagog...
Otoz studiuje ten kierunek. Stad nick, ale widze,ze bardziej on Was zafascynowal niz tresc... i prawidlowo...wykazujecie tym samym to zajwisko, ktore tutaj jest czesto przytaczane "niedojrzalosc"...

Gość kapslova
Pani pedagog - na pewno masz sporo racji, ale agresja ludzi na tym forum to wlaściwie ich "cecha rozpoznawcza" ;) zwykle się nie udzielam na takich topikach, ale nie dziwię się szczególnie stałym bywalczyniom, które nie mają ochoty po raz n-ty odpowiadać na pytanie, ktore padlo już wiele razy, ale pytający nie zadał sobie nawet odrobiny trudu, żeby zajrzeć do archiwum postów, użyć forumowej wyszukiwarki... to tez jest brak szacunku ;)

Gość Pani pedagog...
Owszem, ale to nie musi byc rownoznaczne z tym ,ze trzeba te dziewczeta ponizac!zwroccie uwage, ze internet jest teraz typowa ucieczka mlodych ludzi! Wiekszosc z nich nie ma dobrego kontaktu z rodzicami, pseudo przyjaciolki wystawily, szkola to pasmo nieszczesc itp itd. One potzrebuja wsparcia,ale nie w sensie akceptowania nieodpowiedzialnych zachowan, lecz racjonalnych argumentow!Trzeba umiec odpowiedziec na odpowiednim, elokwentym poziomie! I nie koniecznie krytykowac, ze ta stoduje prezrwatywe a ta pigulki... A wierzcie mi moje drogie, ze pigulki, choc juz mniejsza dawka hormonow nie sa warte naszego zdrowia...a seks to spelnienie dwoch osob a nie "wyzycie"!

Gość Pani pedagog...
To jak niechcecie sie wypowiadac, irytuje Was to itd. to poprostu to zignorujcie a nie obrzucajcie sie blotem! Nie wiecie kto siedzi za tym monitorem, skoro zadaje malo ambitne pytanie!to nie odpowiadajcie na podobym poziomie!i tak tym nic nie zmienicie...

Gość kapslova
Pani pedagog - jak sama słusznie zauważyłaś, zadają tu pytania tzw. małolaty. I myslisz, że odpowiada im cała chmara kobiet dojrzałych, wykształconych itp.? Nie, odpowiadają im również małolaty i czego Ty od nich wymagasz? "odpowiedniego, elokwentnego poziomu"? no proszę Cię... :)

Pani pedagog - >wiem, ze tabletki sieją spustoszenie w moim organizmie, ale wole to i nie stresować sie po kazdych igraszkach w łóżku i seksie, ze moge być w ciąży. Póki co mniejszym złem sa dla mnie tabletki nizewentualne zajście w ciążę.

Gość oby mniej takich pedagogow

Gość Pani pedagog...
Malolaty małolata, sluszna teoria ... ale jednak ludzie wyksztalceni itd. tez tu zagladaja i prosze mi wierzyc,ze nie jedna z takich osob tez to zlosliwie komentuje! I bez obrazy dla stalych bywalczyn , ale idea tego forum jest troszke bezsensowna, albo przynajmnie powinno byc to na okreslonym poziomie...a co do pigulek... tez je stosowalam ,uwazalam ze to rewelacyjna sprawa...zrezygnowalam i juz nigdy wiecej...seks traci na wartosci, spada libido itp. a po za tym zaczyna sie za bardzo szalec... a to nie dobrze...pozdrawiam Was wszystkie i mam nadzieje, ze nikogo nie urazilam, dobrej nocy...

Gość Pani pedagog...
A dlaczego akurat mniej takich jak ja? bo pedagodzy nie moga byc skrajnymi liberałami...

Gość ehehehe
szaleć :D i to za dużo dooobre :D

Gość Pani pedagog...
otoz seks jest zawsze i wszedzie w kazdym momencie (oczywiscie nie uogolniajac) i bez obrazy, ale troszke wydaje mi sie,ze moze stac sie taki zwykly, przcietny, nudny...seks to akt milosci, oddanie drugiej osobie i oczekiwanie oddania nawzajem...nie mozna isc tak na "latwizne". Pigulki to wygoda...ale statystyki wykazuja spadek plodnosci mezczyzn o 50% co jak i my bedziemy mialy z tym problem?a ciaza w wieku 23-30 lat to piekny wiek...wiem ja tez studiuje, tez nie jestem "gotowa" na dziecko, ale staram sie jakos nie swirowac...nie mozna...

Gość kapslova
pani pedagog - forum jest jakie jest, nie jesteś w stanie sprawdzić kto siedzi za komputerem i odpowiada "impertynencko" na jakieś tam posty...może to jest 14-latka, a może 30-latka, a może ktos jeszcze inny...nijak nie jestesmy w stanie tego stwierdzić. A idea każdego forum jest jednak całkiem sensowna...bo jeśli ktos bardzo chce, to zdobędzie tu informacje, których potrzebuje.. :)

A czy ja sie musze kochać zawsze i wszędzie? Otóż nie. czasami wystarczy seks oralny albo jakies inne pieszczoty. i nawet wtedy nie musze sie martwic, ze moze gdzieś jednak te plemniki sie do mnie przedostały itp. Po prostu mam komfort psychiczny. Poza tym seks to zdrowie, więc póki można to trzeba z niego korzystać :D

Gość Pani pedagog...
Ciekawa jestem ilu partnerow mialyscie wczesniej?i czy zawsze mowicie to "ten" oddajecie mu wszystko co macie najpiekniejszego...cnote, siebie, intymnosc. Szanujcie sie w zwiazkach...bo milosc kiedys wygasnie a zostanie szacunek...nie sztuka sypiac z kazdym, isc na latwizne itd. sztuka jest wzajemne branie odpowiedzialnosci za ewentualna ciazy, badz wstrzemiezliwosc ... Wybaczcie, ale wydaje mi sie,ze pewne osoby mnie zrozumieja a inne niestety nigdy... pa

Gość Pani pedagog...
Ale wystarczy troche uwagi... a trucie pigulkami nie jest konieczne!Ciesze sie, jednak, ze czujesz komfort...nie ktorym nawet pigulki tego nie umozliwiaja...pozdrawiam Cie serdecznie, ucaluj ukochanego...papa, zegnam Was...

Gość Zapominasz że ...
to forum jest dla kobiet a nie dla małolatów :-D Poza tym nie uwazasz, że do wszystkiego trzeba dorosnąć również do sex-u :-D

Gość Pani pedagog...
a i owszem ,ciesze sie,ze to rozumiecie,ale wydaje mi sie,ze kazda z Nas choc raz denerowala sie , ze jednak doszlo do wpadki...ale prosze m wierzyc, ze blad lezy w edukacji o ktorej zapomnieli rodzice!Prosze nie dokladajcie takim "malolata" one sie naucza...choc po bledach...to co najpiekniejsze juz stracily... A wy drogie kobiety, kochajcie swich partnerow, badzcie szczesliwe i nie dajcie sie wtprowadzac z ronowagi... niech kazda z Was sie szanuje yzn. nie zdaje glupich pytan i glupio nie odpowida, podniescie iloraz teg forum...

Pani pedagog, z jakiej choinki się pani urwała? Trąci pani strasznym dinozaurem, co o necie, jego prawach psycho- i socjologii pojęcia nie ma, ale pouczać będzie. Net to net. Anonimowość, wolność, można walić między oczy i wpuszczać w ten wirtulany kanał każdy rodzaj emocji. Net zniesie wszystko, a ludzie niech tu nie zakładają topików, jak są za delikatni. Net to dżungla, ale i szkoła życia, szkoła przetwania i asertywności. A pani co by chciała, żeby tu się wszyscy na wzajem głaskali po głowie? To nie jest grupa wsparcia, gabinet terapeutyczny, ni przytulisko. Coś się pani pozajączkowało, co więcej stawiam na to że pani wiedza o necie i jego regułach jest żadna (skoro nie umie pani odróźnić nicka od treści postu), ale czuje się pani w prawie i obowiazku poczac tych, którzy wiedzą o wirtualnej rzeczywistości o kosmos więcej od pani. Zachowaj nas panie od takich drętwych i namaszczonych \"pan pedagog\", których najwyraźniej misją życiową jest poczuczanie innych i postawa z pracy przenosi im się na czynności rozrywkowe w tak zwanym czasie wolnym.