Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stoenowa

nigdy nie mialam orgazmu....

Polecane posty

Gość stoenowa

jestem mloda kobieta,mam 20 lat.Rok temu zaczelam wspolzycie i ani razu nie mialam orgazmu pochwowego.Slyszalam ze wystepuje u bardzo malej ilosci kobiet.Chcialabym sie dowiedziec czy moze to przez moj wiek nie potrafie go osiagnac?a moze sa inne przyczyny takiego stanu?

Gość 21 latka
ja tez nie mialam mam czasem lechatczkowy ale to tez nie czesto i bardzo bym chciala zeby kiedys nadszedl ten orgazm pochwowy :)

Gość 23 lata
tez nie wiem co to orgazm.zastanawiam sie czy nie sprobowac z innym facetem:)

Gość 21 latka
ja nie chce z innym kocham mojego faceta i planuje z nim zycie... moze orgazm przyjdzie z czasem ?

Gość niiiiga
ja tez mam 20 lat i miewam czasem orgazm lechtaczkowy a ten normalny to mialam moze tylko 3 razy na poczatku mojego wspolzycia

Gość bleblus
ja mam zawsze lechtaczkowy i uwielbiam go ale pochwowego jeszcze nie miałam

Gość 21 latka
niiiga - a czy pamietasz w jakiej pozycji doszlas do tego pochwowego? moze to tez od tego zalezy mi lechtaczkowy tylko wychodzi w pozycji gdy ja jestem na gorze, w zadnej innej nie

Gość Ty Tez Tere Fere
ja tez nigdy nie mialam :O faceci maja lepiej :P

Gość dobrze czy zle....
Ja mialam za trzecim razem pochwowy..i od tamtego razu za kazdym razem :) Raz mialam dwa w trakcie jednego stosunku:) A lechtaczkowy mam tylko wtedy jak sie sama soba zabawiam..:(

Łączę się w bólu. Ja również mam tylko łechtaczkowy, nie wspomnę o tym, że bardzo ciężko nawet ten rodzaj orgazmu osiągam. Facet jest naprawdę niezły, więc problem siedzi gdzieś we mnie. Niestety nie wiem, co jest przyczyną. :(

Gość marysue-*
dołączam do was:-D Ale na pocieszenie powiem wam że słyszałam że orgazm pochwowy łatwiej osiągają kobiety bardziej dojrzałe (tj. po 30stce) i takie które urodziły już dzieci. Po prostu takiego orgazmu trzeba się nauczyć. Mam nadzieję bo ja mam 24 lata.

Gość 21 latka
rany nauczyc? ale jak ja bym sie z checia nauczyla zawsze chcialam krzyczec tak jak te panie na filmach hiihi ;)

Gość 123dddd
boze..miaalm to samo...od poand 2 lat uprawiam sex z moim chlopakiem i nic...ani minetka nie pomagala ani paluszke ani stosunek i najrozniejsze pozycje nic....dopiero jak poznalam innego faceta,,:)sama nie wiem jak to sie stalo..pewnego razu kochalismy sie....on byl na mnie....i tak jakos nagle...mialam orgazm i to nie lechtaczkowy....tylko tam w srodku...bylo super...poczulam sie dpoero wtedy jak 100%-owa kobieta..teraz odkrylam ze bardzolatwp dostaje orgazm jak jestem na moim partnerze i on smera mnie paluszkiem po odbycie albo mi go tam wsuwa..:) mnie to okropnie podneica..nawet sie nie spodziewalam ze ruszy mnie takie cos...:)

Gość 123dddd
dodam ze,mam tez 21 lat:)

21lat i zadnych problemow z orgazmem pochwowym i/lub lechatczkowym :P

Gość 21 latka
no tak najlepiej napisac zadnych problemow z orgazmami :) moze napiszecie jak to robicie albo jakie pozycje :)

Gość 21 latka
halo zadnych rad odnosnie orgazmu ? :)

Gość laeria
ja nigdy nie mialam orgazu:/ nie mam pojecia jakie to uczucie, co czujecie jak macie orgazm??

Gość takajataka
a ja orgazm mam i jeden i durgi zawsze jak sama sie bawie. a z facetem nigdy :o

Gość Facet_taki_se
z własnego doswiadczenia powiem, ze im bardziej kobieta chce tym wieksze g... z tego wychodzi. Z moja panną rozne okresy przechodzilismy. Takie w ktorych orgazmy byly non stop, a potem w ogole. Jednak nauczyła sie orgazmy dostawac. Ja z kolei sie nauczylem jak sie ruszac, zeby jej ten orgazm przyblizyc. Wydaje mi sie ze problem lezy po obu stronach własnie. Kobieta koniecznie chce przezyc orgazm, mysli tylko o tym.. zamiast po prostu sie odprezyc. Facet natomiast powinien ciagle szykać rzeczy,które na prawdę nakrecą dizewczyne. W naszym przypadku ona lubi jak leze na niej, a w trakcie moich "ruchów" (bardzo szybkich..) ona trzyma mnie za tyłek. W sumie tylko w tej pozycji dostaje orgazmu. Grunt, ze dostaje. Tak wiec pozytywne myślenie i ciągłe poszukiwania. A tak poza tematem.. ciekawe czy potrafiłbym dać orgazm zupelnie innej kobiecie ;). Wszak, kazda jest inna.. heh

Gość 21 latka
laeria - trudno opisac co sie czuje podczas orgazmu, ja np nie potrafie ;)

Gość pytaaajjaca
dziewczynki orgazm dojrzeje wraz z wami, głowa do góry! pojawi się...

Gość 1111111111111
Hmmm.....27lat 2 dzieci i tylko lechtaczkowy ale za bardzo nie tesknie za pochwowym bo nie wiem jak to jest:o(

Gość pytaaajjaca
jak to nie mialas..nie moze byc Twój facet na pewno dobrze się stara? ja mialam i łechtaczkowy i pochwowy..nie wspomnę o incydentalnym aczkolwiek był analnym!! to dopiero wrażenia..

Gość yyyyyyyyyyy
ja nie mam ani łechtaczkowego ani pochwowego.. to dziwne ale dopiero przy analu cos czuje :o

Gość 21 latka
o tomoze trzeba sprobowac analu :D

Gość mała888888888
ja miałam pierwszy moze jak miałam 12 lat;) (SAMA sie do niego doprowadzilam;) teraz mam 18 i nigdy nie miałam z tym problemów.. dlatego trudno mi zrozumiec taki problem.. moze warto pocwiczyc w samotnosci?:)

Gość 21 latka
no wlasnie to jest dziwne - nie mam nic przeciw samozadowalaniu sie i nie mam pretensji jak moj facet to robi, ale mnie jakos to nie kreci i moze tu jest problem - moj facet cxzasem az nie chce mi wierzyc ze ja wogole sie sama ze soba nie zabawiam! a po prostu mnie to nie kreci i nie widze w tym zadnej przyjemnosci, ja lubie jak facet to robi ;)

Gość agucha06
A czy ktoras z was byla u seksuologa? Ja tez mam z tym problem tzn mam orgazm łechtaczkowy ale nigdy nie mialam pochwowego i zastanawiam sie czego to jest przyczyną i co mam robic aby nauczyc sie osiągac orgazm? Tu jest potrzebny specjalista...

Gość 21 latka
nie bylam nie lubie takich lakarzy bo niby co on mialby mi powiedziec? :/ poczekam moze orgazm sam przyjdzie ;)