Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wawamarta

Co ja mam mu powiedziec?

Polecane posty

Cześć, mam problem, wczoraj byłam u ginekologa, okazało się, że mam jakieś bakterie, czy grzybice. Jestem z chlopakiem (jednym partnerem) od poltora roku. Lekarz przepisal mi tabletke do polkniecia (jednorazowo), i to samo dla mojego faceta. Powiedzialam mu wczoraj przez tel., ze tez bedzie musial wziac, ze pewnie, jak tylko ja sie lecze(bo juz baralam to kilka razy), to zarazam sie spowrotem od niego. Ze to tylko jeden proszek. Na to on, ze nie bedzie nic brał \"szpikowal sie lekami\". Mamy po 20lat. A moze facet w tym wieku to jeszcze dzieciak? Nie wiem, jak go przekonac, bo pozneij to ja cierpie. Tabl. antykon. tez ja biore. Macie jakis pomysl? On jest taki uparty! Z gory dziekuje, pozdrawiam, Marta P.S. Moze ktoras z Was miala podobny/taki sam problem?

Tak, ale on mowi, ze to \"moj syf\". Ze on moze sie wstrzymac i, ze samo przejdzie, a tak nie jest, wiem juz od lekarza. Gazety nie wezmie, nie poczyta. Jak jeszcze raz sie nie zgodzi, zrobic mu awanture? Czy co? Jaki macie pomysl, ze poczul sie winny.

Gość a dlaczego by nie
kurde co za gość - twój syf... Tak samo jego jak i twoj bo sypia z toba, z reszta jak tak może mówić? rozpuść tą tabletkę w napoju i mu nic nie mów niech wypije w nieświadomośći

Gość beznadziejny frajer z niego

Gość akurat akurat
i jeszcze mu rozpusc cyjanek - jak taki twardziel to nawet nie poczuje..:D

Mnie to sie wydaje ze on jest niezbyd dojrzaly skoro tak mowi. A z tym syfem to troche przegiol. \"To twoj syf\" co za glupek. Grzybica to nie syf i mozna nawet od lekow dostac. Powiedz mu ---SKORO TO MOJ SYF TO NIE BEDE SIE Z TOBA DZIELIC NIM I KONIEC SEKSU. a SWOJEGO SOBIE TERZ CHODUJ SAM.

Gość Po prostu ...
Przestań z nim sypiać. Proste jak budowa cepa. To jest najskuteczniejszy sposób do nakłonienia go do leczenia.

Gość o boze
wspolczuje ci takiego chlopaka..gdyby cie naparwde kochal troszczyl o ciebie i ttwoje zdrowie to by bez wachania polknal.....glupi dzieciak patrzy tylko na siebie...jak nawet mogl ci powiedziec "to twoj syf" boze dziewczyno zastanow sie z kim ty jetses!!!!!to ma byc facet??!!!!!ktory ma w dupie twopej zdrowie!!!sorry ale ja takiego nieodpowiedzialnego gnojka bym olala!!znajdz sobie pozradnego faceta a nie dziecko!!!

Gość co masz powiedziec
" Jesli to moj syf, to niech bedzie tylko moj, poradze sobie. A ty nie musisz sie w niego ladowac". ;)

Gość do wawamtra
predzej to on cie zaraził tym syfem i jeszcze sie nie bedzie leczył i co bedzie syfa chodował dalej. Ale masz chłopaka-współczuję...

Gość powiedz po prostu
ty mnie niekochasz bo jestes samolubem i tylko na siebie patrzysz, pozatym mnie ponizasz, uwazasz ze ty jestes cacy i nie masz nic sobie do zarzucienia i ze to moja wina, wlasnie to moja wina znaczy sie ze nie jestesmy juz razem szukaj sobie innej laski, jestesmy razem znaczy sie rozwiazujemy problemy razem a skoro ty nie chcesz pomoc nam to znaczy ze nie jestes wart mojego uczucia a tym bardziej mojego ciala

Gość dziewczyna_19
hahaha no takich idotow jak twoj facet to po prostu uwielbiam.