Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patryko

Policja zaczęła ścigać osoby ściągająe prze P2P trzeeba się już bać?

Polecane posty

Gość Ło matko....
Zegnam sie z Wami i ide oddac sie w rece naszego wymiaru...niesprawiedliwosci!

Gość Ło matko....
Sorry...lewa i niesprawiedliwosci:)

Gość o lalalalalla lipaaa
no to prawem na lewo :D Przeciez Polska to najbardziej praworzadny kraj jaki istnieje :D Wzieli by sie te psy cholerne za lapanie prawdziwych przestepcow a nie czepiali sie o pare mp3 Ale u nas wszystko na opak mordercy chodza na wolnosci a jakiegos ludka zapuszkuja albo wlapia kolosalna kare za pare nielegalnych mp3 ;( eh zycieeeeee w naszym pieknym kraju.......

Gość Ło matko....
Prawy do lewego???;):D

Gość o lalalalalla lipaaa
jasne :) tylko nielegalnie zaraz sobuie sciagne i czekam az zapukaja do mych drzwi :D psem ich poszczuje ratlerka mam :D

mój dobry kolega ma kolege policjanta który ma manie gier i filmów; ściąga wszystko co popadnie, ma u siebie ponad 3000 pirackich płyt :classic_cool:

Gość a niech sie pałują
oni wszyscy, a do moralizatorów jedno pytanko, czy jak kolega daje mi coś od siebie za swoim przyzwoleniem to tez jestem złodziejem ??

no a ja szukalam tego tematu i sie znalazl :) Ludki bez paniki nic sie nie stanie to chwilowy amok a tak swoja droga w pelni zgadzam sie z osobka piszaca pod nikiem o lalala ale lipa czy jakos tak ma ona racje :) pokazcie mi choc jednego internaute ktory w 100% ma wszystko legalne paczawszy od oprogramowania poprzez KUPOWANE antywirusy mp3 filmy gry itp. Nie ma takiej :P nie bylo i nie bedzie

no raczej na pewno nie :D powaga????? wszystko legalne???? a mp3????? ani jednej jedniusienkiej nielegalknej mp3 jeczki???? :D

Gość Azereus
ja aktualnie tez mam wszystko legalne... :D fakt, nielegalnych plyt w domu kilka sie znajdzie... ale w sumie sa mi juz nie potrzebne... legalny Windows Server 2003 legalny Office 2007 i reszta tez legalna bo darmowa... Fakt... Dreamweaver przestanie byc legalny za 2 tygodnie, ale coz... nie moge sie mu oprzec ;)

Gość zdechla fladra
do prof. koltun jakis tam z tym wziac... :P to sobie sciagnij zaraz "Slownik jezyka polskiego"

ale sa hehehehehe przeciez to walka z wiatrakami jest :D ale zycze powodzenia naszej nieustraszonej policji ciekawe czy znajda wszystkich slownie wszystkich co kiedykolwiek cokolwiek sciagneli nielegalnie :)

kaciaa---> POwaga! Wszysciusienko ma legalne! Nawet Windowsa ma legalnego, bo pracuje nad jakas tam kompatybilnoscia z Linuxem, czy cus... i dostal licencje i program z Microfoftu. Nie znam sie. Bo zawsze to na Linuxie, OpenOffice itp... Wkurzajace jest to, ze ktos napewno bedzie mial pecha i go nakryja, a innemu co nawet wiecej sciaga i rozprowadza ujdzie na sucho, heh ;)

Gość to Skrzyneckiej mąż
to robi - tzn śledzi Internet :O

Gość letarg
kruszon właśnie was złapie!!!!!

calamity jane :) Masz absolutna racje coz tak bywa pozazdroscic tego ze wszystko ma legalne musi byc lebski facet i zna sie na kompach no bo jam ciemna z nich jak tabaka w rogu :( niestety no moze nie az tak ale niektore rzeczy z kompem zwiazane mnie przerazaja :D Tak czy siak zycze powodzonka wszystkim pobierajacym nielegalne mp3 filmy gry itd Niech rosna w sile wasze kolekcje nielegalnych oprogramowan a panowie w niebiskich mundurkach nigdy nie nawiedza waszych domostw ani kompow :D

Gość bedzie lolololowato
taa wsadza cała Polską obywatelskosc do pierdla i kiedy my bedziemy siedziec i doskonalic sztuke piractwa w pierdlu( tam tez juz dotarł internet) i sciagac filmy,( bo nie wypłacimy sie w karach jak nas złapią) to tutaj dalej beda sie lustrowali, a jak wyjdziemy z pierdla na wolnosci zostaną w cąłym kraju 2 kaczory i kot:D

Gość Zł
Pozdrawiam Antka Pasemko. Jestem ze Złotoryi, więc rozumiem co nieco

bedzie lolowato :D zajefajny text zapodales ;) popieram a uwierz mi ze w pierdlu mozna sie wiele nauczyc ( nie nie z doswiadczenia wiem ale mialam tam nie( przyjemnosc) kilka razy byc :) Chyba ze wproaadza kare smierci powod :D nielegalne pobieranie muzy i filmow z serwerow 2p2 :D Znajac kaczki wszystkiego mozna sie spodziewac :P

calamity jane :) dziekuje bardzo staram sie jak moge :D a teraz calosc moze nie modlitwa ale... O nielegalne serwery w sieci niech zaden z was z netu nie wyleci niech internauci was pobieraja i nielegalnie pliki sciagaja zamknac was przeciez kaczki nie moga bo wtedy mine bedziemy miec sroga gierki programy muza wirusy i rozne inne takie swirusy niech blyskawicznie sie pobieraja a internauci was udostepniaja innym laikom w sieci nieobeznanym z kopiowaniem muzy zakazanym wiec dalej drodzy internauci drodzy bez trwogi wchodzcie w emula skromne progi plikow tam jest kilka tysiecy a moze nawet jeszcze wiecej wiec bez trwogi zaczynajcie sciaganie i w dupie miejcie kaczorow gadanie :D