Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syropek....

Różki i kocyki polarkowe....warto kupić czy nie?

Polecane posty

Gość syropek....

No własnie....czy lepiej kocyk akrylowy i rożek pokryty materiałem? Bo ja mam w domu jeden koc polarowy i nie prezentuje sie już za dopbrze. Jak był nowu to był sliczny ale teraz....szmata. A jakie macie doświadczenia z ww rzeczami ? Warto kupić czy nie? Radźcie kochane forumowiczki :D

Gość syropek....
noooo iii????????

na te polarkowe jak położysz dzieciaka to od razu cała główka spocona, co do przykrywania, to mysle, ze są dobre, po prostu polar polarowi nie równy, jak wygląda jak szmata to po prostu był kiepskiej jakości

Jeżeli dzidzuś urodzi sie zimą czy wiosną, to moze warto mieć. Ja mam jeden i zaczęłam uzywać dopiero jak zrobiło sie chłodniej. Do tej pory używałam kocyka bawełnianego. Polar jest szcztuczny, więc nigdy nie owijaj gołego ciałka.

MOJ MALUSZEK URODZIL SIE W LIPCU I KUPOWALAM MU ROZEK Z WKLADEM KOKOSOWYM(ROZEK JEST SZTYWNIEJSZY I WYGODNIEJ SIE DZIECIATKO TRZYMA); A NA ZIME NA PEWNO SIE PRZYDA POZDRAWIAM

Gość a ja ja
ja rożka nie mialam, kocyk polarkowy tak, ale dopiero jak sie ociepliło, bo wczesniej uzywalam kołderkę

Gość jak1
rożek szybko przestanie być w użyciu.. dziecko rośnie - u mnie używany był może z 2 tygodnie.. a kocyk zawsze się przyda np.do okrycia dziecka w wózku czy w aucie

my mieliśmy rożek i korzystałam z niego bardzo krótko - praktycznie się nie przydał, bo mój syn nie lubił w nim być, a poza tym było lato i ciepło:)

ja mam kocyk akrylowy tzry polarowe i dwa rozki kocyk akrylowy jest super cieplutki i woóle z rozka kozystałam króciutko tera je wykozystuje jakow kąłdka do wózka:)jeden kocyk polarowy taki drogawy jest całkiem jeszce tez czesto go uzywąłma teraz jak patrzez perspektywy czasy to zrezygnowała bym z rozków bo kocyk zawsze mzoesz ubrac w poszewke i posłuzy latem jak malutka cieniutka kołderka

Gość miniek
tylko rożek,jak podrośnie wyjmujsze kokos i masz kłderkę mój ma rok i spi na tej kołderce..nie iwem co bym bez rozka zrobiła a ur sie póznym latem

po co wyjmowac materac przeciez zdrowiej jest na materacu sapac niz na kołderce ja tez ubierałam rozki w poszewki ale mam teraz fany kocyk i zastapił mi rozek który tak naprawde ma słyzyc do noszenia dziecka