Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piccola ragazza

Seks a uczucia?

Polecane posty

Wszyscy sądzą, iż szybki (a nbawet bardzo szybki seks) wyklucza miłośc. Czy Wy też jesteście takiego zdania, iż aby utrzymac partnera należy potrzymac go przez jakiś czas w niepewności?

Tak to prawda szybki to szybki i konieć.Zeby coś się urodziło to trzba go potrzymać na smyczy ale nie tydzień tylko 7,5 miesiaca 12 godzin 30 minut i 18 sekund.

Ten temat poruszają w \"Kąciku Dziewic\" Szybko czy wolno czy wogóle, jezeli tracisz faceta to nie dlatego, że: dałas, nie dałaś, czy też zbyt długo zwlekałaś... straciłaś go bo był idiotą ;)

nikt mnie nie czai, chyba niezrozumiale napisałam. Kiedys ktoś na erotycznym zapytał \"Kiedy poszliście ze swoim partnerem do łóżka pierwszy raz?\" > Odpisałam.........Wtedy niektórzy stwierdzili, że jestem dziwką. :)

Cholera. Naprawde nie zrozumiałemn cie... ich odpowiedź wszystko rozjasnia... jesteś niedojrzała.

musztarda dziękuję za odpowiedź. Masz rację, miłośc od seksu się nie zaczyna. Czasem jednak. Znam taki przypadek. 🌼 dla Ciebie za zrozumienie mojego zakręconego pytania.