Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JJJJJJJJJJJlo

K O T Y - jakiego wybrac

Polecane posty

Gość JJJJJJJJJJJlo

chyba mam syndrom starej panny bo planuje kupic kota,devona rexa-a moze inne rasy poleciacie??????? ;)

Gość Leszek Żukowski
syberyjski lub brytyjski - błękitne

Gość Sheeeeeeeeeeeeeeeeee
a Sfinxy? sa extra

Nie polecam persa, mam takiego, kocham go bardzo, ale ma humory, dziwactwa no i te jego kłaki są wszędzie mimo codziennego szczotkowania.

Gość Leszek Żukowski
Ja mam dachowca :) Piiiięęękny :D

Devony są piękne, bardzo mi się podobają ale trzeba by poczytać o ich charakterze. Zwykle jeśli chodzi o charakter najlepiej sprawdzają się zwykłe dachowce, również łatwiej od rasowych kotów uczą się czystości. To nie mój wymysł, czytałam statystyki robione przez kocich behawiorystów. Dachowce zajmują pierwsze miejsca w wielu istotnych dziedzinach współżycia z właścicielem.

Gość OLaChceKota
a jakie polecacie dla alergikow?

dla alergików - łysego :( dla całej reszty - wg upodobań osobistych tak sie pytasz dziwnie, jakbyś samochód kupowała, to też na forum byś się pytała, jaki? ani Cie nei znamy, ani nie wiemy, jakie możesz zwierzowi warunki zapewnić a Ty nas o radę prosisz

Gość Leszek Żukowski
Rexy ponoć nie alergizują

Gość OLaChceKota
psy nie maja osobowosci

Gość takiego
takiego :) A jakie są słodkie :) Szykuje się czwarty, ale spróbuję znaleźć dla niego dom :) Dla dwóch "uliczników" znalazłam, to i dla trzeciego dam radę ;)

Gość Mruczek..
podobno i slina i sierc uczula

Gość takiego
też przygarnęłam w życiu trzy bezdomne koty. jednemu znalazłam dom, drugiego wzięli rodzice do siebie a trzeciego miałam ja (to była niewidoma koteczka, ale wcale jej brak wzroku nie przeszkadzał w normalnym funkcjonowaniu, niestety pozyła tylko trzy lata). teraz mam potomka tej kotki rodziców (zanim ją wysterylizowali zdążyła "zacionzyć") ;).

Gość **Fionna
o nie ja juz nie ogladam zadnych linkow z kotami! ratunku mam w domu syjama od 3lat jest BOSKI ale najchetniej to kupilabym wszystkie te koty bez wyjatku!!!!!!!!!

witam, ja też jestem kociarą, nie starą panną... lubię kociaki... mam już dwie kocice, jedna stara czarna, mieszaniec dachowca z persem, nie strylizowana na imie jej Zuzia lub Worek, druga młoda pręgowana szaro- bura imię jej Zenga lub Drapak...... jest w Konstancinie przytulisko kocie ... stronka http://101kotow.koty.pl, e-mail: azyl101@tlen.pl, właśnie myslę o trzecim tylko chcę rudą kotkę.... polecam ale kocice, są bardziej przyjazne i milutkie, niż kocurki, w każdej sobotnie Wyborczej są ogłoszenia oddam kotki... i z takiego ogłoszenia ja kupiłam swoją kocie..... polecam!!!!!!

Gość a ja mam kocura i kotkę
w ciągu dnia wiekszym pieszczochem jest kocur a w nocy kocica wpycha mi sie pod kołdrę i upomina łapką o mój nos o głaskanie :)

Gość osjdkxjdvjkdhv
ja proponuje zebys szla do schroniska.... sa tam naprawde piekne kotki, charakter beda mialy taki jak sobie wychowasz... to tak jak z dzieckiem jakie wychowasz takie bedzie a one bardzo potrzebuja milosci, wiec jelsi chcesz brac kotka wez ze schroniska....