Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia_monika

ile w udach?

Polecane posty

Gość naLa 21
wygląda jakby połowe z tych wpisów pisala ta sama zdesperowana osoba która ma dziwne pojęcie o dziewczynie z anoreksą. ja mam w udach 51 cm a w łydce 33. nikt mi nigdy nie powiedział że mam chude nogi! wy chyba nie macie pojęcia co to są chude nogi...i co wy gadacie że jest moda na krągłosci i że dziewczyna waząca 70 kg ma się nie odchudzać!!! buahahahaha...ewidentnie jedna z was która ma jakis kompleks wypowiada się tu pod roźnymi nickami. nie ma nic bardziej kobiecego niz szczupła zgrabna noga na wysokim obcasie. nikt mi nie wmówi ze nogi które tu opisują dziewczyny to nogi anorektyczek. nie bądźcie śmieszne! bo bez obrazy ale takim gadaniem nic innego jak ośmieszacie się...oczywiście na pomarańczowo bo na czarno w życiu się nie przyznacie do tak durnych pogladaów. macie jakiś kompleks 40 letniej kobiety pt "im więcej kochanego ciałą tym lepiej" - wasza sparawa...ale nie wciskajcie tych żenujących bzdur młodym zgrabnym dziewczynom:o

Gość anoreksja sieklania
ale gosianeczka ma nogi jak patyki:(fuj!!!tragicznie wyglada..

Gość hehehehe...***
pewnie nieźle się z Ciebie nabijają moderatorki ty idiotko która się wypowiadasz pod dziesięcioma rożnymi nickami. zwłaszcza że widza twoje ip i doskonale wiedza kim jesteś:D

Gość fghfgghhhhh
Najlepiej na odchudzanie robi STRES ;) musialam oddac na czas prace dyplomowa. W tym czasie przy 166 cm wazylam 46 kg. Wtedy to naprawde wygladalam jak anoreksja.

Gość milaaajowa
ktoto jest ta modelka>>??

Gość przytulka
kurwa:/ dlaczego nie moge tu zdjecia dac?wrrrr

Gość milaaajowa
przytulka dobrze sie czujesz?przeceiz ta laska na twych fotach jest okropnie chuda..ma wystajac ekosci wszedzie.. czy t nie jestes chora na anoreksje dziewczyno>??

Gość milaaajowa
nala 21 a ile ty masz wzrostu kochana

Gość przytulka
widac zdjecia? czemu jak klikam na linka to mi nie wchodzi? nie mam anoreksji.mam ed ale takiego ciala nie bede miec:(

Gość milaaajowa
takie cailo to ohyda .widac zdjecia spokojnie:)na jedny czarnobiale a drugie laska w dzinsach obcisłych która ma nogi jak szkielety:(

Gość hehehehe...***
i kolejna kretynka!!!ahahahahah....jedna i ta sama gruba laska wmawia wszytskim że mają anoreksję!!!!:D co za debilka. poczytaj sobie o anoreksji w necie i się dowiesz co to znaczy...to może zaczniesz rozróżniać

Gość fghfgghhhhh
A po co wy sie w ogole klocicie ;)

Gość przytulka
dokladnie.bezsensu.jak ma potrzebe pisania sobie komplementow to niech pisze. pozatym tak to te zdjecia:) no coz taki mam gust mnie sie podobaja

Gość przytulka te niby
twoje zdjęcia pozostawię bez komentarza:o bo po pierwsze nie są Twoje a po drugie dziewczyna jest za chuda to fakt ale to nie anoreksja

Gość fghfgghhhhh
Ocena wygladu jest subiektywna np dla jednych bede szkieletorem dla innych po prostu chuda a np dla anorektyczek grubaska nie do zaakceptowania ;)

Gość przytulka
oczywiscie ze nie sa moje wcale tak nie twierdze.i fakt ze anoreksja to nie jest

Gość marcin meleeer
Wybaczcie kobity,ze sie wtrące ale czytałem ostatnio we WPROSCIE ze chudosc jest fee i teraz panuje moda na bellucci ,lopez ,johansson scarlet i beyonce.. więc naprawde nie wmawiajcie sobie ,ze my faceci lubimy ocierac sie o kosci w czasie seksu. belucci to ideal kobiety ,rozmiar 42 góra.

Gość marcin meleeer
rozmiar 42 jest najlepzy dla kobiety.bellucci ma taki i jest piekna i seksowna jak żadna inna:)

Gość przytulka
tak ten odstajacy tluszcyk wszedzie:/ ech strasznie nie lubie tluszcu

Gość fghfgghhhhh
zapewne jeszcze zdaze przytyc ( wraz z wiekiem) do tych 42 ;) Mysle ze to nieuniknione ;)

Gość hehehehe...***
i znowu ta sama laska się wypowiada...nie znam faceta w moim wieku(19-23) lata który woli kobietę o rzomiarze 42. a belucci to inna sparawa. ona jest zrobiona i wyżeźbiona...w polsce młoda kobieta o rozmiarze 42 już jest obgadana jako gruba i sobie chłopaka tak łatwo nie znajdzie

Gość marcin meleeer
bellucci neim a tłuszczyku wszedzie tylko tam gdzie powina miec laska ..tylem ma siwetnu i piersi ...ach to jest kobeita o miekkom cialku do którego chce sie kazdy chłop tulić..jest taka kobieca i seksi..ma piekne piersi..

Gość hehehehe...***
ile masz lat "marcin" (w domyśle - kobieto o rozmiarze 42) że siedzisz na kobiecym forum i zwracasz się do nas "kobity" jak podstarzały kawaler ze wsi? 45?

Gość przytulka
nie wiem dla mnie rozmiar 42 to juz byla by tragedia.chce miec 36 mam 38 nie moge schudnac:/

od lat powtarzane jest aby dziewczyny nie miały kompleksów że nadeszła moda na dodatkowe kilogramy:o ale nie oszukujmy się... dojrzali mężczyźni - owszem. czasem mają odchyły na grubsze babki....ale młodzi zawsze wybiora te szczuplejsze, zgrabniejsze. faceci nie uzywaja stwierdzen\" ale jesteś chuda\" lub \"jesteś za chuda\" NIGDY! kiedyś byłam bardzo chuda. nie odchudzałam się. nic z tych rzeczy. po prostu taką miałam figurę i nigdy mi żaden chłopka nie powiedział że jestem za chuda. mimo że byłam. oni zwyczajnie tego nie widza. za to kilka kilogramów wiecej dostrzega od razu. wiec nie wmawiajcie mi że nadeszła moda na 42 i że takie kobiety mają największe wzięcie:/

Gość ddddsss
przytulka daj swoją fote jakąs pliss zamaz twarz:)