Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HHHHH

czy dziewica może zajśc w ciąże????

Polecane posty

Gość HHHHH

Mam nadzieje że któraś z was mi pomoże -w piątek próbowałem się po raz pierwszy kochać z moją dziewczyną.Ona normalnie bierze tabletki anty i akurat tego dnia zapomniała jej wziąć próbowałem 2 razy w nią wejść ale za każdym razem ją bolało i dałem sobie spokój-czyli jest dziewicą nadal.Problem w tym że ona jeszcze nie dostałą okresu w niedziele skończyła branie tabletek.Strasznie się boję że ona jest wciąży co wydaje mi sie niemożliwe a może......Dziewczyny jak to jest powieddzcie co robić??

Gość lalcia
a doszlo do wytrysku?

z reguly dziewice bez wzgledu na ilosc odbytych stosunkow - nie zachodza w ciaze... takie sa zasady. mysle, ze twoja kobieta nie jest w ciazy :)

moze, naprawde, zreszta byl kiedys taki program w tv (polski!) i kobieta opowiadala jak zaszla w ciaze bedac dziewica (jej facet \"skonczyl\"na brzuchu wiec sie plemniki przemiescily i po 9 miesiacach miala dzidziusia

Gość JA TEŻŻŻ
no .. w rozmowach w toku to było... wiec mozna zajsc.. w ciąze... :P

Gość Alleluja Alleluja

Gość No nieee
Co za bezmózgowie.Jezeli nie wprowadziłes członka do pochwy nie dojdzie do zapłodnienia.Musi byc wytrysk bezposrednio na szyjke macicny ,do pochwy.Czasem naieielkie ilosci polemników zanjduja sie w płynie który wydziela sie przed wytryskiem ,takze kazda dziewica po udanym, stosunku ,moze zajsc w ciaze.Powtarzam ,udanym stosunku czyli wprowadzeniu członka.

Gość nati_21
jeeeezu co za głupie pytanie!ile masz lat chłopcze ze nie masz o tym zielonego pojecia!Pewnie ze dziewica nie może byc w ciązy!

Gość gosik062007
no coz, niektore osoby wypowiadajace sie tutaj nie sa zbytnio zorientowane. wystarczy, ze bardzo ruchliwe plemniki znajda sie w okolicach pochwy, a moze dojsc do zaplodnienia. kiedys polozna w szpitalu mowila mi, ze zdziwilabym sie, jakie przypadki sie zdazaja (chodzi oczywiscie o te dziewice w ciazy)

Gość O Boshe
💤 💤 💤