Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamkka

wazne pytanie do mam odnosnie karmienia

Polecane posty

Gość zalamkka

mam pytanie, czy wasze bobasy tez jedz niechetnie??moj ma juz 9 miesiecy i wszystko musze mu wpychac na sile!karmienie zajmuje mi godzine czasu!juz sama nie wiem, czy mu to nie smakuje-chociaz ciagle zmieniam by to sprawdzic!! a wlasciwie to jak wygla wasz grafik karmienia?tj co najpierw mu dajecie na sniadanie i na reszte dnia i w jakich odstepach??plissssssssss pomozcie

ja rano mleko o 8 jak sie obudzi potem kanapka koło 9 i kaszka koło 10,11 jak spac idzie w południe wsje potem tak koło 13 i zupka po spacerze drugie danie pyry z siadłym mlekiem---zartuje miesko i ziemniaki alko kasza potem koło 16 owoce jakies serek jogurt róznie i kanapka przed kapiela a przed snem mleko w ciagu dnia mój mały duzo soków pijei herbatek

Miałam ten sam problem. Też wpychałam na siłę, chodziłam do lekarzy w przychodni, żeby coś poradzili bo Mały był sama skóra i kości a karmienia przypominało pole walki... W końcu trafiłam na dobrego pediatrę, kótry stwierdził refluks i przepisał leki. Jesteśmy na kuracji już 3 tydzień i Mały wcina aż się uszy trzęsą... ma jeszcze gorsze dni kiedy się buntuje i nie chce jeśc ale i tak osiagnęlismy wielkiii sukces. No i buzia się juz troche zaokragliła:) Wczesniejsze menu przed leczeniem. 8.00 100 ml mleka 12.00 pól słoiczka przecieru 16.00 kilka łyżek zupki I to jedzienie na cały dzień i wielka walka, żebu to wcisnąć. Menu na lekach. 6.00 180 ml kaszki ryżowej 9.00 180 ml mleka 11.00 serek waniliowy Bakuś 13.00 przecier owocowy 15.30 zupka 18.00 180 ml kaszki ryżowej W nocy nie je. :)