Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie jeden chlopaczek

dlaczego dziewczyny ktore sa same...

Polecane posty

zazwyczaj nie są zbyt ladne ? dlaczego najczesciej wolne sa dziewczyny ktorych uroda pozostawia wiele do zyczenia ? dlaczego ladne atrakcyjne zgrabne dziewczyny sa juz zajete a pozostaly w wiekszosci te brzydsze ? nie chce brac sie za kogos kto mnie nie pociaga, ale te fajne sa juz zajete - DLACZEGO ????????

Gość panna na katafalku
To jest pytanie retoryczne, prawda?

Gość fajni
faceci tez juz sa pozajmowani :D hahhahahahhahha

Gość a ty jesteś pewnie cudo
ja jestem ładna ale nie chcę bylekogo, wolę być sama niż z przygłupem, malkontentem, nieudacznikiem życiowym albo jeszcze innym popaprańcem nie mającym siły na to żeby być wartościowym człowiemiem :P

Gość fajni
MOSISZ nalezec do tych jak sam napisales "ktorych uroda pozostawia wiele do zyczenia"

co rozumiesz poprzez okreslenie NIEUDACZNIK ZYCIOWY ??? pewnie to, ze za malo zarabia lub nie moze znalesc pracy ( bo w obecnych czasach na prawde jest ciezko ) ale co to obchodzi Cie prawda ? HIPOKRYTKA

Gość wiesz na czym polega
Twój problem ? Patrzysz na urodę zamiast na mądrość. Problem polega na tym, że żadna ładna i rozsądna dziewczyna nie zechce takiego faceta jak Ty.

to nie tak !!! nie moge byc z kims kto mnie odpycha, np z jakims tlusciochem co zamiast wciecia w talii ma walki tluszczu :-o ty zapewne tez nie mozesz byc z kims kto cie bie pociaga wiec nie uogolniaj dobrze ?

dlaczego przesada ? jako ze sam o siebie dbam chce miec tez szczupla dziewczyne a nie humanoidalnego wieloryba

Gość widze.............
ze Don Juana mamy na forum, hehehe, malkontencie uciekaj lepiej szukac pracy, wyciskac pryszcze i w samotnosci bawic sie ptakiem ... Bo tylko to ci pozostaje ... Znasz takie powiedzenie " nie dla psa kielbasa"? Na pewno, bo sam sie uwazasz za psa.... Wiec nie pozostaje ci nic innego jak skomlec dalej :P :P

Gość wiesz na czym polega
i tu jesteś w błędzie. Ja jestem przy kości, ale to nie przeszkadza facetom. Wręcz odwrotnie przyciągam ich do siebie intelektem. Dla prawdziwego mężczyzny ważne jest to , co sobą reprezentuje kobieta. Na dodatek pokochałam nie lalusia, choć takich kręciło się przy mnie kilku, bo im imponowałam zachowaniem i podejście do życia. Ja pokochałam tego , jak byś powiediał mniej urodziwego za to na bardzo wysokim poziomie. Na początku naszej znajomości starałam się widzieć w nim jego zalety, a nie urodę. I wiesz co, miłość tak bardzo go odmieniła, że jest bardzo przystojny i co naważniejsze, nadal bardzo mądry. :)

Gość milutaka ladniutka
to nie prawda ze ladne dziewczyny wszystkie sa juz zajete!!!! niektore te ladne np zostaly porzucone lub skrzywdzone i tez sa teraz same byc moze nie masz odwagi do nich podejsc, bo wydaje ci sie ze sa juz zajete. ja jestem ladna podobno i tez nie mam faceta od kilku miesiecy...

Gość kichka
Kurwa, jakie TEMPE pytanie. no to sam sie zastanow? dlaczego wszystkie ladne dziewczyny sa pozajmowane?? Bo tacy debile jak TY tez patrza tylko na wyglad i wyrywaja co ladniejsze babeczki, a nich nie chce tych brzydszych. Niby sam to zauwazyles, wiec nie wiem po co stwarzasz taki glupawy topik!

Gość kichka
tam mialo byc: 'a nikt nie chce tych brzydszych'

Gość pracy jest
pod dostatkiem. To ludziom nie chce się pracować!!!!!!!!!!!!!!!

ee tam a ja brzydka nie ejstem..jestem szupla,dobrze sie ubieram,jestem inteligentna i z poczuciem humoru...ale nikt mnie nie chce:D bo mam wade wymowy..:O i jakos jest:P

Gość ostrość na nieskończoność
Jesteś kretynem. Im szybciej to zrozumiesz - tym lepiej dla Ciebie, autorze. Pozdrawiam:)

Gość kichka
ja mam bardzo ładna koleżanke , ktora tez ma wade wymowy, po prostu sepleni. Ale fajna z niej laska i nie moze odgonic sie od facetow. (oni patrza tylko na wyglad):P

coz ja do tego jestem niesmiala...a moja wada polega na tym,ze mowie przez nos i niektore gloski są niewyrazne..... nawet gdy sie komus spodobam to gdy cos powiem,kij wie co milego i madrego zaraz jest politowanie i pytanie czemu amsz taki dziwny glos :O

Gość taki jeden ktosik
kolega zapomnij o tych super laskach przy nich to musisz byc kims, a tak pozatym najlepiej nie patrz na wyglad i ciesz sie jak ktora sie pokocha. A jak nie jestes przekonany to czekaj na swoja dziewczyne na pewno ci sie uda tylko musisz byc cierpliwy. znam jedna kolezanke super laseczka spotykala sie z wiloma, ale po wielu zlych przejsciach doszla do wniosku ze tamci to tylko chcieli ja zaliczyc, dzis moj koolega jest jej mezem i ma zoneczka jak ta lala, troche przechodzona ale naprawde fajna dupcia ktora by kazdy facet chcial przeleciec.

Gość kichka
eech to głupio troche masz,w sumie ta moja znajoma to niekore slowa troche niewyraznie mowi, zamist cz-c itd. ale co tam i tak na pewno znajdziesz w koncu kogos, komu nie bedzie to przeszkadzało. Wlasnie przedtem czytalam artykul ze strony glownej kafeterii o parach, w ktorych kobieta jest wyzsza od faceta. I to nieraz o 8-9 cm. Kobiety, a nawet zony wypowiadały sie, ze w ogole im ta roznica wzrostu nie przeszkadza, bo patrza na to co jest w srodku.

tomek ale to nie o to chodzi ze ja chce sie pokazac przez kolegami !!! ja chce miec ladna dziewczyne dla siebie a nie dla kolegow !! czy to zle ze podobaja mi sie tylko ladne i szczuple ? najezdzaja na mnie dziewczyny a one sa takie same. mam kolege mniej urodziwego i nie ma wogole powodzenia, malo tego one smieja sie z niego... obrazaja itd wiec tez leca na wyglad

coz gdy mowie glosno i bez stresu czyliw wyluzowanych sytuacjch badz wsrod bliskich znjomych mowie nnawet bardzo wyraznie...a tak sie zestresuje......:O jeden sie nawet ostatnio na mnie gapi.....ale raczej mu przechodzi...bo kreuję się mimowolnie na taką niedostepną oschlą zimną rybe :O 😭

Gość Elajn
mylisz się chłpoczyku, jest dużo ładnych dziewczyn, które są wolne.

fakt,ze lecą na wyglad...to wynika juz zsamej teorii ewolucjonizmu,ze dobiera sie osobnikow atrakcyjnych takze pod wzgledem mowy:O aby moc przekazac potomstwu ajk najlepsze cechy genetyczne(podswiadomie tak sie dizeje) tak,jest a mi czy tym brzydszym byle kto albo i nikt jest pisany:O

Gość **p*p*p*p*
Furiously and Deadly, gdzie mieszkasz?;)

Gość bo kobiety to hipokrytki
"najezdzaja na mnie dziewczyny a one sa takie same. mam kolege mniej urodziwego i nie ma wogole powodzenia, malo tego one smieja sie z niego... obrazaja itd wiec tez leca na wyglad."