Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Zrozpaczonaaaaaaaa

ingrow go - kto uzywal???

Polecane posty

Go艣膰 Zrozpaczonaaaaaaaa

uzywal ktos preparat przeciwko wrastajacym wloskom INGROW GO??? bardzo prosze o opinie ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zrospaczonaaaaa
podnosze!! i prosze o odp ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
podnosz臋. Preparat od jakiego艣 czasu jest na rynku a brak jakichkolwiek opinii u偶ytkownik贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ani24
ja zakupi艂am hair no more z serii skin doctor ale nie mog ejeszcze powiedziec o rezultatach poniewaz wczoraj dosta艂am paczke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zainteresowanaaaaaaaa
to pisz prosze na biezaco jak i czy dziala? kosmetyki te tanie nie sa, ja walce z owlosieniem, wrastajacymi wloskami tkwie od dawna i juz wydalam tyle pieniedzy, ze w nic nie wierze. Czekam na opini臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uppppppppppppp p up
podnosz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 testuj膮ca
Ja u偶ywam od 5dni - wi臋kszych efekt贸w nie wida膰 - juz napewno nie tak jak na reklamie, ze po 3dniach znikaja b膮ble - napisze za tydzien co艣 wiecej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zimnarosa
Czy wiadomo mo偶e ju偶 co艣 wi臋cej w tej kwestii?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karola666666
kupi艂am na allegro od u偶ytkownika skindoktors czy jako艣 tak i jestem ogromnie rozczarowana! niedo艣膰 偶e 艣mierdzi jak zmywacz do paznokci, to w kontakcie ze sk贸r膮 strasznie piecze! nie wiem czy jest przeterminowany czy po prostu kto艣 mnie oszuka艂! jaki zapach ma Wasz lotion ingrow go?? boj臋 si臋 go stosowa膰, nie wiem czy to normalne , 偶e tak piecze. zapewne nie;/ na dodatek opakowanie przys艂ane do mnie, by艂o zalane produktem a na butelcie skrystalizowa艂 si臋 p艂yn. wstr臋tne oszustwo albo wstr臋tny ten lotion!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaspik
Hej. Ja u偶ywam ingrow go od 6 miesi臋cy. Rzeczywi艣cie 艣mierdzi (偶ona m贸wi "co tak 艣mierdzi octem")i piecze po zastosowaniu, ale dzia艂a i daje wspania艂e efekty. Mam wra偶liw膮 sk贸r臋, walczy艂em z tr膮dzikiem (skutecznie) a na dodatek m臋czy艂o mnie okropne podra偶nienie po goleniu i wrastaj膮ce w艂oski. Oczywi艣cie raz pomaga lepiej a raz gorzej, ale POMAGA. Najtrudniej jest na pocz膮tku, bo trzeba przyzwyczai膰 sk贸r臋 (mnie mocno piek艂o). Dodam 偶e kupi艂em 1 butelk臋 lotion 120ml p贸艂 roku temu i jeszcze nie zu偶y艂em, tak偶e idzie przebole膰 zakup. Oczywi艣cie takie s膮 moje odczucia, ale jak kto艣 ma problem z podra偶nieniem po goleniu to chyba warto spr贸bowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Toslawka
To najlepszy produkt jaki uzywam. Zgadzam sie zapach jedt bardzo mocny i nie za piekny, piecze przy nakladaniu ale efekty sa swietne. Zero bombli i drapania:))))). Skora gladka i swierza:). Urzywam go od 15 lat polecam naprawde warto!!!!!!!

Udost臋pnij ten post