Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttuuppaak

poradźcie dobry krem do biustu

Polecane posty

Gość ttuuppaak

chciałabym kupić sobie krem do biustu. nie oczekuję cudów, ale chcciałabym coś przyzwoitego. może być z wyższej półki, ale nie musi. biust jest spory, ale nie gigant; magarozstępów nie ma, ale jakieś się znajdą; fajnie by było, żeby był jędrniejszy, albo chociaż żeby nie był mniej niż obecnie. może macie jakieś pozytywne doświadczenia w tym temacie?

Gość nie mamy
Bynajmniej ja. Używałam już kilka takich kremów, zaden nie dał ani odrobinki więcej jędrności. Trzeba sie pogodzić ze te wszystkie kremy są tzw "picem na wodę". To tylko chwyt reklamowy.

ja widziałam efekty, ale może to zależy od stanu wyjściowego, ja nie narzekam na brak jędrności, ale po kremach było jeszcze lepiej. używałam żelu Avonu (teraz zastąpił go krem) i kremu Ziai.

wczoraj wkleiłam w immym temacie o biuście znaleziony przeze mnie naturalny sposób na zwiąkszenie jędrnosci piersi: Rozmaryn dla biustu Zalej dwie łyżeczki świeżego lub suszonego rozmarynu, szklankę wrzątku, ostudź. Gazikiem namoczonym w naparze przecieraj piersi codziennie po kąpieli, a poprawisz ich jędrność.

Gość Maija
Hey też czytałam o tym sposobie z rozmarynem,podobno jest skuteczny. A co do kremu to Talgo.

Gość Maija
ale cena gdzies ponad 100