Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PLIZZ PILNE

czy w CV mozna umieścić doświadczenie zawodowe

Polecane posty

Gość PLIZZ PILNE

doświadczenie zawodowe: 2002 ......................... nazwa zakładu 2003 ......................... 2004..........................

Gość PLIZZ PILNE
A NIE JEST od tego List motywacyjny?

Gość nawet nalezy
w liście motywacyjnym piszsz np: Połączenie moich kwalifikacji zawodowych, technika ekonomisty oraz politologa, z pewnością sprawdzi się w praktycznym wykorzystaniu. Także doświadczenie w kontaktach z ludźmi, zdobyte w Banku Śląskim na stanowisku pracownika punktu informacji może zostać odpowiednio wykorzystane w Państwa Firmie.

Gość obłoczek malutki
w cv nie: ''można'' ale trzeba umieścić doświadczenie zawodowe...

Gość PLIZZ PILNE
suchaj no całe CV mam gotowe tylko od normalnych ludzi chciałem się upewnić , a zebyś ty tak potrzebował pilnej info z forym i zeby ci nikt nie odpowiedział , ale bym sie w duchu smiał , dziekuje za odpisy na temat a cha w goglach też szukam a forum to jednoczesnie

Gość pysiaczekk
doswiadczenie zawdowe TRZEBA koniecznie umiescic w cv... wlasnie w ten sposob jak napisales/as - chronologiczine

Gość PLIZZ PILNE
napisałem , DZIĘKUJE ZA PODPOWIEDZI

Gość PLIZZ PILNE
jAK TAK LUDZIE PODPOWIADAJĄ INNYM I POMAGAJĄ NA FORUM ( JAK MOGE TEZ KOMUŚ COŚ ODPISZE NA FORUM) TO AZ LEPIEJ SIE CZŁOWIEKOWI ROBI , I MOZNA SĄDZIĘ ZE Z TYMI POLAKAMI NIE JEST TAK ZLE niestety pare procęt ignorantów się znajdzie

tak umieszcza się to w cv i o ile sie nie myle w odwrotnej kolejności - na samej górze najświeższe.. 2004 2003 2002 ale moge sie mylić :P :D

Gość lazienka jest zamknieta
ignorantem to ty jestes z tymi swoimi "procĘtami"!! a starasz sie o prace w banku czy w gorzelni, bo "procĘty" to glownie tam sie przydaja... :D:D a w kwestii formalnej - jesli piszesz o doswiadczeniu zawodowym, to chronologia powinna byc odwrocona, czyli najpierw piszesz o tym, co robiles/las ostatnio, a na koncu o tym, co robilas najpierw (czyli od 2004 do 2002 roku, a nie od 2002 do 2004 np).

Gość PLIZZ PILNE
no to juz napisałem jak radziliście