Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amico

wesele bez alkoholu

Polecane posty

Gość amico

slub miałam w ostatnia sobote . nie pije alkoholu, ale liczylam sie z faktem ,ze moze ktos bedzie chcial..tak wiec kelnerzy byli uprzedzeni, ze maja nie stawiac na stół, a pytac sie gosci co nalac. i wiecie co..na 60 osób poszło 2 butelki 3/4 i 3 wina + 3 szampany..a zabawa była bomba od po 18 do 6 rano. :)

Gość justaaaaaaaaa
bo jak wodki nie bylo na stole to gosciom glupio bylo poprosic o litr wodki i ogorki:):)

Gość amico
a jak sie ciebie w restauracji kelner pyta co podac: wino, wodke czy wode, to tez ci trudno odpowiedzic :D ?

Gość łłłoooo ciuup
wspólczuje gościom :-0

Gość amico
nie kazdego justo bawi woda i ogorki

Gość amico
no coz..widze ze trudno wam uwierzyc, ze sa jeszcze w polsce ludzie co chodza na wesela potanczyc i dobrze sie bawic, a nie naclac sie jak dzikie swinie...moi goscie byli bbbardzo zadowoleni..wciaz odbieram maile z gratulacjami i telefony.

Byłam ostatnio na weselu i wypiłam symbolicznie aż! 2,5 kieliszka wódki i 0,5 kileiszka szampana na toast. Śmiało mogłam się obejść bez wódki. Super sie bawiłam, nawet lepiej niż co pii i tylko siedzieli przy stole.

Gość no i co w tym dziwnego
????:o Chyba tylko w Poslce ktos się mioże dziwić, jak się można nie najebać na weselu:o Jestem z atym, żeby w ogóle wódki nie było, przynajmniej połowa tempaków przestanie łazic po weselach, bo nie będą mieli po co:o🖐️

Gość buziaczek159
a u mnie będzie inaczej. Wódka oczywiście będzie co wcale nie oznacza że ktoś się schleje. Wszystko dla ludzi ale z rozumem. Niektórzy chcą się precież napić a nie spić a to różnica. Znam moją rodzinę bo byłam już na kilku weselach i nie widziałam żeby ktoś się schlał. Niektórzy lepiej się bawią jak się napiją...chociażby 2 lub 3 kieliszki. Wszyscy dorośli więc co tu przed nimi wódkę chować? Każdy odpowiada za swoje czyny. Takie mam zdanie. Ale jeśli ktoś chce zrobić wesele bezalkocholowe to...czemu nie?