Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Albatros_Biały

Ach te wytryski!!!!

Polecane posty

Bardzo lubię oglądać swoje wytryski a w szczególności gdy lądują obficie na jej plecach lub brzuszku. Twarz raczej odpada. Rzadko kiedy spuszczam się do dziurek. Zawsze to późnie rozcieram w celu poprawienia jej wyglądu skóry. Czy są laski na tym forum co lubią takie rzeczy.

Gość święta Wincenta
Ja to uwielbiam!

Gość święta Wincenta
To nie jedz nic ostrego bo żadna laska nie będzie cię chciała :(

Gość a jaaa
juz chyba probowalam wszystkiego w seksie...oczywiscie bez zadnych perversow:D,uwielbiam sex,nie mam zadnych zachamowan,maz ma ze mna jak w niebie,nie moze nazekac a jednak....nigdy mu nie pozwolilam zeby sie sposcil gdzie indziej niz w cipke...kiedys jak jeszcze bylismy nazeczenstwem to raz mu niechcacy wypadl i spuscil mi sie na brzuszek ,strasznie sie wtedy poczulam,jak dziwka.powiedzialam mu wtedy o tym i juz nigdy sie to nie zdazylo,on tez nigdy nie nalegal bo tez tego nie lubi.jak facet sie spuszcza na plecy,brzuch czy twarz kobiety to ja nie sznuje i traktuje przedmiotowo bo to zadna przyjemnosc byc oblepionym sperma...ale to tylko moje zdanie,nie mam nic przeciwko temu jak ktos to robi,prosze bardzo ale ja tak nie chce.

Gość a jaaa
musztarda....jak juz napisalam inni moga robic co chca,jestem na tyle tolerancyjna osoba ze moge to zrozumiec,nikomu nie bede mowila co ma robic w swojej sypialni...wiem ze duzo par tak robi.sama nie wiem dlaczego ja w ten sposob o tym mysle...poprostu nienawidze tego i juz.

Gość a jaaa
hahahaha...ja robilam loda jak ciebie pewnie nie bylo na swiecie...wiec jak nie wiesz i mnie nie znasz to sie nie udzielaj i nie fantaziuj bo cie ponioslo...

Gość to przeciez zabieg
pielegnacyjny! uwlacza twojej godnosci? facet sie straa chce zebys miala jedrna i gladka skore a ty takie glupoty wypisujesz?