Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia_monika

ile w udach?

Polecane posty

jakie A ludzie miseczka A na mnei nigdy nie wlezie z mmiseczki B \"wylatują\" mi te cycki wiec jaki mam nosic rozmiar:(

Gość dajcie spokoj dziewczynie
jasne :D a ta jeszcze gania w ta i z powrotem i sie mierzy :D:D:D dobrej nocy :D:D:D

Gość klaudia lalka
ale jakiemiseczki nosisz kochana?C CZY D??

Gość nie uwierzę dopóki nie zobaczę
no to źle musiałaś zmierzyć jeśli masz tylko 10-11cm różnicy między pod a w obwodzie to nie ma możliwości byś miałą większą miskę poza tym wybierasz za ciasne staniki pod, bo jakim cudem mieścisz się w stanik 80 jesli pod biustem masz 84 czy 86cm? po raz kolejny potwierdza się, że kobiety nie mają pojęcia na temat własnego rozmiaru bustu i źle dobierają staniki i nei wiedzą co oznaczają poszczególne znaki w rozmiarówce

noszę przewaznie C ... klaudia powiedz jaki powinnam nosic rozmiar ...?? i czy twoim zdaniem takie piersi są bardzo duze czy takie tylko duze??

Gość klaudia lalka
nuska nie jest tak zle ..gowa do góry..naprawdemasz super biust i wcale nie za duzy ..jesli masz pod biustem 84 -86 to wszystko jest oki:)naprawde:) masz duzy biust ale nie wielgachny..poprostu za duzy do swej drobnej sylwetki..

no 84-86cm pod biustem to raczej nie jest mało, ale obwód masz niewielki, bo tylko 10-11cm różnicy więc to żaden duży biust:)

Gość klaudia lalka
z tabeli konfekcyjnej wynika ze mozesznosci duze A ale czesto jest tak ze producenci stanikow dają rozmiar b a inni na ten sam rozmiar dają d wiec oni czesto mylą wszystko..prawidlowy rozmiar to duże A !zobacz jeszcze raz na tabele zresztą :)

Gość klaudia lalka
nie lam sie bo najlepiej twój biust ocenimy po zdjeciach :)załacz je jutro jak mozesz i porób pare fotek to najlpeiej bedzie widac czy taki wielki ten biust:)

moim zdaniem nawet bardzo dużo, ja mam pod cycem 68cm:D

według tej tabeli powinnam miec miseczke B a nawet A ... no ale wszystkei wymiary sa dobre ... dobrze zmierzyłam i podałam ... ale w miseczkę A czy B nigdy sie nei mieszcze :(

no ale prawda jest taka, że nie masz nawet rozmiaru B, a gdzie Ci do C czy D... ciesz się! masz małe cycki:D widzisz jak to dobrze, że jest Kafeteria? pozwala pozbyć się jakiś wyimaginowanych kompleksów:D a w miskę A nie zmieściłaś się, bo wybierałaś za małe staniki w obwodzie POD, a stanik 80A ma mniejsza miseczkę niż 85A

Gość klaudia lalka
no włąsnie zalezy od producenta ale masz rozmiar A LUB B NA BANK!! tyle ze firmy stanikow robią tak ze jak sie ma rozmiar a to ich rozmiar dają na c lub b i zawyzają sobie wiec dlatego sienie miescisz :) gdy kupisz stanik drogi i porzadny to zobaczysz sama ze masz A lub b!

taki jak Ci napisałam:)

no właśnie ten link, który podałam jest rozmiarówką Triumpha

a według niego jasno wynika, że niuśka ma rozmiar 85A

to w sklepach majo pochrzanione przeciez jak pojde do sklepu i powiem ze chce 85A lu 85B a ona sie zapyta czy to dla mnei i jak jak powiem z etak to ona mnei wysmieje :O

a niby dlaczego miałaby Cię wyśmiać?

Gość przytulka
ja pod biustem mam 75 a w biuscie ok 95 czyli do cholery jaki mam rozmiar?????

Gość przytulka
nawet mi nie mow:/