Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojciech

Drogie Panie. Jakie podobają Wam się pierścionki zaręczynowe?

Polecane posty

Mi się podoba taki jaki mam na paluszku :) Czyli podobają mi się pierscionki delikatne. :)

Gość wojciech
prosze wklejać :)

Gość duzy brylant
na cienkiej obraczce z białego złota :-)

Gość bardzo brzydko wykonane
są te pierścionki które proponuje -lena- za jaką kwotę szukasz pierścionka??? ile możesz na niego przeznaczyć?? może warto poszukać czegoś lepszego jakościowo??

Gość wojciech
Raczej te pierscioneki ktore proponuje lena odpadaja, moja kobieta dostala od rodzicow zloty pierscionek, wlasnie z takim malym oczkiem, wiec ja chce by był wiekszy :) do 1500zł tylko :(

Przecież nie chodzi tutaj o wykonanie, tylko o styl pierścionków. A że otworzyłam taką stronkę, to właśnie z niej wklejałam wszystkie zdjęcia pierścionków, które mi przypadły do gustu. Jeśli zaś chodzi o wykonanie- nie sądzę, że trzeba wydawać majątek na rewelacyjnie wykonany pierścionek. Najważniejsze jest ich przesłanie i to, co symbolizują. Ja np. bardzo się cieszę, że mam dość tani pierścionek, od zwykłego jubilera, a nie od znanego na cały świat. Wręcz nie chciałabym, żeby narzeczony wydawał na niego wszystkie swoje oszczędności. A zresztą - jest prześliczny, nie zamieniłabym go na inny, choćby był super wykonany... bo mój narzeczony sam go zaprojektował :D

Gość 89654
www.apart.pl brylanty -> pierścionki, trzeci w kolejności bodajże, taki z szafirami... piękny... :) i niedrogi.

Gość nie za bardzo
mi raczej przypomina on pierścionek ze straganu :o

Gość nieladny
wole asymetryczne

Gość 89654
drugi w kolejności :)

Gość bardzo brzydko wykonane
ale Wojciech ma trochę funduszy na ten cel i dlatego polecam Ci pierścionki z ArenArt lub RedRubin Ja ma pierścionek z szafirem i brylancikami właśnie z ArenArt. Jest pięknie wykonany i po 2 latach noszenia wygląda jak nowy. W tych salonach mają bardzo ładne wzory pierścionków. W ArenArt są bardzo unikalne wzory i nie produkują tego seryjnie więc są one bardzo oryginalne i Twoja przyszła narzeczona raczej nie spotka takiego samego pierścionka na palcu innej kobiety. Tylko że Aren Art jest tylko w Wawie w Galerii Mokotów...

Gość lepiej
Zapytaj dziewczyny, jaki by chciała - to w końcu na całe życie. Można zamówić u jubilera wykonanie pierścionka według wybranego wzoru, z takim kamieniem, jaki się jej spodoba. Spokojnie zmieścisz się w tej kwocie - wiem z doświadczenia :)

Gość wojciech
mniej wiecej wiem jaki jej sie podoba, tylko ze nie moge jej pokazac i zapytac sie czy jej sie podoba bo ona nie ma pojecia co kombinuje ;)

Ja dostałam od swojego narzeczonego pierścionek z białego złota (żółtego nie lubię), z malutkim brylancikiem (z firmy W. Kruk). Nie jest jakiś wielki, rzucający się w oczy, a delikatny i skromny. Obydowje wychodzimy z założenia, że najważniejsze są uczucia - to co nas łączy. Pierścionek to tylko symbol.

mi sie marzy taki o jakim pisze agula.. to jest pewien symboliczny gest - nie trzeba sie afiszowac z bogata forma pierscionka, to przeciez niekoniecznie jest wprost proporc. do uczucia ;) tak czy inaczej powinien byc elegancki, chociaz to podobno wzgledne pojecie :)

Gość Facet nie wazne ile wydasz
na pierścionek i jaki będzie wypasiony,ważne zeby się między wami układało. Ja nie miałam zaręczyn,nie mam pierścionka ale za to na obrączki wydaliśmy 800 euro one były dla nas wazniejsze niz pierścionek zaręczynowy. Wykonane z platyny i złoty z brylanten dla mnie i bez dla męża i wygrawerowany w środku krótki wierszyk

Gość wojciech
Kobietki ale tu nie chodiz, że ja mam tyle tyle kasy. Ja poprostu nie chce, by moja kobieta nosiła coś prostego. To nie jej wymysł. tylko mój. Szukam pierścionka z większym oczkiem, ale nie za dużym :)

Gość moim zdaniem najpiękniejszy
jest pierścionek z: www.wkruk.pl bizuteria-----> kolekcja ślubna, zaręczynowa-----> pierścionki zaręczynowe----> brylanty-----> modele: 034, 036, a przede wszystkim 039.... jest taki piekny, że sama bym go sobie kupiła, gdybym miała kase na zbyciu:) i gdyby mój chłopak mi taki podarował, to byłabym tak szczęsliwa, że chyba bym, sie popłakała, choć normalnie jestem wstrętną jędzą a o ślubie nawet nie chce słyszeć:p Jest po prostu przepiękny moim zdaniem.

Gość paaulina
Jak dla mnie powinien być prosty i elegancki tak, żeby dobrze komponować się ze strojem i pozostałą biżuterią. Pierścionki krzykliwe i duże szybko się nudzą a poza tym szybko robią się niemodne. Podobono klasyka nigdy nie wychodzi z mody i coś w tym jest :) Mój typ to http://www.wec.com.pl/product.php/1,7/706/Kolekcja-GORECKI-G-Pr.html

własnie jak myslicie, moze byc srebrny, juz nawet nie chopdzi o to ze nie lubie zoltego zlota, ale tez o to ze nie zanosi sie zeby moj chlopak mial jakis wiekszy grosz na zbyciu, jakos sie tak utarlo ze pierscionek zareczynowy musi byc zloty.