Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edc

CZY FACET POWINIEN GOLIĆ SIĘ POD PACHAMI?

Polecane posty

Gość 18-latka
E tam facet wygolony do zera jest taki niemęski... Może sobie przycinać włoski, ale żeby od razu golić? bez przesady...:P

Gość gospochaa
Calamity... >>>>> nawet jeśli się myje i użyje dezodorantu to niestety ten dezodorant pozostanie na włosach a pot po spotkaniu z powietrzem będzie brzydko pachniał. Na ogolonej skórze nie powstaje zapach po użyciu antyperspirantu. Poza tym, wystarczy że się umyje niedokładnie i włoski robią sie takie.. fuj oblepione jakby czy coś w tym stylu. Z tym poceniem chodzi mi o to, zę tam częściej się człowiek poci niz na głowie i nie zawsze jest możliwość natychmiastowego odświeżenia, a jesli antyperspirant nie dotrze do skóry tylko osiądzie na włoskach, to będzie brzydko pachnieć. A co do estetyki... echhh...:) jak to mówią "każdy kocha inaczej' jesli Tobie się podoba -twoja sprawa, nie polemizuję. Mnie to zniesmacza. Bleee:-P Pływacy - prawda (ciekawe tylko czy poza sezonem i podczas wakacji zapuszczają TAM włosy?), ci z siłowni - jakie oni mają opory??? To zwykła dbałość o higienę i o estetykę właśnie. Jak podniesie sztangę na zawodach, kiedy wiechcie spod pach wystaja? Nie wypada. Trenowałam zawodowo - ale w mojej dyscyplinie pachy nie miały do pokonania żadnych oporów, a wszyscy się golili, i K i M. p.s. - a co łatwiej utrzymać w czystości: blat kuchenny czy kocyk? (zakładając że się na nich robi to samo) Załóżmy więc że to zwyczajnie kwestia gustu. Wolny wybór. Włosom pod pachami mówię NIE!:-P

Gość pijanka
wlosy pod pachami nalezy golic a mjego misia przekonalam do golenia i teraz sam zle sie czuje jak sie nie ogoli

Gość 18-latka
Nie no wiadomo, że sama nie mogłabym się długo tam nie golić, ale faceci to inna sprawa... Jak im wygodnie, to po co się mają golić;). Każdy żyje jak sobie chce:)

Gość pffffffr
to ci problem :D

Gość cichy wielbiciel
Calamity Jane, łamiesz mi serce :D wierz mi - gdybyś mnie spotkała nieogolonego - uciekłabyś gdzie gdzie pieprz rośnie. ale ja tylko skracam, nie golę do skóry :p niestety, facetom trudniej utrzymac higienę

Gość ---------
a ja uważam że powinni się golić...namówiłam swojego faceta i teraz goli ciągle bo mu tak wygodniej i mówi że się tak nie poci.to oczywiste ze to kwestia higieny.jak któraś już tu wspomniała - same podchodujcie włosy pod pachą i sprawdździe jakie to niehigieniczne i nieestetyczne....a o hignie zacznijcie mówić dopiero kiedy same sprobujecie na wlasnej skórze co to znaczy.

Gość misskuleczka
nie wiem, dawno nie mialam faceta...;)