Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maija

konsultant ślubny - korzystaliście bądź skorzystalibyście przy organizacji ślubu

Polecane posty

Gość Maija

Witam wszystkich:) Zakres działalności takiego konsultanta może być różny wiadomo... w zależności od naszego budżetu. Ogólnie chodzi o sprawne przygotowania do ślubu, zorganizowanie tego wszystkiego co jest niezbędne do jego przebiegco i nadzór nad przebiegiem ceremonii. Wszystko oczywiście odbywa się po wcześniejszych konsultacjach i uzgodnieniu całej wizji ślubu z przyszłymi małżonkami.Można zaoszczędzić czas i nerwy.Co o tym sądzicie?Jeżeli macie jakieś doświadczeniato to proszę podzielcie się. Napiszcie czy to się opłaca, ile płaciliście i za co?

Gość Maija
Hallo no nik nie korzystał:(

ja osobiście w życiu nie skorzystałaby, z takich usług ... Nie mam zbyt dużo czasu , ale juz bez przesady ... wkońcu setki lokali nie ma do obejrzenia . Korzystałam z opinii znakjomych i osób na forach ślubnych. Pracuję w firmie , która oferuje listy prezentów ślubnych. Tylko raz zdarzyło się że jakąś parę obsługiwała własnie taka firma organizująca całe wesele i ślub. Pracownicy tej firmy narobili bałaganu i wprowadzali niepotrzebny zamęt. Miliony telefonów do młodej pary, jakieś zestawienia , poprawki ... Hehhe i nie trudno było się zorientowac że to typowy \"chwyt\" - specjalnie wprowadzali zamieszanie , żeby ta para wiedziała że dobrze zrobiła korzystając z pomocy firmy doradczej. - bo niby zaoszczędzają sobie czas ,, Bo przecież oni tyle mieli roboty ... Nie wiem i le kasy na to wydali .