Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejkuuu

kupiłam krzesełko do karmienia za 97 zł

Polecane posty

Gość jejkuuu

a w internecie to są takie kolosalne sumy że aż mnie przeraża że mogłam tak przepłacić. niczym się nie różni od tych co pokazują w internecie. a Wy za ile kupiłyście ?

ja kupilam(1,5 roku temu) za podobna sume- w promocji. krzeselko wytrzymalo ok roku. moj syn przyjmowal przerozne pozycje na nim:) teraz kupilismy stolik i krzeselka z ikei za 120 i sa rewelacyjne (akle dla starszych dzieci)

Gość jejkuuu
to krzesełko jest z sosny, też nie lubię plastikowych, poza tym wydaje mi się że dłużej wytrzyma z drewna. wygląda na stabilne i że tak szybko mój mały go nie zepsuje, no ale czas pokaże. faktycznie jednak w internecie można kupić i za 86 zł

ja tez mialam z drewna;) niby stabilne a drewno peka- niestety moi znajomi kupili z drewexa-juz z dwa lata uzywaja i jest ok a ja pokusilam sie na promocje-ech. ale w sumie nie zaluje bo moglam teraz kupic stabilniejsze i wygodniejsze krzeselka i stolik.

Ja też kupiłam bardzo tania. Jest marki Graco. Ma podwójny blat, więc w razie zabrudzenia można go na szybko ściągnąć. I ma regulowaną wysokość oraz nachylenie krzesełka. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.