Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morskie oko

pomozcie chorej na raka Wandzi!!

Polecane posty

Czesc, jestem 23 letnim ojcem. Ja i moja zona mielismy razem cudowne zycie. Bóg poblogoslawil nas takze dzieckiem. Nasza dziesieciomiesieczna córka ma na imie Wandzia. Niedawno lekarz wykryl raka mózgu w jej malutkim ciele. Jest tylko jedna droga, aby ja ocalic ... operacja. To przykre, ale nie mamy dosc pieniedzy na operacje. \"Epuls\" i \"Onet\" zgodzily sie nam pomóc. Jedyny sposób w jaki moga to uczynic polega na tym, ze ja wysylam ten list do Ciebie, a Ty wysylasz go dalej, do innych ludzi. \"Onet\" sprawdza ile osób dostalo list. Kazda osoba, która otworzy i przesle list dalej , do co najmniej trzech osób, podaruje nam 32 centy. Prosze, pomóz nam ! jesli wyslesz ta wiadomosc do 11 osób, na Twoim profilu pojawi sie zajefajny znaczek. Nie pytajcie jak to dziala, ale dziala naprawde. podaj dalej INSTYTUTU KARDIOCHIRURGI w ZABRZU Istnieje polska strona gdzie zbieramy pieniadze na sztuczne serce. Wejdz na nia. http://www.polskieserce.pl Naciskając na skarbonkę w ksztalcie serca wspomozesz akcje o 5 groszy. Mozesz kliknac na nią tylko raz dziennie. UWAGA jesli wyslesz to: 15 osobom - jestes gosc 10 osobom - jestes czlowiekiem 0 osobom - nie masz serca KAZDY Z NAS MOZE KIEDYS POTRZEBOWAC TEGO TYPU LECZENIAw

Gość nie ma sprawy
dodalam adres do ulubionych!! bede klikała codziennie! :)

Gość alina jeżyna
to cos jak pajacyk

Gość alina jeżyna
juz bede miala 2 str o ktorych codziennie bede pamiętac!l

dzięki!! ja także pomagam tylo w akcji, nie jestem bezposrednio zainteresowanym ale cel jest święty! chodzi o zdrowie małego dziecka! mam nadzieje ze pomożecie!!

Gość mam sztuczne serce
:classic_cool:

Gość ty masz wszystko sztuczne