Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Melina pod zdechlym sledziem.

Polecane posty

ej wściekła >>>>>>>>>>>>>>>> nie wściekaj się . nikt nie ignoruje:) . tylko problemów za dużo .

nie jestem w temacie szczerze mówiąc:( weszłam tutaj bo skończyłam z kochankiem . wcześniej nie mogłam co z tym twoim zakochaniem?:)

a poznalam go na forum,nie wiesz jak to jest,dzieli nas 400 km prawie,boje sie spotkania,jak malolata:D a Ty co?kochanek nie funkcjonowal jak nalezy?

pojebane jest to,ze mnie ciagnie do facetow ktorzy mnie nie chca..a jak mnie jakis chce to ja nie chce.. i kocham faceta..eks..ktory znalalz sbie japonkei niedkugo slub... dajcie mi wina....

wspólczuje z okazji odległośći .( tez to przeszłam na tym forum ) a misie ? okazało się ,że miał 3 0tygodnową przerwę i się nie sprawdził dzisiaj ( po raz pierwszy!) kima teraz na kanapie obok mnie !:) męża nie ma . ale teśćiowa w domu (gdyby nie to , to już bym na nim siedziała )wychodzę na sukę ,wiem . ale4 stary nie śpi ze mną od 6 -u tygodni , a ja mam szał macicy>

Olcia..nie boj sie! co ma niewypalic? planujecie spotkanie? jak nie zaryzykujesz to sie nigdy nie dowiesz..a czasem warto...

ja się nie łamię ,:) tylko 1 week ago postanowiłam nigdy sie z \"NIm\" nie spotykać . i nie mogłam :):(

Gość onka222
OLCIA-nka moj ode mnie tez ok 400 kilosow :( tylko ze poznany w realu w wakacje i od tego czsu zadnego spotkania... :O polejcie mi prosze drogie kolezanki bo nie zdzierże tej rozłaki dluzej... 😭

Olcia..super..bede trzymac kciuki! Jankesa..w koncu raz sie zyje...co masz czekac az Twojemu laskawie sie zachce?

Gość onka222
tylko ze lepiej sobie za wiele nie obiecywac lepiej milo sie zaskoczyc niz przykro rozczarowac :O p.s. moge sie mylić....

zadzwonił dzisiaj ,że chce sie spotkać , ale u mnie w domu ! . ale u mnie mamuśka . powiedziałam ,że może przyjść ale bez żadnych konkretnych sytuacji . sam chciał . ja sie nie kochałam od 1,5. miecha braki mam ja huj . (ale nie dałam!:) cieszę się z tego .:D

Gość onka222
wakacyjne milosci raczej maja slaba szanse przetrwania ....:( ale ta znajomosc jest wyjatkowa bo utrzymujemy do dzis ze soba kontakt... zreszta kogo to obchodzi ... ide sobie ....cześć] p.s.nie pijcie za duzo bo jutro kac gigant!!!!!!

onnka nie idz !!!! moja kochankowa \"miłość\" akurat dzisiaj ma 1 roczek . on nawet o tym nie pamięta :)