Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nomadi

DOBRE SERCE PILNIE POSZUKIWANE,KTO MI DA?

Polecane posty

no raczej nie jesteś wstrętną czarownicą;) A mnie do Zawiszy to jeszcze trochę brakuje;) Zbroi nie posiadam, podków nie łamię w jednej ręce i nie mam posiadłości ziemskich:D Ale, na wojnę, jak będzie trzeba wyruszę!! Krucjatę chyba będzie trzeba zacząć, co??;) Przeciw niewiernym:D:D:D

Gość evito...ech evito
a już myślałem,że będziesz moja.No nic życzę szczęścia.Jesteś wyjątkową kobietą.

Ależ sobie gruchamy!!;) tak samo jak rok temu... pamiętasz to?? a za miesiąc uderzamy do Zodiaka;)

ja wolałabym,żebyś tu był:(pogruchalibyśmy sobie lepiej...wiesz tak po naszemu...pod kołderką;););)

Gość usmiechnieta_27
a to prawda, że w sieci można znaleźć prawdziwą miłość? a nie tylko tak dla zapełnienia luki?

Gość usmiechnieta_27
dobrze trafić? a nie liczy się pierwsze spotkanie, twarzą w twarz? Kolor oczu, uśmiech ... ? gdzie to wszystko? Ja wiem oczywiście, że najważniejsza jest rozmowa i bliskość duchowa, ale jednak ...

Owszem, to jest ważne. Tylko żeby sie spotkać, najpierw trzeba się poznać. A i tak najważniejsze jest wnętrze! Nie tak jest, Nomadi??;)

Skarbie...pamiętasz jak mówiłam Ci o jednym kawałku którego poszukuję ze 20 lat...znajdź mi go...błagam...Turbo-Przebój miesiąca...

Gość usmiechnieta_27
no to ja może nie potrafię ... :(

jasne,że ważne jest wnętrze...byleby było ciepłe i wilgotne:D:D słuchaj Skarbie błagam znajdź mi jeden kawałek...szukam go już bardzo długo i nic...Turbo-Przebój miesiąca...nigdzie tego nie ma:(

Szukałem, szukałem i też nie znalazłem. Nawet na Mule nie ma. Teksty tak, ale całego kawałka niestety...

Gość Może to złudzenie
Ale Nomadi jest jakby inna niż Evita. Nie pasują do Evity teksty o mokrym i ciepłym wnętrzu i figlowaniu pod kołderką. Zbyt proste tojest, a raczej zbyt prostackie. A może to złudzenie...

Gość ejjjjjj śmieszne
nawet evita potrafi pofiglować pod kołderką,bez przesady.:D a tekst o wnętrzu po prostu zacytowała,bo taki kiedyś padł na forum to normalna zdrowa babka nie emertytka!

no!! Ona naprawdę jest zdrową, normalną i fajną babeczką.:) I wie co to jest ciepłe, wilgotne wnętrze i figle pod kołderką!!;)

Gość Może to złudzenie
Nie chodzi o figlowanie pod kołderką, bo emeryci też to robią. Rzecz w sposobie pisania o tym, tu, na forum. Brakuje mi pewnej finezji, subtelności, treści pomiędzy wierszami, słów miedzy słowami. Ale może to złudzenie...:) Nie będę tego tłumaczyć, za trudne to dla ciebie, śmieszna.

:) Może to złudzenie-> bez urazy, ale nie piszemy tu scenariusza do wysublimowanego opowiadania erotycznego. Może zniesmaczyło Cię to co tu piszemy, ale właśnie w ten sposób pisane to ma być. Nie po chamsku, ale w prostych słowach. Bez udziwnień;)

przestańcie ,nie jestem evitą...ona nie była sobą i dlatego nie znalazła nikogo na tamtym topcku.

Gość Może to złudzenie
Tak, panie Michas, już widzę niestosowność mieszania się w nie swoje sprawy. Stało to się może dlatego, że człowiek chce widzieć sprawy lepszymi, niż w rzeczywistości są. Bywa też na odwrót. Przepraszam :)

Gość cichutko się odezwał
trzeba było brać sie za evitę jak miałeś okazję.wtedy sam oceniłbyś jaka jest.

Gość podniosę dla nich