Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wychowany

hello,czy tu jest kobieta odważna i potrzebująca związku partnerskiego ?

Polecane posty

Gość wychowany

Mogę podarować Tobie miłość i szacunek, czy potrzebujesz więcej?

Gość próżna..
pewnie,że potrzebuje każda więcej.miłość i szacunek to nie wszystko,to tylko podtsawa do stowrzenia związku, ale to pierwszy schodek do szczęścia w nim🖐️

Gość wychowany
Czy do szczęścia są potrzebne pieniądze ?

Gość abstynentka
Jeżeli jesteś w stanie dać kobiecie miłość, szacunek i partnerstwo, to niczego więcej nie trzeba, tylko... coś straciłam wiarę, że ktokolwiek jest do tego zdolny.

Gość próżna..
nie tylko, ale i owszem. 🖐️ jest jeszcze poczucie bezpieczeństwa, samorealizacji, uznania,zaufania, samorozwoju, chęci ulpeszania siebie w związku, to wszystko daje tylko naprawdę dobry związek, dwojga pasujących do siebie ludzi. w przeciwnym przypadku jedna będzie niszczyć drugą. 🖐️

Gość wychowany
Mówiąc o samorealizacji co masz na myśli , to jest słowo tak często używane ale dokladnie o co chodzi ?

Gość próżna..
>>Samorealizacja, samourzeczywistnianie, samoaktualizacja – w psychologii to stałe dążenie do realizacji swojego potencjału, rozwijania talentów i możliwości, proces stawania się "tym, kim się jest", dążeniem do wewnętrznej spójności, jedności z samym sobą, spełnienia swojego przeznaczenia lub powołania. Osoba samoaktualizująca się odznacza się spontanicznością, dystansem wobec zdarzeń, bliskimi związkami z innymi, niezależnością ale też poczuciem humoru.>> to miałam na myśli 🖐️