Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martensy

kożuszek ekologiczny

Polecane posty

Gość martensy

Nie mam na razie czasu rozejrzeć się po sklepach :( czy ktoś z was widział jakieś ładne kożuszki? takie conajmniej do kolan.

Gość Rusek_bez_Ruzeg
no jasne w nowym targu :P zrob wycieczke sobie ;)

Gość martensy
ale EKOLOGICZNY :o

Gość Rusek_bez_Ruzeg
masz uczulenie ?

Gość martensy
nie, poprostu chcę ekologiczny a nie zwłoki :o

Gość Rusek_bez_Ruzeg
naturalny lepszy :D

Gość lepiej kup płaszczyk
kożuchy są już dawno niemodne. a jak desz popada to się na nich plamy robią.

Gość martensy
naturalny odpada, modny niemodny.... C&A ma w ofercie tyle, że krótkie, nie chodzi mi o taki typowy, w zeszłym roku widziałam kobietki w bardzo fajnych, nowoczesnych...

Gość Rusek_bez_Ruzeg
jak sie ich nie impregnuje :( a slyszales zeby w zime deszcz padal ;/

Gość martensy
dokładnie, no bez przesady, nie będę w ulewie w nich chodzić...

nie tylko słyszałam, ale i nie raz widziałam. miałam kutrkę-kożuszek. zaimpregowałam ją specjalnym płynem w sprayu. skapnęła woda z dachu i zrobiła się ciemniejsza plama. pomyślałam, że to może wina tego, że na duchu było brudno. za jakiś czas złapał mnie na mieście śnieg z deszczem - i zrobiło się więcej plam...:o koleżanka miała podobny problem.

Gość Rusek_bez_Ruzeg
mialas kijowy kozuszek ;/

Gość martensy
Tak, ale ekologiczny jest z takiego specjalnego materiału, niektóre nawet można prać. No i o taki mi chodzi :)

Gość Rusek_bez_Ruzeg
we zobacz a salonie wolczanki albo monari tam maja takie sztuczne

może i kijowy... w każdym razie, jesli już chcesz kupić, to polecam w ciemnym kolorze. w monnari? nie widziałm kozuszków. za to mają płaszcze z lisami i jenotami na kołnierzach i obszyciach rękawów.:(

Gość na pokazie mody zimowej
widzialam ze zalecaja nosic kozuszki (futra) w połączeniu ze skórzanymi spodniami i spódnicami! Ile z Was tak czyni ?

Gość ja kupiłam
w zeszłym roku taka kurteczkę do połowy uda z kożyszka ekologicznego w jasnym kremowym kolorze. Jak się pobrudzi , to wrzucam do pralki na 40 C i znowu wyglada jak nowy. Nic się z nim nie dzieję , ale nie jest tak cieplutki jak naturalny. Co prawda naturalne mam kurtkę z kóz i jest naprawdę barzo cieplutka i o wiele lżejsza od kożuszka. Ale na codzień nosiłam kozuszek, bo futerka mi szkoda na nasze czyste środki komunikacji.

Gość martensy
Szczerze mówiąc guzik mnie obchodzą zalecenia na jakimś pokazie :P Chcę kupić kożuszek, bo jestem zmarzluchem, a nieraz będę musiała założyć spódniczkę. Jeśli ktoś buszując po sklepach na coś trafi proszę o wpis :) Ja pod koniec tygodnia wybiorę się sama, ale do tej pory miłe będą przydatne wskazówki :D

Gość ja kupiłam
martensy ----> masz rację, ja też nie przejmuję się czy to jest modne w tym sezonie , czy nie, ważne, żebym ja się w tym dobrze czuła. Poszukaj gdzieś na rynkach, giełgach , bazarach, tam mają największy wybór takich kożuszków i wcale nie takich drogich. Powodzenia.

Gość Własnie dzis
sobie kupiłam:D:DPrawdziwe cudo,długie jasny brazik..................na szmateksie,nóweczka a jakie cudo.Zapłaciłam całe 100zł:D:DNie mam cyfrówki,bo zrobiłabym zdjecie i pokazała:(W ogóle był taki wybór,ze nie mogłam sie zdecydowac,który kupic:O

Gość Własnie dzis
oczywiscie ekologiczy,mozna prac w pralce:D:D

ja przejrzałam dziś allegro, wybór duży, ale fasony zupełnie mi nie odpowiadają, a jeśli tak to rozmiar nie ten ...Ale jeszcze poszukam po centrach handlowych :) Wiem, że w lumpexach mozna trafić prawdziwe perełki ale ja jakoś nie potrafię się zmusić :o

Gość Własnie dzis
szkoda,czasmi warto zagladnac,mozna trafic na cos pieknego i mamy te pewnosc,ze na ulicy nikogo w takim samym cudenku nie spotkamy;)W mojej miejscowosci jest swietny szmateks,ciuszki tylko sliczne,czysciutkie i z markowa metka:D:D Czesto cos tam znajde dla siebie:D W zasadzie po innych szmateksach nie chodze:)

martensy-kożuch ekologiczny wcale nie jest ciepły :( mam taki,w środku ma futro,ale najzwyczajniej w świecie nie grzeje,z tym,że dobrze się pierze-fakt

hmmm to troszkę skomplikowane... nie chcę, żeby był megaciepły bo zwariuję w metrze...to jest innego rodzaju problem, mogę mieć dość cienki płaszcz tyle, ze ważne jest, żeby sięgał do kolan, jeśli tyłek nie marznie to jest ciepło ;) w zeszłym roku chodziłam w płaszczu z orsaya cienkim ale długim i było ok, a jak założyłam puchówkę to nic nie dawało bo po udach wiało, kolanach...a na górze się gotowałam... :) zamotane...