Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nomadi

DOBRE SERCE PILNIE POSZUKIWANE,KTO MI DA?

Polecane posty

no dobra dobra,nie zlosc sie za te moje osady,tak tylko sie mowi:D ale czy to prawda to trzeba zweryfikowac nie?

:D Tak wyglądało że znalazłaś zainteresowanego;), to nie chciałem zaśmiecać tematu:D:D:P

Ja się nie złoszczę o takie rzeczy:) Można się przyzwyczaić i do takich opinii. Jak ktoś chce poznać Warszawiaków to się przekona, że to wcale nie prawda co się o nas mówi:) A mówią też, że \"scyzoryki\";) to zawziętuchy straszne:D:D:D:D:D:D Jak się dzionek zaczął?? W pracy czy w domu jeszcze??

Ramirez----nie pisz glupot nie zasmiecasz wrecz przeciwnie:) Michas----jak dzionek...niezle...tylko ze pracowac mi sie nie chce:D

michas74, chyba się nie łapię:P Jestem młodszy. Zreszto mam dość złe wrażenia ze znajomości na odległość:O Już w to nie wierzę.

co robie ...przekladam papiery z kupki na kupke,w takim malym przedsiebiorstwie:D

Hahahahahaha....... a ja prawdziwy KRAWAT;) ale mam sporo znajomych z Twoich stron:) znam was troche... nie napisałaś co robisz w pracy?? oprocz tego, że gadasz na forum i nie chce Ci się:D Ramorez// przestań... trochę wiecej wiary w siebie. No to co, że jesteś młodszy?? Ja też mam różne złe wrażenia, zle to nie znaczy, że trzeba usiąść i płakać. ;)

Fajna fucha;) też bym sobie poprzekładał papiery z kupki na kupkę;) Chociaż w sumie to czasami to robię... Ale tylko czasami:)

Ramirez--Ty tchorzysz poprostu i koniec....mlodszy dwa lata,myslalby kto...:)a ze nie wierzysz to w kazdej chwili mozesz uwierzyc:D

Michas a powiedz mi czemu jeszcze nie masz gromadki dzieci :)mus czy Twoja decyzja?

nomadi, wcale nie tchórzę:P:P ale mam złe doświadczenia i szybko mi to nie minie;) A ja sobi w domu siedze, dzisiaj mam wolne:)Ale jutro do pracy:O A tak się nie chce:D

Kurde...😠 nie chce mnie wpuscic na 3 strone!! Nie wiem o co chodzi... ! 1 i 2 odpala, a trzeciej nie chce:( Nie wiem w ogóle co piszecie:(

Gość bonia_79
hej witam wszystkich tu obecnych. ja jeszcze w domku bo do pracy mam dzis na popoludnie. kiedy wy bedziece wracac do domku ja bede szla do pracy..wiec nie narzekac mi tu:)

Oooooooooo...... dało radę:) Czemu nie mam kobiety?? Tak się jakoś układało, że trafiałem na nie odpowiednie chyba:) A dzieci... przecież nie mówiłem, że nie mam;)

bonia może niekoniecznie tak będzie, że bedziemy szli do domu jak Ty będziesz zaczynała pracę;) ja dziś od rana do 22 mam \"wachtę\":)

Gość nie ma jak dobry seks
w pracy z szefem :classic_cool:

i cisza..... noma poszeptaj cos za plecami tego szefa Twojego..... moze nie uslyszy.... czekam kurde caly dzien zeby Cie poprzekonywac troche;) a Ty nic.... robota nie zajac;)