Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie

kabelkowy problem

Polecane posty

Gość zastanawiam sie

Myslalam, ze w Nagrywarce CD sa 2 kabelki... a tu sie okazalo, ze 3 sa wetkniete... Do czego jest ten trzeci co dziedzi w dziurce o nazwie "Analog". Co daje i czy musi byc wetkniety. Bo kombinyje, zeby miec dwa napedy i tasme mam, napiecie mam (na 1 kabelku sa dwa wejscia - to chyba to, nie? ;) ) a tego co byl wetkniety w dziurke Analog nie mam drugiego :(

Gość zastanawiam sie
dziedzi = siedzi ;)

Gość zastanawiam sie
aha... i jeszcze jedno... Myslalam, ze jak sa 2 napedy to jeden jest ustawiony na Pana, drugi na niewolnika, a jak jeden tylko naped to zatyczka umiejscowiona jest na tym trzecim miejscu. A moja nagrywarka miala ustawionego mastera. Od czego to w koncu zalezy? :O

1. ustawienia master/slave maja znaczenie, jesli na tasmie IDE (tej szerokiej) sa podczepione dwa napedy (ale tez mozna ustawic kazdy z napedo na CABLE SELECT i wtedy komp sam wybierze, ktory jest M a ktory S). 2. 3 kable - 1. tasma IDE (szeroka) 2. zasilanie (4 kolorowe kabelki) 3. bezposrednie polaczenie z karta dzwiekowa (podwojny zazwyczaj kabel - ma najmniejsze wtyczki)

Gość obsrywator galaktyczny
jeśli coś jest wetknięte w dziurkę z napisem zaczynającym się od "anal" to ja nie mam więcej pytań... :O

Gość zagmatwany agnosta
Azereus, pozdrów Mariusza K. :-)

Gość zastanawiam sie
Azereus--->aaaa ten trzeci to na karte :D Dzieki wielkie za oswiecenie!!! :D CZyli nie szkodzi jak jeden napew nie bedzie tego mial. Wsadze ten kabelek do napedu jednego i w nm bede odtwarzac pliki dzwiekowe... :) Czyli w tym drugim nie bedzie dzwieku w razie czego, czy jak? :) obserwator---> Tak sobie pomyslalam pozniej, ze pewnie sie ktos do tej dziurki przyczepi. Kafeteria nie zawodzi :P

Gość zagmatwany agnosta
Azereus--> nie wiesz, kto ci płaci pensję??? :-)

Gość zagmatwany agnosta
Paul B. ---> world's big friend :D Af kors :-)