Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patryko

Policja zaczęła ścigać osoby ściągająe prze P2P trzeeba się już bać?

Polecane posty

Gość o lalalalalla lipaaa
totez wlasnie :) i co beda pukac do dfrzwi wszystkich mieszkancow mojej miesciny?????????? pier%%%%%%%%%%%%% kotka za pomoca mlotka no chyba ze zawistny sasiad nas podkabluje :P

Gość na własny użytek
możesz skopiować płytę od wujka ale nie możesz łamać prawa autorskiego i mówię lepper powinien zabronić nękania biednych ludzi

przeciez to jest obled. Polska robi sie panstwem policyjnym nie bede tu pissc przez kogo to ( kaczki rulez :D ) Ok przeciez miliony ludzi w polsce uzywa programow typu emule itp w zyciu wszystkich nie wylapia lat zycia by im nie starczylo. A gdyby ceny plyt byly normalne ludzie by nie kradli. Nie dajmy sie panice. A jak te pliki z muza filmem skopiuje sie do takiego cegus co to sie do kompa podpina duzo tam tego wejdzie i z kompa to sie wyrzuci to co???? Tez namierza????? Chyba te dane z neo nawet ze zmiennym ip sa po jakims czasie wykasowywane z serwera czy z czegos tam na czym sie one znajduja???? No bo ja nieobeznanam w tego rodzaju sprawach wiec ne wiem dokladnie i co namierza moje ip z godziny np 00;45 z dnia 14 marca 1998 roku??????????????????????

Gość profesor...goń się...
moralista się znalazł:(

profesor ja pisze ogolnie owszem mam tez mnostwo legalnych plyt zakupionych nieraz za ciezkie pieniadze. Mowie o paranoji calej tej sytuacji a w ogole to nie badz taki hop do przodu bo z tylu cie zabraknie myslal by kto ze nigdy nic nielegalnie nie sciagnales nawet jednej mp3 buahahahahahahhahhaha nie uwierze w to :P prawda jest taka ze nasz kraj sieglal dna dna i bedzie jeszcze gorzej ( o ile to w ogole mozliwe ) Powtarzam z chcecia bym kupila legalnie plyty wszystkich artystow jakich lubie to samo tyczy sie filmow na dvd. Dopoki sa chore ceny takowych bedzie kwitlo piractwo internetowe i tak w kolo Macieju. Smutne to ale prawdziwe. A tak w ogole jak zes taki madry znajdz mi film The heavenly kid z roku bodajze 1981 w Polsce mi go znajdz oryginalnie i legalnie :P flaszke ci stawiam jak Ci sie uda a do tego soundtrack z tego filmu.

Gość Ło matko....
Trzezwo??? Bardzo w to watpie:( Uczciwosc w Polsce to utopia:(

\"The Heavenly Kid\". Osiem sekund i 21 egzemplarzy znalezionych w eBay\'u. Najtańszy za 6 baksów, czyli niecałe 20 zeta. Do tego drugie tyle za przesyłkę.

Taki swiety to nie jestem bo jeszcze nie wykasowalem windowsa. 99% czasu spedzam pod linuxem i mysle ze niedlugo wyrzuce windowsa i spale plyte instalacyjna :) Malo filmow ogladam i Ci nie pomoge A co do flaszki to mysle ze mam inne zalety :)

lo matko zgadzam sie z Toba Na glowie stawalam zeby ten film zdobyc :( Na poczatku grzecznie chcialam legalnie Obdzownilam wszystkie wieksze miasta jak Wawa Krakow Trojmiasto pofatygowalam sie osobiscie do wielu dobrych sklepow muzycznych patrzyli na mnie jakbym z ksiezyca spadla slipka wytrzeszczali i w ogole nie kumali o co mi chodzi Mam ten film mam soundtrack przypadkiem po wielu probach bardzo bolesnych sciagnelam go z e mule chcialam uczciwie nie dalo sie Powod??? Mimo ze w UE jestesmy to jestesmy 1000 lat za murzynami Uczciwosc w Polsce????? Mrzonki przykre ale prawdziwe :(

Gdybym miał kasę to bym se kupił merola, bo bardzo mi się te samochody podobają no i do pracy mam daleko dojeżdżać. Ale nie mam (tej kasy). Co mam zrobić?

dz google juz sobie poradzilam a na e bay nie kupuje podobnie jak na allegro ja musze towar pomacac dotknac taki juz ze mnie niedowiarek i tylko nie leszczu choc dzieki za odmlodzenie :)

Gość OLIVIA_
Zamiast czepic się tych złodzieji u samej góry, czyli rządzących ,złodzieji jednych to czepiaja sie biednych ludzi.W głowach im sie powywracało

poza tym pisalam o znalezieniu tego w Polsce ale to juz nieistotne :) tak czy owak pozdrowka for U :)

Chciałem rano iść se szukać roboty. Mówię do swoich kulasów: \"no, dalej, złaźcie złóżka\". Pierdzielone - ani drgnęły :O Wobec takiego oporu materii - skapitulowałem. Zostałem w łóżku do południa :O

tylko nie sieroto :P W POLSCE MOWIE ;P

Gość Ło matko....
Wierze w Wasze skrupuly, tak samo jak w uczciwosc naszych politykow:(:(:( Moralisci od siedmiu bolesci sie znalezli:( Gdyby zarobki w Polsce dorownywaly zachodnim, to i ceny, by mogly, ale u nas to jakos tak na opak idzie!

dajcie spokoj....nie bedz przeciez karac 70 % polakow na innym topiku tu na ten sam temat ksenofaryna pisala ze ma znajomego policjanta ktory jej mowil ze raczej nie scigaja szaraczkow, a jej znajomu co to rozprowadzal dostal kare-2000zl z czego 1500 odpracowal spolecznie.....wiec...ryzykujemy?

u mojego kumpla w akademiku jest ponad 1000 ( tak tysiac nielegalnych filmow ) o mp3 nie wspomne i co ma zrobic chlopina powiesic sie????? A moze dobrowolnie oddac sie w rece naszej cudownej nieustraszonej policji??? Olivia ma racje najwieksi zlodzieje na gorze sa