Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wawamarta

Jak go przekonac?

Polecane posty

Cześć, mam problem, wczoraj byłam u ginekologa, okazało się, że mam jakieś bakterie, czy grzybice. Jestem z chlopakiem (jednym partnerem) od poltora roku. Lekarz przepisal mi tabletke do polkniecia (jednorazowo), i to samo dla mojego faceta. Powiedzialam mu wczoraj przez tel., ze tez bedzie musial wziac, ze pewnie, jak tylko ja sie lecze(bo juz baralam to kilka razy), to zarazam sie spowrotem od niego. Ze to tylko jeden proszek. Na to on, ze nie bedzie nic brał \"szpikowal sie lekami\". Mamy po 20lat. A moze facet w tym wieku to jeszcze dzieciak? Nie wiem, jak go przekonac, bo pozneij to ja cierpie. Tabl. antykon. tez ja biore. Macie jakis pomysl? On jest taki uparty! Z gory dziekuje, pozdrawiam, Marta P.S. Moze ktoras z Was miala podobny/taki sam problem?

Gość ja tak miałam ale
chłopak nie wqidzidz porblemu i to rozumie....tylko pytal czy to nie zaszkodzi i juz.

Ja tak keidys mialam. Wstydzilam sie okropnie powiedziec mu. Czesto mam takie schorzenia, bo taka moja uroda. Moim zdaniem powinnas siąść spokojnie z nim, nie przez telefon!!!!, pogadac i powiedziec mu jak to dziala. Musi to wziąć bo wtedy sie on leczy a tak to jak Ty tylko bedziesz to brac to nic to nie da, taka syzyfowa praca, bo wtedy on bedzie Ciebie zarażać. To jest taka kuracja i nie tylko wy tak macie. Mnóstwo pra tak ma. Jeżeli bedzie sie wymigiwał, to poważnie sie nad nim zastanów, bo to dziecko. Co to znaczy ze nie bedzie sie sprycował lekami. CZasami trzeba i juz, nie ma na to rady. Jak Cie kocha to niech to pokażę. Seks seksem ale są też inne tego konsekwencje. Pamietaj że jak sie on nie bedzi eleczyć, to ty bedziesz miec z tym wieksze problemy bo nie leczona grzybica moze doprowadzic do niepłodności. Jeżeli Ty bedziesz brac a on nie to leczenie nie ma snsu i wydawac na to kasy.