Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niegapsie

jestem w związku szczesliwa,a jednak....

Polecane posty

Gość niegapsie

Zdradzam.....Ktoras tez tak ma?

Gość panna na katafalku
Jak to??? Nie rozumiem takich ludzi...:(

Gość próżna...
szczęście w związku i zdrada wzajemnie się wykluczają. wmaiwasz sobie to, tamten daje Ci coś, czego nie dostaniesz od swojego partnera, a skoro szukasz wrażen gdzie indziej, to znaczy, że brakuje Ci czegoś w związku. i nie możesz być szczęsliwa. to że jest Ci dobrze z nim, że na jakiś tam swój sposób go kochasz to ok, ale nie możesz twierdzić, że jesteś szczęsliwa 🖐️

Gość niegapsie
do próżna: tez tak zawsze uwazalam.tez mowilam 'nie rozumie takich ludzi', a jednak...sama siebie nie rozumiem.z cala pewnoscia moge powiedziec ze go kocham jestem z nim szczesliwa ale mam slabosc do tego drugiego

Gość próżna...
bez przesady. ja Ciebie rozumiem, człowiek z natury nie jest zdolny do życia z jednym partnerem ;) po prostu znalazłaś w kochanku tego, czego Ci obecny partner nie daje, dreszczyk emocji, te ukradkowe spotkania, to jakaś adrenalina, od której można się uzależnić. kochasz swojego partnera, to rozumiem, ale nie pociąga Cię tak jak kiedyś, bo gdyby tak było, to nie zwróciłabyś uwagę na innego. ale nie mi to osądzać. każdy orze jak może, byle tylko jego życie nie wpadło w rutynę. życzyć Ci tylko, aby Twój facet był tak zaślepiony i głupi, że się nie zorientuje 🖐️

Gość to ochydne co robisz

Gość panna na katafalku
Nie rozumiem, jak moża być szczęśliwym z jednym i szukać podniet u innego. Widocznie szczęśliwa nie jesteś. Ale to tylko moje zdanie

Gość próżna...
ale nie ma się czym brzydzić. sąsiadka, kolega mamy, myślicie że świat jest taki idealny? zaskoczylibyście się, ile osób ma kochanka?kochankę. takie z nas istoty, że życie bez dreszczyku emocji staje się nudne, monotonne, i często właśnie ktoś na boku pozwala nam na nowo spojrzeć na to co mamy, zaczynamy bardziej o siebie dbać, często jesteśmy szczęśliwsi 🖐️ taka smutna prawda

Gość niegapsie
to nie tak ze spotykamy.... sie codziennie z tym drugim i bzykamy.lubie z nim przebywac,rozmawiac czasem cos wiecej sie wydarzy ale nie chodzi tylko o sex.sama nie umiem wyjasnic sobie swojego zachowania,a chcialabym...dlatego ciekawa jestem czy ktoras tez tak ma

Gość niegapsie
co do tego ze jestem obludna,moze to dziwne ale za kazdym razem gdy widze lub rozmawiam z tym drugim zdaje sobie sprawe jak bardzo kocham mojego chlopaka.jednak cos ciagnie do tamtego....

Gość helppppppppp
nie martw sie, zdrada kiedys wyjdzie na jaw a ty zostaniesz z niczym. Jeszcze pokrecisz z tamtym i sie skonczy. Zapamietaj to:)