Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość +ja

Wstawić auto do komisu-czy to na 100 bezpieczne?

Polecane posty

Gość +ja

Mam zamiar wstawic samochód do komisu z tym, że oddalonego ode mnie ok. 300 km. Trochę się boje bo w koncu zostawiam im wszystkie dokumenty wozu, czy moge spac spokojnie?

Gość niestety nie i po co
sprzedajesz przez komis?

Gość +ja
Moge dostac wiecej kasy za to auto.Czemu jesteś przeciwny/a? czy to nie do konca pewny interes?

Gość jak to więcej kasy
a ich prowizja?

Gość wiesz o tym ze oddajac
auto do komisu wciąż płacisz za nie OC a kase dostaniesz dopiero kiedy auto zostanie sprzedane ... ?

Gość +ja
Tendencja jest taka,że na moim terenie dostaje za niego ok. 15.000 a 300 km dalej mam szanse na 21.000 to chyba zasadnicza róznica, biorąc pod uwage juz prowizje?

Gość ale niemalże na drugim
końci Polski - to całkowity bezsens

Gość +ja
Obawiam sie tylko zostawic tam to auto i nie miec juz wpływu na nic, nie miec go na oku.

Gość lepiej chyba juz wstawic je
do zaufanego/sprawdzonego komisu ...

nie!! nie stawiaj do komisu! moj tata kiedys wstawil,nie bylo nawet jazdy probnej a na liczniki tysiac km wiecej nie wiadomo skad,tata oczywiscie zabral autko

Gość +ja
sprzedaję Poloneza tracka

Gość +ja
Ale mnie ktos ładnie podszył.:) Mam na sprzedaż Renault Clio 1.9 diesel 2001 r.

Gość Aga13
Właśnie znajomy zabrał auto z komisu - zgubili mu książkę serwisową.

Akurat komisy to baaardzo mi dobrze znana branża. Ogólnie mówiąc jeżeli chcesz dostać tyle pieniędzy ile Cie interesuje to wstaw w komis, jeżeli zalezy Ci na szybkiej kasie to mogą od Ciebie odkupić ale za cenę która jest podana w info ekspercie. Jeżeli komis jest \"dobry\" to nie wolno im ruszać Twojego auta, chyba że na jazdę próbną. Takie auto co pewien czas jest dokładnie czyszczone i odpalane, żeby akumulator nie padł i takie tam... co do OC to nie mam pojęcia jak to wygląda... Napisz w jakim mieście ten komis i jaka nosi nazwę, jak będzie znany u \"moich\" to napiszę Ci czy są godni zaufania :)

Gość ja tam
Zawsze orzez komis sprzedaje autka i niegdy mnie nic złego nie spotkało,umowe zawsze dokładnie czytam,spisaną z komisem i zwracam uwagę żeby było wszystko zaznaczone czyli jakie auto,przebieg,cena i kwotę prowizji w razie sprzedaży. Ostanio miałam samochód w komisie oddalonym odemnie o 50km,ale faktycznie twoja odległość trochę duża,bo nie będziesz mógł podjechać i sprawdzić czy z twoim autkiem wszystko o.k,chociaż z drugiej straony myślę że jezeli to duży komis nie jakiś tam podwórkowy to powinno być o.k,wkońcu im też zalezy na dobrej opini klijentów,bo żyją z handlu samochodami.

Gość +ja
Tasia-----To sa komisy na śląsku-mam kilka do wyboru m.in. w Katowicach, Zabrzu i Tarnowskich Górach, może możesz mi jakis polecić, będe bardzo wdzięczna.

Gość upppppppppppppppp

Gość Zuzieks

Wstawiłem samochód do komisu Auto Loco bo nie miałem czasu ani chęci bawić się w sprzedaż samochodu. Tak to samochód stoi w komisie i każdy może go oglądnąć. A jak się wykupi ubezpieczenie to masz gwarancję że jak coś się stanie z samochodem masz zwrot kasy.

Gość rafalltoorka

Ja potrzebowałem szybko gotówki, więc od razu udałem się do skupu www.autoskup.lublin.pl . Wszystko formalności załatwione błyskawicznie i oczywiście tak jak należy. Uczciwa wycena i podejście do klienta.