Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnnniiii

nie moge juz..! jestem za chuda!!!!

Polecane posty

Gość ja mam 174 i waze 49kg
Wlasnie Dulcis ile wazysz??

Gość sdkjkjdf
nie gadajcie tylko ze dziewczyna majac 170 powinna wazyc 60 kg , hehehe przy takim wzroscie powinna wazyc 56-58 nie wiecej!!!

Gość blucrowa
ja ważę 46kg przy 1,60 :p i jedyne co we mnie chudego to łydki :( reszta mojego ciałka jest akurat :) mam go w miarę wystarczajaco tam gdzie powinnam mieć i nie za dużo tam gdzie go nie powinno być ;) ale moją największą udręka są łydki ...tylko co tu zrobić żeby łydki przytyły ?

Gość Dulcis
Przepraszam ze nie mogłam odpisac wczoraj. Juz wam mówie. Mam 165 cm i waże 42 kg. Od miesiaca biore kreatyne a przed jej braniem wazyłam 36 kg. Pozdrawiam

Gość rybciaa
dulcis a jesz normalnie???

Gość napewno d ff
dulcis jesz normalnie>?byla schora na anoreksje??powedz

Gość a ja mam 174 i waze 49kg
a ja bym chciala wazyc 45 a nie 49;/

Gość Dulcis
-Rybcia i napewno d ff- jem normalnie a czasami jak za 2. Nie byłam nigdy chora na anoreksje i nigdy sie nie odchudzłam .widzialam ile jedza anorektyczki. ja jadłam pełne sniadanie (np. 20 dag twarogu białego i 2 bułki maslane+ kawa ; jajecznice z 3-4 jajek i 2 bułki) , obiad z 2 dań, czekolade, mnostwo jogurtów, orzechów. kolacje a raczej 2 kolacje- o 19 i 23. jadłam to samo i tak samo co reszta mojego domu i moich kolezanek. lekarze mowili że mam sie z tym pogodzić bo taka juz bede. Teraz nabrałam kilka kg ale nadal uwazam ze to bardzo mało.