Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolosalna roznica

Please powiedzcie co zrobić z fryzurką!BRĄZOWE WŁOSKI CHCĘ ŁADNE!

Polecane posty

Gość kolosalna roznica

Od lat robiłam blond pasemka...Wlosy sie zniszczyly i byly prawie cale blond. T je przyciemnilkam na brąz u fryzjera (na górze tylko kila blondu zostawila). I teraz po miesiacu braz wyblakł i przesiwtują mi te bloond włosy spod spodu :( Co teraz zrobić? Myslę o tym żeby znowu jakąś farbę połozyć na nie...Albio szampon w kolorze takiego ajsnego brązu , coś jak toffi...Jakie farby polecicie???

Gość Maija
Aby utrzymać ładny kolor włosów brązowych po farbowaniu polecam szampon WELLA.Można go kupić w salonach fryzjerskich. Koszt to ok. 42zł. Jak na szampon do włosów to sporo ale kolorek się pięknie trzyma i włosy super błyszczą. Ja ostatnio byłam u mojej fryzjerki pofarbować włosy na brąz.Ona mi zawsze dobiera szampon i poleciła mi właśnie ten.Wahałam się bo drogo ale ufam jej i kupiłam. Jestem bardzo zadowolona chociaż ma śmieszny brązowy kolor i jak się już umyje włosy to trzeba go trzymać na głowie jeszcze 5-10min.ale efekt jest:) Ma dość gęstą konsystencję więc jest wydajny.Te szampony są do różnych odcieni włosów. Nie wiem tylko jak będą się pod wpływem tego szamponu zachowywały pasemka????? Możesz w salonie fryzjerskim zapytać jakbyś się zdecydowała.

Gość Maija
No najlepiej jakbyś przed tym pofarbowała włosy na brąz.Możesz w salonie poprosić też o zrobienie po farbowaniu takiej maski, dzięki której kolor się dłużej trzyma i nie wypłukuje się. Nie wiem jak to się fachowo nazywa ale ja się zawsze decyduje na to. To też odżywia zniszczone włosy:)

Gość kolosalna roznica
Dziekuję dziewczyny za radę!